reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
To prawda !!! I jak widzę to mnie az trzęsie :( patologia zawsze ma tyle że szok ...a te dzieci takie biedne potem a tu człowiek stara sie tyle lat traci jedno za drugim modli się żeby mieć wgl... albo ma a potem cis sie dzieje :( a daj spokój świat jest skomplikowany :(
Siostra od mojego bylego jest teraz w 6 mies, pali i pije..ostatnio ja widzialam na miescie z papierochem i brzuchem pod nosem, az mnie zemdlilo! Po cholere jej to dziecko, już jedno ma i z nim sie szlaja po kolezankach alkoholiczkach :(

Daga a w jaki sposób sobie "załatwiłaś" refundowane prenatalne ? Czy lekarz do którego chodzi się prywatnie może wystawić skierowanie na prenatalne na NFZ? U nas w ogóle nie robi się prenatalnych tylko dokładniejsze USG, które nazywają prenatalnym, ale tak naprawdę to żadne prenatalne, najbliżej Poznań czy Wrocław a to jakieś ponad 100 km dalej
Może, moja mi tak wystawia i zaznacza wady płodu poronienia . Później daje historię położnicze do skierowania żeby mieli podkładke dla nfz tyle ze ja chodzę na polowkowe takie specjalne u innego lekarza

Chwalę się :) :) :)
Screenshot_20180720-182721.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180720-182721.jpg
    Screenshot_20180720-182721.jpg
    71,2 KB · Wyświetleń: 350
Niewiadomo co się stalo, wiadomo ze od 4-5dni serduszko nie bije. Objawów nie miałam zadnych. Wiecie ze pisałam ze super się czuje, i tak bylo....
Moze to amnio i bylam o tym 1procencie ryzyka, moze byla wada genetyczna której nic nie wykrylo. Moge sobie gdybac.....
Leze z kroplówka. Dostałam tabletki na uspokojenie i wywołanie skurczy. Na tym etapie moze byc różnie. Zobaczymy.....
Poki co uryczana jestem jak bobr....

Niewiadomo co się stalo, wiadomo ze od 4-5dni serduszko nie bije. Objawów nie miałam zadnych. Wiecie ze pisałam ze super się czuje, i tak bylo....
Moze to amnio i bylam o tym 1procencie ryzyka, moze byla wada genetyczna której nic nie wykrylo. Moge sobie gdybac.....
Leze z kroplówka. Dostałam tabletki na uspokojenie i wywołanie skurczy. Na tym etapie moze byc różnie. Zobaczymy.....
Kochana.... :( tak mi bardzo przykro :( bądź silna dla rodziny, tak strasznie tras nie mi ciebie szkoda!!!! Całym serduszkiem jestem przy Tobie :(

Biedulka . jestem myslami z toba!!!! Trzymaj sie kochana

Jesteś silna kobieta masz dla kogo żyć ♡ jeszcze zaświeci słońce...
To trudne niewyobrażalnie, ale pooradzicie sobie :( tule Cię mocno ; * płacze z Toba .

reklama
Do góry