reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Chyba nikt nie wytłumaczy dlaczego tracimy własne dzieci... na wiele tez wpływ u nie mamy :( ... dużo siły w tym trudnym czasie ... jak dziewczyny piszą możesz dzielić się z nami wszystkim wyplakac chociaż teraz na pewno bliscy będą kluczowi aby wspierać
Ściskam; *

Ja tez sie zdenerwowałam az sie poplakalam w połowie ciazy stracic dziecko . nie wiem dlaczego ciebie to spotkalo ,dlaczego tak sie dzieje.

Nie prawda...wszystko ma jakas przyczynę, tyle badań i co? Gowno warte te wszystkie badania :( wybaczcie ale sie az zdenerwowalam :/
Nie do końca ...badania tez czasami nie sa w stanie wykazać wszystkiego i potrzeba wiele zbadać żeby dojść przyczyny i to nie zawsze sie znajduje , a czasami nawet samo badanie potrafi zaszkodzić :/ samo znalezienie przyczyny mogłoby nie zapobiec tragedii :( wiele rzeczy tez nie idzie dostrzec od razu .
Kochana taki mamy świat wiele kobiet, które pragną traci i czasami możemy stawać na głowie i nic nie zrobimy ... tak sie dzieje temu ciężko w tych czasach w pełni cieszyć się ciąża .
Koleżanka zrobiła wszystko co mogła w swojej ludzkiej sile nic nie pominęła, na nic więcej nie miała wpływu teraz możemy sie pomodlić o siły dla niej ;* możemy wspierać i nie doszukiwać się przypuszczen :/ dziecko i tak zostanie zbadane jeśli rodzice sobie tego zazycza takie jest prawo po stracie . Tragedia pozostaje tragedia a pustka w sercu ♡ jednak takie wydarzenia zawsze człowiekiem wstrzasaja jak się czyta :(

reklama
Do góry