reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Witajcie
Jestem tutaj nowa. Termin mam na 2 stycznia, ale juz wiem, że będę miała CC i urodze dzidzie po świętach.
To moja druga ciąża, po latach, córka ma 13 lat.
Jestem trochę przestraszona jak to będzie, bo zapomnialam jak to było pierwszy raz.
Na stałe mieszkam w Anglii, scan polowkowy będę miała w 20 tygodniu ciazy.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie
Dagmara
uwo990bvub37pc44.png

Witajcie
Jestem tutaj nowa. Termin mam na 2 stycznia, ale juz wiem, że będę miała CC i urodze dzidzie po świętach.
Jestem trochę przestraszona jak to będzie, bo zapomnialam jak to było pierwszy raz.
Dagmara
uwo990bvub37pc44.png
Witaj☺

Witajcie nowe mamusie [emoji4] ja troche przystopowalam z netem ale na bieżąco staram sie czytać o czym dyskutujecie [emoji4] my wczoraj mieliśmy ognisko i kiełbaski w lesie, a dzisiaj grill w ogródku. Żal mi dzis wracać do miasta [emoji20] maluch chyba troche do góry poszedł bo poczułam dzis kopniaki w okolicach pępka. Fajnie czuc go jak cos zjem, albo jak puszczam kołysankę do spania to tez sie rusza [emoji4] no i czasem na dzien dobry mnie przywita [emoji4] ale uparciuch nie chce dać sie tacie poczuć ;D jak na złość przestaje wtedy kopać. Miłego dnia [emoji4]

Dzień dobry w niedziele:)
Witam nowe mamusie:happy2:
Ja w nocy tez spac nie moglam a teraz jestem strasznie zmeczona ......
Mam w planach dzisiaj zrobic porządki i pierwsze pranie Michalinkowych ciuszkow:)

Ja tez nie moge spac. Syn pojechal na wakacje z babcia przed chwilą . Smutno mi ale co bedzie ze mna siedział i sie męczył. Ja nigdzie jeźdZić nie mogę. Niech teoche ma wakacji. Milej niedzieli dziewczyny!
Odpoczniesz i Ty!! Zatesknisz , ciesz sie chwilami dla siebie[emoji8]
Witajcie
Dagmara
uwo990bvub37pc44.png
Witaj witaj[emoji8]
Witajcie nowe mamusie [emoji4] ja troche przystopowalam z netem ale na bieżąco staram sie czytać o czym dyskutujecie [emoji4] my wczoraj mieliśmy ognisko i kiełbaski w lesie, a dzisiaj grill w ogródku. Żal mi dzis wracać do miasta [emoji20] maluch chyba troche do góry poszedł bo poczułam dzis kopniaki w okolicach pępka. Fajnie czuc go jak cos zjem, albo jak puszczam kołysankę do spania to tez sie rusza [emoji4] no i czasem na dzien dobry mnie przywita [emoji4] ale uparciuch nie chce dać sie tacie poczuć ;D jak na złość przestaje wtedy kopać. Miłego dnia [emoji4]
Te kopniaki to najlepsze co moze być przez cala ciaze [emoji7] ja w nocy spac nie mogę tez przez to jak bombarduje. A najbardziej lubi mój pęcherz [emoji33]

Witam
Ja również dołączam do grona niespiacych w nocy. Jestem u mamy i za nic nie mogłam usnąć, ciągle mi było źle i niewygodnie, nogi kręciły Tak mocno że to chyba przez to, plus mega gorąco i pełnia i mam powód. Jestem padnięta.

Cześć dziewczyny! Nowe i te stare ;).
Ja tez dziś kiepsko spałam przez tą pełnie. I jeszcze wczoraj się z moim pożarłam i musiałam sobie poryczeć. Hormony wariują i w tej ciąży nie mogę się uspokoic jak już się zdenerwuje :(.
@natka100 nie martw się. Pomyśl o sobie :). Mój jutro jedzie do Warszawy z babcią na 2 dni i tez nie lubię jak go z nami nie ma ale tez się cieszę ze coś zobaczy i wiem ze krzywda mu się nie stanie.
Dzień dobry w niedziele:)
Witam nowe mamusie:happy2:
Ja w nocy tez spac nie moglam a teraz jestem strasznie zmeczona ......
Mam w planach dzisiaj zrobic porządki i pierwsze pranie Michalinkowych ciuszkow:)
Już pierzesz? Będziesz potem jeszcze raz prała?

Miłego dnia :):):)

reklama
Eklarka to chyba naszym panom hormony buzuja, ja z moim mężem tez mamy ciche dnia, ale płakać przez niego nie zamierzam! Szkoda mi życia na łzy, nie warto!

Natka korzystaj i odpoczywaj.

U Nas dzis deszczyk pada, jest chlodniej ale ruchu powietrza nie ma.

Do góry