Anet29
Fanka BB :)
Dzień dobry
U nas już nastroje sie wczoraj poprawiły, pomimo klotni o farby [emoji14] Michał w końcu wieczorem poczuł kopniaki! Masakra, aż mu sie oczy zaszkliły [emoji14] tak na to czekał...ja wyraźne kopniaki czuje gdzieś od ponad tygodnia,ale on nie czuł.
Co.do seksu-u nas mało. Pomimo drugiego trumestru libido u mnie zerowe i wole się wieczorem potulić niż kochać.
Mnie też dzisiaj obudzono o 7. Ludzie to idioci. Mam wystawione na olx ogłoszenia, bo sprzedajemy stare meble. 7 rano telefon czy aktualne...no ja pierdziele
A no wlasnie moj tez poczul a zeby mi nie bylo przykro kilka dni temu tez mowil ze poczul ale sie smial wiedzialam ze klamie hehe wczoraj mu kazalam pokazac w ktorym miejscu na moim brzuchu dostal kopa i pokazal wiec napewno czul on tego nie pokazuje ale widzialam ze byk zadowolony.
Jestem z 5 grudnia a mój szwagier 30 grudnia, w szkole nigdy nie odstawalismy umiejętnościami i wiedza od reszty, ta różnicę widać tylko u maluszków
Jedynym "minusem" jest właśnie do 18tki urodziny na końcu no i jak nie ma śniegu to impreza urodzinowa w domu ale teraz są takie miejsca i pomysły na urodziny ze i zima nie jest straszna
Ah dobra jest jeden minus... Zawsze narzekalam że dostałam jeden prezent na urodziny i Mikołaja... xD dramat normalnie
Hehe ale dla rodzicow lepiej bo dwa w jednym ja az sie boje jak moj maz zacznie malemu kupowac samochody, samoloty i te wszystkie inne stwory juz go ciezko bylo odciagnac od tego a jak bedzie syn to juz nie powiem zeby czekal az syn sie urodzi to bedzie kupowal