Jejku musi być dobrze! Trzymam mocno kciuki !!Jestem w szpitalu...
reklama
MatkaPolka85
Fanka BB :)
@Zuzik1981 Niech Bóg nad Wami czuwa..Musi być dobrze.Lekarze opanują sytuację!
Powiem wam że jestem w szoku że takie rzeczy się dzieją na takim etapie ciąży... Do 9 nawet 12tyg byłam pewna że zagrożenie mijaKochana trzymaj się, może wszystko będzie dobrze i na strachu się skończy. Trzymam kciuki. Napisz co mówią lekarze.
Jej ja przez takie sytuację też zaczynam mieć schizy ze coś się w każdej chwili może wydarzyć.
motylkowelove
Do końca ciąży nie ma pewności nigdy :/ ale trzeba kontrolować co się da i myśleć pozytywnie a co ma byc to będzie
A jak Ty się czujesz z bliźniakami ? jak brzuszek i samopoczucie ?Trzymam kochane kciuki za wizyty żeby wszytsko było jak najlepiej [emoji170]
MamaXTrzy
Suuuppeerrr![emoji173][emoji173][emoji173] śliczna księżniczka[emoji7][emoji7][emoji7]U nas dobrze wszystko prawidłowo łożysko wody dzidzia odetchnelam ale az się poryczalam ...
I córcia mamusina ♡♡♡
[emoji7]
Cześć E- ciocie [emoji4]
Zobacz załącznik 880895
MamaXTrzy
Mamusia96 to moze jakis znak.....pozytywny wiadomo[emoji5] moze to po prostu przeznaczenie. Czesto zdarzają sie takie historie. Moja tez jak z filmu a mój maz jest miłością mojego życia już odkąd zaczęły mi rosnąć cycki[emoji23][emoji7]
MatiMar
Odwiozłam syna do teściowej I jak szłam z nim na parking to przy aucie zorientowałam się że jestem w kapciach domowych ta skleroza ciążowa zaraz biorę się za sprzątanie kolejnego pomieszczenia I w tym tygodniu daje sobie już spokój żeby się nie forsować
reklama
Sabi32
Ja rozumiem jak od poczatku cos chocby malego sie dzieje, ale jesli wszystko ok i nagle cos takiego..
@Zuzik1981 daj znac kochana, czekamy na pozytywne wiesci.
@Zuzik1981 daj znac kochana, czekamy na pozytywne wiesci.