reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Bylam wlasnie na badaniach krwi, kolejna stówa nie moja... musiałam toxo powtórzyć i zrobic juz HBS. A dzis wizyta, ciekawe jak tam maluszek :) ide dzisiaj do smyka w celu kupienia pieluch i otulaczy bo nawet w fajnej cenie są. Jakie najbardziej pieluchy sie sprawdzają w takim codziennym użytku? Tetry? Flanelki?
Powodzenia na wizycie.

Ja mam jedne i drugie. Koleżanki zachwycaly się jeszcze bambusowymi.

@Zuzik1981 matko 3mam kciuki kochana przeciez moze byc dobrze, nie denerwuj sie, mysl dobrze , bardzo 3mam kciuki! @ewciaaal kochana mialam dzis to samo. Mnie pomoglo schylenie glowy miedzy nogi w pozycji siedzacej, ale sie przerazilam..jade pociagiem i juz chcialam mowic wspolpasazerom co siw dzieje, bo czulam ze mnie odcina..zimne poty, kreci sie w glowie, niedobrze..brr okropne uczucie byla zadnej z nas nie spotykalo. @PatkaPatka kochana na pewno tak moze byc.ja mam to szczescie ze poczulam w 18 tyg wieczorem a potem czulam tylko coraz czesciej a teraz czuje caly dzien i coraz mocniej. Wieczorem regularnie mam maraton kopniakow:) tak 21-23 az czasem spac nie chce isc bo tak lubie czuc pod reka:) Ale u kazdej lozysko inaczej ulozone i jak dzidzi soe przekreci no to jest jak jest. Niedlugo beda kopniaki 24h:) ja jak zasypiam to moj sie wierci, jak ide w nocy na siusiu to tez sie przebudzi, urocze to i ciesze sie ze nie musze czesto uzywac detektora bo pewnie tak bym robila;) takie ulozenie u Ciebie i na pewno wszystko pieknie:)

Ale dobrze mi sie czyta wasze posty, tyle sie ucze;)

@Zuzik1981 matko 3mam kciuki kochana przeciez moze byc dobrze, nie denerwuj sie, mysl dobrze , bardzo 3mam kciuki! @ewciaaal kochana mialam dzis to samo. Mnie pomoglo schylenie glowy miedzy nogi w pozycji siedzacej, ale sie przerazilam..jade pociagiem i juz chcialam mowic wspolpasazerom co siw dzieje, bo czulam ze mnie odcina..zimne poty, kreci sie w glowie, niedobrze..brr okropne uczucie byla zadnej z nas nie spotykalo. @PatkaPatka kochana na pewno tak moze byc.ja mam to szczescie ze poczulam w 18 tyg wieczorem a potem czulam tylko coraz czesciej a teraz czuje caly dzien i coraz mocniej. Ale u kazdej lozysko inaczej ulozone i jak dzidzi soe przekreci no to jest jak jest. Niedlugo beda kopniaki 24h:) ja jak zasypiam to moj sie wierci, jak ide w nocy na siusiu to tez sie przebudzi, urocze to i ciesze sie ze nie musze czesto uzywac detektora bo pewnie tak bym robila;) takie ulozenie u Ciebie i na pewno wszystko pieknie:)
Ale dobrze mi sie czyta wasze posty, tyle sie ucze;)
Ja tak mam jak mi cukier mocno spada.

@lucalew ech powiem jutro ginowi bo mam wizyte. A nie, pojutrze. Ale przyznam sie ze bieglam na autobus zeby zdazyc na pociag..troche sie zdyszalam:/ i tak poltorej godziny pozniej mi sie to przytrafilo. Teraz jestem zla na siebie ale mlody caly czas active ja sie czuje juz dobrze, wiec mam nadzieje ze to taki jednorazowy incydent a ja juz nie bede sie nigdzie mocno spieszyc:/

reklama
Do góry