motylkowelove
Fanka BB :)
Odetchnelam trochę ale emocje były ♡Suuuppeerrr![emoji173][emoji173][emoji173] śliczna księżniczka[emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odetchnelam trochę ale emocje były ♡Suuuppeerrr![emoji173][emoji173][emoji173] śliczna księżniczka[emoji7][emoji7][emoji7]
Ciesze sie, że wazystko dobrze :*Odetchnelam trochę ale emocje były ♡
Niestety chyba sie bede musiala pozegnac.....
Sabi niestety nigdy tego nie wiemy. Znam naprawdę dużo historii kobiet u których wszystko od początku ksiazkowo i nagle bach.Ja rozumiem jak od poczatku cos chocby malego sie dzieje, ale jesli wszystko ok i nagle cos takiego..
@Zuzik1981 daj znac kochana, czekamy na pozytywne wiesci.
Dzięki Bogu!Dzieki dziewczyny za dobre słowo narazie leze i mam tylko na siku wstawac czekaja na wyniki czy to były wody bo jeżeli tak to czeka mnie dlugi pobyt w szpitalu plus taki ze przestalam krwawic i z dzidzia narazie ok już wazy 400g
Kochana musisz być dobrej myśli, czytałam własnie, ze przy przedwczesnie sączących sie wodach da sie odratowac ciąze, tylko trzeba lezec i byc pod stałą obserwacją... Wszystko będzie dobrze!Dzieki dziewczyny za dobre słowo narazie leze i mam tylko na siku wstawac czekaja na wyniki czy to były wody bo jeżeli tak to czeka mnie dlugi pobyt w szpitalu plus taki ze przestalam krwawic i z dzidzia narazie ok już wazy 400g
Jeezzuuuuu to kamien z serca !!!!!Dzieki dziewczyny za dobre słowo narazie leze i mam tylko na siku wstawac czekaja na wyniki czy to były wody bo jeżeli tak to czeka mnie dlugi pobyt w szpitalu plus taki ze przestalam krwawic i z dzidzia narazie ok już wazy 400g
Spoko, dasz radę maleńka, nie powiem żeby mies, ka ie w szpitalu było szczytem Marzen ale aż tak źle nie jest a efekt końcowy czyli zdrowa dzidzia jest tego wart <3Dzieki dziewczyny za dobre słowo narazie leze i mam tylko na siku wstawac czekaja na wyniki czy to były wody bo jeżeli tak to czeka mnie dlugi pobyt w szpitalu plus taki ze przestalam krwawic i z dzidzia narazie ok już wazy 400g