reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ania fajne bodziaki :). Ja takie lubie i juz tez takie pokupowalam ale na 56. Do szpitala trzeba kilka zmian. Wydaje mi się ze nawet duze dziecko w 62 bedzię "pływać". Pajacy tylko zakładanych przez glowe nie lubie, lepsze cale na napki.

No to chyba dokupie jeszcze te body, bo mam urodzinowa zniżkę w h&m :) w sumie troche we świat kupilam ciuszki bo mam przestrzał 56-68 :D zorientowałam sie ze niektóre body nie beda pasować ze spodenkami, ale co tam.. :D

reklama
@PatkaPatka jasne, takie maleństwa to lubie szyc :) a teraz musze zajac czyms glowe., bo ewidentnie za duzo myślę i pierdoly stwarzam :)

@Anet23 cos jest na rzeczy, mamy jazdy w ciazy, ja sie tyle M bie czepialam przez caly czas co sie znamy jak teraz w ciazy..i to o pierdoly totalne, bo nie powiedzial kocham, bo kota glaska wiecej niz mnie, bo nie przytulil, bo buzki z pracy nie wyslal...nosz k**wa. Mam dosc :D dzis juz myslalam o co by sie przyczepic, ale odpuscilam, a juz palucha mialam na klawiaturze....

Wczoraj tez wylam, bo co? Bo M pisze ze mnie podrzuci do lekarza i najwyzej wroci do pracy :crazy: no to mu napisalam co mysle. Ale ze wizyta jednak na 20 byla, to wrocil i pojechalismy razem. Jak wszedl do domu, to zerkal na mnie, a ja usmiech od ucha do ucha..ze skrajnosci w skrajnosc.

A dzis mu napisalan rano ze go Kocham, po czym On mi tez..no to ja usmiech, a za chwile mysle, dlaczego to On mi pierwszy nie napisal :szok: takie akcje mialam jakies 16 lat temu..jako nastolatka.

Z tym ze to nie ja zawinilam... ciekawe co bedzie jak wroci... Sabi my tak nie mamy, nie mowimy do siebie kocham cie, nie rozmyslam o tym czy mu sie podobam czy nie, im bardziej jestem obojetna tym bardziej on jest mily, jedyne co to mamy czeste klotnie po seksie... i zupelnie nie wiem dlaczego wszystko jest ok do nastepnego dnia :( mega smutno mi z tego powodu.

Ania fajne bodziaki :). Ja takie lubie i juz tez takie pokupowalam ale na 56. Do szpitala trzeba kilka zmian. Wydaje mi się ze nawet duze dziecko w 62 bedzię "pływać". Pajacy tylko zakładanych przez glowe nie lubie, lepsze cale na napki.

Ja do szpitala nie biore zadnych ciuszkow bo wszystko daje szpital :) jedynie pampersy, krem, no zawsze wezme dwa pajacyki w razie jakby im braklo w szpitalu :) i ubranka na wyjscie.

Mezu jechal na spotkanie do innego miasta, zarałam się z nim i zaliczyłam centrum handlowe. W Smyku faktycznie jeszcze nizsze ceny. Kupilam dwa 3paki body po 15 i 20zł i 3pak pajacy za 40zł. Nawet nie wiedzialam ze pajace maja teraz zawijane niedrapki. Super sprawa :).
Bylam tez w hm i sa getry po 10zl i po 20zl spodnie na gumce jak by ktos byl zainteresowany to fajne. Polecam. Getry juz mam na sobie ;). Dla nowordkow nic ciekawego z wyprzedazy nie znalazlam. Na dziale dziewczęcym zdecydowanie wiecej niz na chłopięcym.

Moj mówi ze zachowuje się tak jakbym za tydzień rodziła... Hihi :wink:.

A te body sa z dlugim rekawem? :) wrzuc zdjecia ;)

Poczytałam Was i sensacje dnia :D nie odniosę się nie ma mocy... dzisiaj to chyba pójdę spać z kurami xD zazdroszczę tym co już po połówkowych mi sie wlecze a tu tydzień ;/

A te body sa z dlugim rekawem? :) wrzuc zdjecia ;)

Anet akurat te co kupiłam sa z krótkim. Ja zakladam body z krótkim pod pajac. Polozne tez tak w szpitalu robily. My w domu wieszkamy. Mamy cieplo ale napewno nie tak jak w blokach.
U nas w szpitalu albo daja ubranka albo masz swoje. Ja mialam i bede miala swoje.

Zaraz zrobie foty :).

Załączniki

• 20180717_192821.jpg
    20180717_192821.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 110
  • 20180717_193042.jpg
    20180717_193042.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 115
  • 20180717_193139.jpg
    20180717_193139.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 115
  • 20180717_193303.jpg
    20180717_193303.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 105
Hejo!!! Dziś taka smutna pogoda że najchętniej spała bym cały dzień, ale niestety mój syn to wulkan energii, nie da odpocząć ;) @Dagaa11 Jeśli jest dobra okazja to bierz, nie zastanawiaj się :p Ale dziewuszki szalejecie z tymi ciuszkami, ja to czekam cały czas na potwierdzenie płci, mam nadzieję że 6 sierpnia się dowiem I jeśli synek no to problem , głowy bo wszystko mam A jeśli córka no to sie zacznie:-D:-D

A ja poszłam jednak do pepco i skuszona cenami poszalałam, zostawiając przy czasie ponad 60zł [emoji33] a miałam tylko wziąć te body po 5zł. Wzięłam te ala uniwersalne, ale na dziewczynkę tyle tego, i takie słodkie, Ajj chciałabym już znać płeć.

Właśnie wróciliśmy z urodzin, młoda poszalala, 3 godzi by jednak za mało dla dzieciaków i każde z płaczem wychodziło [emoji38] ja zjadłam kawałek tortu i tak mi się małe rozszalalo, kopać zaczęło aż w szoku że tak mocno [emoji33]

reklama
Do góry