reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
U nas też mąż przed urodzinami syna mąż mówił jak to będzie kupował różne zabawki, klocki i samochody, ale szybko mu zapał opadł, za przeszło na mnie. Jak tylko mam zły humor czy coś mi nie wyjdzie, idę na zakupy dla syna. Głównie kupuje ubrania, czasami też zabawki, a ostatnio książki bo od niedawna młody uwielbia jak mu się czyta :-) Jak tylko poznam płeć fasolki to będę mogła jeszcze bardziej szaleć i poprawić sobie ciążowe humorki.

Ja czasem meza od samochodow nie moge odciagnac :D bo stoi i oglada godzinami :) corkom zaczal juz kupowac :) co prawda lubia sie samochodami bawic hehe

U mnie w rodzinie jak sie dowiedzieli ze termin na koniec grudnia to pierwsze co, ze to głupio bo bedzie dziecko w szkole odstawać... pfff... ja sie ciesze, ze to bedzie świąteczne dziecię bo i taki klimat rodzinny jest i mąż w pracy bedzie miał luzik wiec juz sie ciesze ;) gorzej jak przetrzymam do stycznia :D bo juz tak sie na te święta nastawiam :)

Haha mam tak samo :) termin z om mam na 18, dwie corki przenosilam ale tym razem na wigilie chcialabym byc w domu juz z malenstwem :) no ale nic sie nie stanie jak renifera mu po swietach ubiore :D

Właśnie też się zdziwiłam, albo baba chciała mi polocard wcisnąć. Muszę jesZcze w innych aptekach poszukać.
W jednej tylko mieli ale 75 a ja biorę 150.
Aaa to w dawce 150 faktycznie moze byc wycofany, wg badań dzialanie 75 jest lepsze niz 150 (takie info od przedstawiciela acardu), pewnie bedziesz musiala skonsultowac z lekarzem ;)

Dziewczyny ja już po wizycie mały waży 420 gram serduszko pięknie bije, machał rączkami mlaskał coś budzą. Szyjka ładna i zamknięta łożysko po środku, dzidzia już na wysokości pępka jest. Lekarz pomierzyl główkę brzuszek kość udową wszystko jest ok. I dostałam tą nieszczesną glukoze do zbadania

Mój tato z grudnia i nigdy nie narzekał, zawsze urodziny robimy mu wraz z Mikołajkami i jest fajna świąteczna atmosfera :) mam termin na połowę grudnia ale u mnie jest też szansa na rozwiązanie w listopadzie, ale akurat dla mnie listopad to taki smutny szary miesiąc i wolałabym ten grudzień. Sama byłam puszczona do szkoły rok wcześniej i nigdy nie czułam, że odstaje od dzieci starszych o rok także nie widzę tu problemu :)

U mnie w rodzinie jak sie dowiedzieli ze termin na koniec grudnia to pierwsze co, ze to głupio bo bedzie dziecko w szkole odstawać... pfff... ja sie ciesze, ze to bedzie świąteczne dziecię bo i taki klimat rodzinny jest i mąż w pracy bedzie miał luzik wiec juz sie ciesze ;) gorzej jak przetrzymam do stycznia :D bo juz tak sie na te święta nastawiam :)
Moja córka jest z końca listopada. Do przedszkola chodziła od 3 rż. I fakt- na początku trochę odstawała względem dzieciaków z początku roku. Ale teraz idzie już do drugiej klasy i jako jedyna w klasie płynnie czyta. Także nie martw się na zapas :) :*

Moja córka jest z końca listopada. Do przedszkola chodziła od 3 rż. I fakt- na początku trochę odstawała względem dzieciaków z początku roku. Ale teraz idzie już do drugiej klasy i jako jedyna w klasie płynnie czyta. Także nie martw się na zapas :) :*

Ja sie tam nie martwię, sama poszłam do przedszkola jak mialam 2,5 roku i chodziłam z rocznikami 2-3 lata starszymi wiec sie dało :) moze to wlasnie dlatego zawsze wolałam przebywać z ludźmi starszymi od siebie :D bardziej dziecku moze byc przykro, że dostanie jeden prezent, wiadomo jak to dzieci :)

@PatkaPatka u mnie rodzinka grudniowa syn, teść, teściowa, moja mama i tata też Ale już nie żyje. I kolejne dzieciątko też grudniowe się szykuje. Teściowa świętuje w Wigilię A moja mama dzień później więc urodzinowe święta mamy:D

reklama
Dziewczyny, jakie oszukaństwo w h&m... anulowali mi jedna pozycje z zamówienia bez jakiejkolwiek informacji. Oczywiscie zwrotu pieniędzy nie mam... chyba ostatni raz tam zamowilam cos. Zamówienie przed i po wysłaniu: Zobacz załącznik 878586Zobacz załącznik 878587
Mi tez anulowali bez przyczyny i do tej pory nie wyslali a juz zaraz tydzien będzie. Tylko payu kazala mi wypisac dane do zwrotu a paczki do tej pory nie ma. Zamawialam tez z innych sklepów internetowych polskich i to samo ociagaja sie z wysyłką masakra. Lepsze jest alieexpress chociaz zawsze wysla i kase zwrócą. A tu robia co chcą

Do góry