reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzień dobry
Młoda w przedszkolu, ja chciałam po sklepach połazić ale od rana leje, więc nie widzę tego.
Jeszcze rano obskoczyłam trzy apteki i w żadnej nie aja acardu a w ostatniej powiedzieli że niedawno go wycofali, co ciekawe w necie żadnej informacji o tym nie ma. Pozostaje poszukać w innej aptece bo tylko dwie tabletki na dziś i jutro zostały.
Potem idę z młoda do fryzjera aby trochę skrócić włosy maluchowi, ma włosy prawie do pupy i grube i mnie ciężko to ogarnąć, jak będzie większa to zapuści sobie nawet do kostek ale niech sobie sama to ogarnia.

Wczoraj malosolne wieczorem zrobiłam i już takie zapachy w kuchni więc chyba minimum czasu nie wytrzymają [emoji23]

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty [emoji4]
Ja mam w poniedziałek ale bez usg.
Miłego dnia..

reklama
U mnie jak 2-3 dni przerwy to maz juz wkurzony ze seksu malo. Dla mnie dluga przerwa to 4 dni.Temu wiecznie malo, a mnie czasem to irytuje, bo nie moge do dotknąć, pomiziac, posmyrac bo Jemu sie zaraz chce bzykac. Wczoraj juz Go zapytalam czy w takim razie mam Go nie dotykac wogole? Bo zaraz mu sie chce seksic, Czy nie umie cos pomiedzy?[emoji23]

Tez bym nie otworzyla temu koledze, sa wakacje dzieci tez sie chca wyspac, polezec, zjesc w spokoju sniadanie itd :)

Haha no no to nie zly ten twoj facet :) dobrze ze moj az tak nie ma bo bym nie wyrobila :D

Eh dziewczyny ostatnio mam coraz wiecej mysli jak to bedzie z trojka dzieciakow, czy damy rade, to bedzie takie malenstwo od nowa pobudki w nocy itd :) bardzo sie ciesze na to malenstwo ale juz mam takie mysli :)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i radości z płci maluszków ;)
Wyjazd na mazury uznaje za udany, nic mi nie przeszkadzało, nic nie bolało itd, mój już kilka razy powiedział ze jest dumny ze mnie ze byłam taka dzielna bo bal się jak przetrwam 7 dni na jachcie z 7 innymi osobami ;)
Wizytę mam 24.07 a polowkowe za 3 tyg.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :-)

Ja wczoraj spojrzałam w kartę ciąży i okazało się że termin z USG mam na 31. grudnia, więc jestem ostatnia do rozpakowania. Z OM mam 27. i jakoś ten termin utkwił mi w glowie, a tu takie zaskoczenie. I tak się zastanawiam czy to dobrze jest być z końca roku, bo w sumie w przedszkolach i szkołach zawsze jest się najmłodszym i to prawie rok w stosunku do tych ze stycznia. Macie z tym jakieś doświadczenia?
Ja mam urodziny na koniec listopada. Teraz kiedy skoncze 30 to fajnie mieć tak późno. A jak bylam dzieckiem to tylko bylo mi szkoda ze 18 urodziny bede miala prawie ostatnia. No i ze zima to impreza zawsze w domu. Ale to mysle takie bzdury. Poza tym to wszystko jedno mi bylo kiedy mam urodziny. No i ja mialam sie urodzic w styczniu[emoji23] jestem wczesniakiem z 32 tc.

ja miałam termin na 10 grudnia wg usg na 5. U nas celibat straszny bo nie ma męża jak był na 2 tyg to przez te początkowe plamienia i tak nie było za fajnie bo strasznie się baliśmy. Niby lekarz powiedział że możemy ale ostrzegł żeby się nie wystraszyć w razie czego plamienia bo szyjka wrażliwa no i to popsuło cały urok. Teraz będzie dopiero pod koniec sierpnia a mi tak smutno i tęskno. Córcia miała chwilę załamania na koloniach płakała pół dnia no ale teraz już lepiej. Oby do soboty

Ja wczoraj spojrzałam w kartę ciąży i okazało się że termin z USG mam na 31. grudnia, więc jestem ostatnia do rozpakowania. Z OM mam 27. i jakoś ten termin utkwił mi w glowie, a tu takie zaskoczenie. I tak się zastanawiam czy to dobrze jest być z końca roku, bo w sumie w przedszkolach i szkołach zawsze jest się najmłodszym i to prawie rok w stosunku do tych ze stycznia. Macie z tym jakieś doświadczenia?

Ja mialam kolezanke z klasy z grudnia i byla z tego zadowolona :) brata tez mam z grudnia ( 15 lat ) i tez nie narzeka a przemadrzaly jest strasznie :D jak sie dowiedzial ze ja bede miec dzidzia z grudnia to sie mega cieszyl i odrazu sie pytal czy moge urodzic 5.12 bo wtedy on sie urodzil :D to chyba bylby dla niego najlepszy prezent :)

Dzień dobry :)
U nas już nastroje sie wczoraj poprawiły, pomimo klotni o farby [emoji14] Michał w końcu wieczorem poczuł kopniaki! Masakra, aż mu sie oczy zaszkliły [emoji14] tak na to czekał...ja wyraźne kopniaki czuje gdzieś od ponad tygodnia,ale on nie czuł.

Co.do seksu-u nas mało. Pomimo drugiego trumestru libido u mnie zerowe i wole się wieczorem potulić niż kochać.

Mnie też dzisiaj obudzono o 7. Ludzie to idioci. Mam wystawione na olx ogłoszenia, bo sprzedajemy stare meble. 7 rano telefon czy aktualne...no ja pierdziele ;)

Dzień dobry
Młoda w przedszkolu, ja chciałam po sklepach połazić ale od rana leje, więc nie widzę tego.
Jeszcze rano obskoczyłam trzy apteki i w żadnej nie aja acardu a w ostatniej powiedzieli że niedawno go wycofali, co ciekawe w necie żadnej informacji o tym nie ma. Pozostaje poszukać w innej aptece bo tylko dwie tabletki na dziś i jutro zostały.
Potem idę z młoda do fryzjera aby trochę skrócić włosy maluchowi, ma włosy prawie do pupy i grube i mnie ciężko to ogarnąć, jak będzie większa to zapuści sobie nawet do kostek ale niech sobie sama to ogarnia.

Wczoraj malosolne wieczorem zrobiłam i już takie zapachy w kuchni więc chyba minimum czasu nie wytrzymają [emoji23]

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty [emoji4]
Ja mam w poniedziałek ale bez usg.
Miłego dnia..
Acardu nie ma w aptekach? :O jestem.w szoku, w prawdzie jestem na l4 od kwietnia, ale systematycznie odwiedzam moją apteke,obserwuje na bieząco kilka stron farmaceutycznych i nic na ten temat nie słyszałam?

Jestem z 5 grudnia a mój szwagier 30 grudnia, w szkole nigdy nie odstawalismy umiejętnościami i wiedza od reszty, ta różnicę widać tylko u maluszków ;)
Jedynym "minusem" jest właśnie do 18tki urodziny na końcu no i jak nie ma śniegu to impreza urodzinowa w domu ale teraz są takie miejsca i pomysły na urodziny ze i zima nie jest straszna :D
Ah dobra jest jeden minus... Zawsze narzekalam że dostałam jeden prezent na urodziny i Mikołaja... xD dramat normalnie

reklama
Acardu nie ma w aptekach? :O jestem.w szoku, w prawdzie jestem na l4 od kwietnia, ale systematycznie odwiedzam moją apteke,obserwuje na bieząco kilka stron farmaceutycznych i nic na ten temat nie słyszałam?
Właśnie też się zdziwiłam, albo baba chciała mi polocard wcisnąć. Muszę jesZcze w innych aptekach poszukać.
W jednej tylko mieli ale 75 a ja biorę 150.

Do góry