reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ania fajne bodziaki :). Ja takie lubie i juz tez takie pokupowalam ale na 56. Do szpitala trzeba kilka zmian. Wydaje mi się ze nawet duze dziecko w 62 bedzię "pływać". Pajacy tylko zakładanych przez glowe nie lubie, lepsze cale na napki.

No to chyba dokupie jeszcze te body, bo mam urodzinowa zniżkę w h&m :) w sumie troche we świat kupilam ciuszki bo mam przestrzał 56-68 :D zorientowałam sie ze niektóre body nie beda pasować ze spodenkami, ale co tam.. :D

reklama
@PatkaPatka jasne, takie maleństwa to lubie szyc :) a teraz musze zajac czyms glowe., bo ewidentnie za duzo myślę i pierdoly stwarzam :)

@Anet23 cos jest na rzeczy, mamy jazdy w ciazy, ja sie tyle M bie czepialam przez caly czas co sie znamy jak teraz w ciazy..i to o pierdoly totalne, bo nie powiedzial kocham, bo kota glaska wiecej niz mnie, bo nie przytulil, bo buzki z pracy nie wyslal...nosz k**wa. Mam dosc :D dzis juz myslalam o co by sie przyczepic, ale odpuscilam, a juz palucha mialam na klawiaturze....

Wczoraj tez wylam, bo co? Bo M pisze ze mnie podrzuci do lekarza i najwyzej wroci do pracy :crazy: no to mu napisalam co mysle. Ale ze wizyta jednak na 20 byla, to wrocil i pojechalismy razem. Jak wszedl do domu, to zerkal na mnie, a ja usmiech od ucha do ucha..ze skrajnosci w skrajnosc.

A dzis mu napisalan rano ze go Kocham, po czym On mi tez..no to ja usmiech, a za chwile mysle, dlaczego to On mi pierwszy nie napisal :szok: takie akcje mialam jakies 16 lat temu..jako nastolatka.

Z tym ze to nie ja zawinilam... ciekawe co bedzie jak wroci... Sabi my tak nie mamy, nie mowimy do siebie kocham cie, nie rozmyslam o tym czy mu sie podobam czy nie, im bardziej jestem obojetna tym bardziej on jest mily, jedyne co to mamy czeste klotnie po seksie... i zupelnie nie wiem dlaczego wszystko jest ok do nastepnego dnia :( mega smutno mi z tego powodu.

Ania fajne bodziaki :). Ja takie lubie i juz tez takie pokupowalam ale na 56. Do szpitala trzeba kilka zmian. Wydaje mi się ze nawet duze dziecko w 62 bedzię "pływać". Pajacy tylko zakładanych przez glowe nie lubie, lepsze cale na napki.

Ja do szpitala nie biore zadnych ciuszkow bo wszystko daje szpital :) jedynie pampersy, krem, no zawsze wezme dwa pajacyki w razie jakby im braklo w szpitalu :) i ubranka na wyjscie.

Mezu jechal na spotkanie do innego miasta, zarałam się z nim i zaliczyłam centrum handlowe. W Smyku faktycznie jeszcze nizsze ceny. Kupilam dwa 3paki body po 15 i 20zł i 3pak pajacy za 40zł. Nawet nie wiedzialam ze pajace maja teraz zawijane niedrapki. Super sprawa :).
Bylam tez w hm i sa getry po 10zl i po 20zl spodnie na gumce jak by ktos byl zainteresowany to fajne. Polecam. Getry juz mam na sobie ;). Dla nowordkow nic ciekawego z wyprzedazy nie znalazlam. Na dziale dziewczęcym zdecydowanie wiecej niz na chłopięcym.

Moj mówi ze zachowuje się tak jakbym za tydzień rodziła... Hihi :wink:.

A te body sa z dlugim rekawem? :) wrzuc zdjecia ;)

Poczytałam Was i sensacje dnia :D nie odniosę się nie ma mocy... dzisiaj to chyba pójdę spać z kurami xD zazdroszczę tym co już po połówkowych mi sie wlecze a tu tydzień ;/

A te body sa z dlugim rekawem? :) wrzuc zdjecia ;)

Anet akurat te co kupiłam sa z krótkim. Ja zakladam body z krótkim pod pajac. Polozne tez tak w szpitalu robily. My w domu wieszkamy. Mamy cieplo ale napewno nie tak jak w blokach.
U nas w szpitalu albo daja ubranka albo masz swoje. Ja mialam i bede miala swoje.

Zaraz zrobie foty :).

Załączniki

• 20180717_192821.jpg
    20180717_192821.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 114
  • 20180717_193042.jpg
    20180717_193042.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 120
  • 20180717_193139.jpg
    20180717_193139.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 120
  • 20180717_193303.jpg
    20180717_193303.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 108
Hejo!!! Dziś taka smutna pogoda że najchętniej spała bym cały dzień, ale niestety mój syn to wulkan energii, nie da odpocząć ;) @Dagaa11 Jeśli jest dobra okazja to bierz, nie zastanawiaj się :p Ale dziewuszki szalejecie z tymi ciuszkami, ja to czekam cały czas na potwierdzenie płci, mam nadzieję że 6 sierpnia się dowiem I jeśli synek no to problem , głowy bo wszystko mam A jeśli córka no to sie zacznie:-D:-D

A ja poszłam jednak do pepco i skuszona cenami poszalałam, zostawiając przy czasie ponad 60zł [emoji33] a miałam tylko wziąć te body po 5zł. Wzięłam te ala uniwersalne, ale na dziewczynkę tyle tego, i takie słodkie, Ajj chciałabym już znać płeć.

Właśnie wróciliśmy z urodzin, młoda poszalala, 3 godzi by jednak za mało dla dzieciaków i każde z płaczem wychodziło [emoji38] ja zjadłam kawałek tortu i tak mi się małe rozszalalo, kopać zaczęło aż w szoku że tak mocno [emoji33]

reklama
Do góry