reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
To prawda !!! I jak widzę to mnie az trzęsie :( patologia zawsze ma tyle że szok ...a te dzieci takie biedne potem a tu człowiek stara sie tyle lat traci jedno za drugim modli się żeby mieć wgl... albo ma a potem cis sie dzieje :( a daj spokój świat jest skomplikowany :(
Siostra od mojego bylego jest teraz w 6 mies, pali i pije..ostatnio ja widzialam na miescie z papierochem i brzuchem pod nosem, az mnie zemdlilo! Po cholere jej to dziecko, już jedno ma i z nim sie szlaja po kolezankach alkoholiczkach :(

Daga a w jaki sposób sobie "załatwiłaś" refundowane prenatalne ? Czy lekarz do którego chodzi się prywatnie może wystawić skierowanie na prenatalne na NFZ? U nas w ogóle nie robi się prenatalnych tylko dokładniejsze USG, które nazywają prenatalnym, ale tak naprawdę to żadne prenatalne, najbliżej Poznań czy Wrocław a to jakieś ponad 100 km dalej
Może, moja mi tak wystawia i zaznacza wady płodu poronienia . Później daje historię położnicze do skierowania żeby mieli podkładke dla nfz tyle ze ja chodzę na polowkowe takie specjalne u innego lekarza

Chwalę się :) :) :)
Screenshot_20180720-182721.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180720-182721.jpg
    Screenshot_20180720-182721.jpg
    71,2 KB · Wyświetleń: 347
Niewiadomo co się stalo, wiadomo ze od 4-5dni serduszko nie bije. Objawów nie miałam zadnych. Wiecie ze pisałam ze super się czuje, i tak bylo....
Moze to amnio i bylam o tym 1procencie ryzyka, moze byla wada genetyczna której nic nie wykrylo. Moge sobie gdybac.....
Leze z kroplówka. Dostałam tabletki na uspokojenie i wywołanie skurczy. Na tym etapie moze byc różnie. Zobaczymy.....
Poki co uryczana jestem jak bobr....

Niewiadomo co się stalo, wiadomo ze od 4-5dni serduszko nie bije. Objawów nie miałam zadnych. Wiecie ze pisałam ze super się czuje, i tak bylo....
Moze to amnio i bylam o tym 1procencie ryzyka, moze byla wada genetyczna której nic nie wykrylo. Moge sobie gdybac.....
Leze z kroplówka. Dostałam tabletki na uspokojenie i wywołanie skurczy. Na tym etapie moze byc różnie. Zobaczymy.....
Kochana.... :( tak mi bardzo przykro :( bądź silna dla rodziny, tak strasznie tras nie mi ciebie szkoda!!!! Całym serduszkiem jestem przy Tobie :(

Biedulka . jestem myslami z toba!!!! Trzymaj sie kochana

Jesteś silna kobieta masz dla kogo żyć ♡ jeszcze zaświeci słońce...
To trudne niewyobrażalnie, ale pooradzicie sobie :( tule Cię mocno ; * płacze z Toba .

reklama
Do góry