O matko.....strasznie współczujęKochane zegnam Was.......
Borysek jest juz w niebie. Serduszko przestalo bic. Jestem w szpitalu........
reklama
lucalew
Fanka BB :)
Sprawdzilam z tego wszystkiego co u nas w brzuchu ahhh ale wszystko dobrze.
Dagaa11
Ja jestem.wlasnie u kolezanki, ale jak wroce to.od razu detektor w ruch...Sprawdzilam z tego wszystkiego co u nas w brzuchu ahhh ale wszystko dobrze.
Przytupierniczek
Zaciekawiona BB
A jest tu ktoś kto nie ma zamiaru/nie bedzie mógł w ogole karmić piersią? Ja podjęłam z mężem decyzje, że po porodzie biore tabletki na zatrzymanie laktacji. Moze któraś z Was ma takie doświadczenia? Nie mam sie kogo poradzić jak to w praktyce wyglada...
Ooo właśnie u mnie też ten temat jest teraz na topie, bo ja postanowiłam, że poprostu nie zamierzam karmić piersią i koniec i żadna siła mnie do tego nie zmusi. Nie wiem, mam opory psychiczne, z różnych względów zarówno ja jak i mój Mąż byliśmy od samego początku karmieni tylko mlekiem modyfikowanym i wyrośliśmy oboje na zdrowych silnych ludzi, więc nie rozumiem na czym miałaby polegać ta wyższość karmienia piersią nad MM. Skoro nic nam nie dolegało to znaczy że się da mieć zdrowe dziecko na MM a jakoś nie wyobrażam sobie epatować biustem na prawo i lewo, w miejscach publicznych to spaliłabym się ze wstydu, ale nawet w domu przy rodzinie absolutnie nie. mam dość radykalne poglądy na temat tego że kobieta ma prawo być w pierwszej kolejności kobietą, w następnej żoną a dopiero w następnej matką, i póki co nie podnieca mnie za nadto myśl o macierzyństwie jako takim nie rozklejam się nad zdjęciami usg i nad ciuszkami i ogólnie raczej daleko mi do typowej Mamusi
PaniAg
Daga a w jaki sposób sobie "załatwiłaś" refundowane prenatalne ? Czy lekarz do którego chodzi się prywatnie może wystawić skierowanie na prenatalne na NFZ? U nas w ogóle nie robi się prenatalnych tylko dokładniejsze USG, które nazywają prenatalnym, ale tak naprawdę to żadne prenatalne, najbliżej Poznań czy Wrocław a to jakieś ponad 100 km dalej
Też mialam prenatalne na nfz. Skierowanie od lekarza prywatnego. Wiekowo mi nie przysługiwało ale mialam podwyzszone NT :\ Juz jest w normie. Ale przede mna kolejne badanie na 2o tydz.
@PatkaPatka ja mam Antka i to mały rozbojnik. Brat ma Mikolaja. Oba imiona bardzo ladne.
@ Aguu...la..Współczuję...Brak słów aby to nawet wyrazić... Nie mogę przezyc jak to jest... Te co chca dzieci nie maja albo traca a te co chleja nie badaja sie zachodza od razu w ciaze i rodzą pijane.
Nam sie udalo w 10 cyklu statań i jedno i drugie. Niby mało ale ile czekania i ile łez...
MamaXTrzy
Oooooooo!!!!![emoji16][emoji16][emoji16][emoji123][emoji123]@MamaXTrzy to jak bedziesz w Gliwicach, to jest szansa, ze na porodówce sie spotkamy mam taki sam termin
EklerkaDaria
Niestety ja mam inny typ. Ale wielkie dzięki.Żaden problem, akurat miałam wózek rozłożony po spacerze U mnie w GT pasów dolnych nie da się odczepić, więc jeśli to te masz wyjęte, to tu nie pomogę. A górne powinny mieć na końcu coś takiego, jak na zdjęciu. Wsuwasz tę końcówkę jedną ręką w pożądaną wysokość na oparciu, a drugą rękę wkładasz od tyłu, powinien być taki rzep. I jak pomacasz usztywnienie oparcia, to ono też ma otwory na tych samych wysokościach. Nie jestem w stanie zrobić zdjęcia wewnątrz, tam jest ciasno. Chodzi o to, żeby końcówka przeszła jednocześnie przez otwór w tkaninie i ten w usztywnieniu i się jakby zaklinowała Jak dotkniesz, to na pewno zrozumiesz, o co mi chodzi.
Zobacz załącznik 879574
Zobacz załącznik 879573
Tak to zamontowałam. Nie wiem czy dobrze, sprawdzę w sklepie przy okazji.
Nie wiem tylko po co te kółka po bokach?
Zuzanka1402
Bardzo mi przykro! [emoji22]Kochane zegnam Was.......
MatiMar
@EklerkaDaria właśnie Ty masz jakiś inaczej bo ja mam taki montaż jak pokazała to na fotkach @HappyElephant A te kółka no dziwne ja mam taki podnozek dokupiony, I są tam sznureczki I je przywiązuje do tych kółek po bokach takie znalazłam tego zastosowanie
reklama
EklerkaDaria
Boże , dlaczego tak się dzieje..... Nie ma słów by opisać mój żal i współczucie.Kochane zegnam Was.......
Straszny jest ten strach i świadomość że zawsze to szczęście może się kiedyś skończyć....
Przytulam cię bardzo mocno i niech Bóg czuwa nad Twoim aniołkiem a Was niech pocieszy z nieba....