reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
U nas też mąż przed urodzinami syna mąż mówił jak to będzie kupował różne zabawki, klocki i samochody, ale szybko mu zapał opadł, za przeszło na mnie. Jak tylko mam zły humor czy coś mi nie wyjdzie, idę na zakupy dla syna. Głównie kupuje ubrania, czasami też zabawki, a ostatnio książki bo od niedawna młody uwielbia jak mu się czyta :-) Jak tylko poznam płeć fasolki to będę mogła jeszcze bardziej szaleć i poprawić sobie ciążowe humorki.

Ja czasem meza od samochodow nie moge odciagnac :D bo stoi i oglada godzinami :) corkom zaczal juz kupowac :) co prawda lubia sie samochodami bawic hehe

U mnie w rodzinie jak sie dowiedzieli ze termin na koniec grudnia to pierwsze co, ze to głupio bo bedzie dziecko w szkole odstawać... pfff... ja sie ciesze, ze to bedzie świąteczne dziecię bo i taki klimat rodzinny jest i mąż w pracy bedzie miał luzik wiec juz sie ciesze ;) gorzej jak przetrzymam do stycznia :D bo juz tak sie na te święta nastawiam :)

Haha mam tak samo :) termin z om mam na 18, dwie corki przenosilam ale tym razem na wigilie chcialabym byc w domu juz z malenstwem :) no ale nic sie nie stanie jak renifera mu po swietach ubiore :D

Właśnie też się zdziwiłam, albo baba chciała mi polocard wcisnąć. Muszę jesZcze w innych aptekach poszukać.
W jednej tylko mieli ale 75 a ja biorę 150.
Aaa to w dawce 150 faktycznie moze byc wycofany, wg badań dzialanie 75 jest lepsze niz 150 (takie info od przedstawiciela acardu), pewnie bedziesz musiala skonsultowac z lekarzem ;)

Dziewczyny ja już po wizycie mały waży 420 gram serduszko pięknie bije, machał rączkami mlaskał coś budzą. Szyjka ładna i zamknięta łożysko po środku, dzidzia już na wysokości pępka jest. Lekarz pomierzyl główkę brzuszek kość udową wszystko jest ok. I dostałam tą nieszczesną glukoze do zbadania

Mój tato z grudnia i nigdy nie narzekał, zawsze urodziny robimy mu wraz z Mikołajkami i jest fajna świąteczna atmosfera :) mam termin na połowę grudnia ale u mnie jest też szansa na rozwiązanie w listopadzie, ale akurat dla mnie listopad to taki smutny szary miesiąc i wolałabym ten grudzień. Sama byłam puszczona do szkoły rok wcześniej i nigdy nie czułam, że odstaje od dzieci starszych o rok także nie widzę tu problemu :)

U mnie w rodzinie jak sie dowiedzieli ze termin na koniec grudnia to pierwsze co, ze to głupio bo bedzie dziecko w szkole odstawać... pfff... ja sie ciesze, ze to bedzie świąteczne dziecię bo i taki klimat rodzinny jest i mąż w pracy bedzie miał luzik wiec juz sie ciesze ;) gorzej jak przetrzymam do stycznia :D bo juz tak sie na te święta nastawiam :)
Moja córka jest z końca listopada. Do przedszkola chodziła od 3 rż. I fakt- na początku trochę odstawała względem dzieciaków z początku roku. Ale teraz idzie już do drugiej klasy i jako jedyna w klasie płynnie czyta. Także nie martw się na zapas :) :*

Moja córka jest z końca listopada. Do przedszkola chodziła od 3 rż. I fakt- na początku trochę odstawała względem dzieciaków z początku roku. Ale teraz idzie już do drugiej klasy i jako jedyna w klasie płynnie czyta. Także nie martw się na zapas :) :*

Ja sie tam nie martwię, sama poszłam do przedszkola jak mialam 2,5 roku i chodziłam z rocznikami 2-3 lata starszymi wiec sie dało :) moze to wlasnie dlatego zawsze wolałam przebywać z ludźmi starszymi od siebie :D bardziej dziecku moze byc przykro, że dostanie jeden prezent, wiadomo jak to dzieci :)

@PatkaPatka u mnie rodzinka grudniowa syn, teść, teściowa, moja mama i tata też Ale już nie żyje. I kolejne dzieciątko też grudniowe się szykuje. Teściowa świętuje w Wigilię A moja mama dzień później więc urodzinowe święta mamy:D

reklama
Dziewczyny, jakie oszukaństwo w h&m... anulowali mi jedna pozycje z zamówienia bez jakiejkolwiek informacji. Oczywiscie zwrotu pieniędzy nie mam... chyba ostatni raz tam zamowilam cos. Zamówienie przed i po wysłaniu: Zobacz załącznik 878586Zobacz załącznik 878587
Mi tez anulowali bez przyczyny i do tej pory nie wyslali a juz zaraz tydzien będzie. Tylko payu kazala mi wypisac dane do zwrotu a paczki do tej pory nie ma. Zamawialam tez z innych sklepów internetowych polskich i to samo ociagaja sie z wysyłką masakra. Lepsze jest alieexpress chociaz zawsze wysla i kase zwrócą. A tu robia co chcą

Do góry