Ja na leżąco nic nie czuję, na lewym boku czasem ale najbardziej i najmocniej czuję jak siedzę i zjem coś słodkiego.Ja w każdej pozycji jak dlugo w miejscu jestem. Jak siedze przy paznokciach to czuję
reklama
MamaXTrzy
Fanka BB :)
Jestes niesamowita[emoji23][emoji23][emoji23]zamiast kawa do dresu to dres do kawy[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja juz w kazdej pozycji..czy chodze, czy siedze czy leze
Uszylam kolejnego dresa do kawy oczywsicie a teraz ide smazyc nalesniki z serkiem i borowkami
Któraś z Was pytala czy ciuszki szyte będęZobacz załącznik 878444 takze wystawiac,moge wstawiac tylko to ja juz bede syzla, bo mama zdecydowanie bardziej woli poscielowe rzeczy
Anet29
Anet te ostatnie z dl. rękawem sa z Pepco po 4.99 a połspiochy 7.99.
Sliczne te dinozaury ale wlasnie nie maja zatrzaskow a na takich bodach juz sie przejechalam, wiec pewnie i tak bym ich nie wziela do smyka to mi pasuje isc po takie body i za 15 zl to sie naprawde oplaca.
MamaXTrzy
Ja juz mam [emoji16] wozek ten od kolezanki kupiony.Dziewczyny co myślicie o kupowaniu wózka juz teraz? Znalazłam blisko mnie fajną oferte na olx, moj wymarzony wozek w super cenie... I sow zastanawiam.
Anet29
A ja poszłam jednak do pepco i skuszona cenami poszalałam, zostawiając przy czasie ponad 60zł [emoji33] a miałam tylko wziąć te body po 5zł. Wzięłam te ala uniwersalne, ale na dziewczynkę tyle tego, i takie słodkie, Ajj chciałabym już znać płeć.
Właśnie wróciliśmy z urodzin, młoda poszalala, 3 godzi by jednak za mało dla dzieciaków i każde z płaczem wychodziło [emoji38] ja zjadłam kawałek tortu i tak mi się małe rozszalalo, kopać zaczęło aż w szoku że tak mocno [emoji33]
W pepco zawsze sie znajdzie cos ciekawego ja jak ide to zawsze ok 100 zl zostawiam
Zuzanka1402
A już myślałam, że to tylko ja tak robię...@PatkaPatka jasne, takie maleństwa to lubie szyc a teraz musze zajac czyms glowe., bo ewidentnie za duzo myślę i pierdoly stwarzam
@Anet23 cos jest na rzeczy, mamy jazdy w ciazy, ja sie tyle M bie czepialam przez caly czas co sie znamy jak teraz w ciazy..i to o pierdoly totalne, bo nie powiedzial kocham, bo kota glaska wiecej niz mnie, bo nie przytulil, bo buzki z pracy nie wyslal...nosz k**wa. Mam dosc dzis juz myslalam o co by sie przyczepic, ale odpuscilam, a juz palucha mialam na klawiaturze....
Wczoraj tez wylam, bo co? Bo M pisze ze mnie podrzuci do lekarza i najwyzej wroci do pracy no to mu napisalam co mysle. Ale ze wizyta jednak na 20 byla, to wrocil i pojechalismy razem. Jak wszedl do domu, to zerkal na mnie, a ja usmiech od ucha do ucha..ze skrajnosci w skrajnosc.
A dzis mu napisalan rano ze go Kocham, po czym On mi tez..no to ja usmiech, a za chwile mysle, dlaczego to On mi pierwszy nie napisal takie akcje mialam jakies 16 lat temu..jako nastolatka.
Ufff... [emoji23][emoji23][emoji23]
HappyElephant
U mnie dokładnie tak samo, czekam niecierpliwie na 3 sierpnia. Okropność, mieć termin bliżej końca grudnia, gdy wszyscy inni na grupie czy forum są 2-3 tygodnie do przoduAle dziewuszki szalejecie z tymi ciuszkami, ja to czekam cały czas na potwierdzenie płci, mam nadzieję że 6 sierpnia się dowiem I jeśli synek no to problem , głowy bo wszystko mam A jeśli córka no to sie zacznie
Sabi32
Ja je mam, zatrzaski sa nie potrzebne bo obe sie mega rozciagaja przy główce, material delikatny i rozciagliwy, na ramionkach sa zakladki dodatkowo.Sliczne te dinozaury ale wlasnie nie maja zatrzaskow a na takich bodach juz sie przejechalam, wiec pewnie i tak bym ich nie wziela do smyka to mi pasuje isc po takie body i za 15 zl to sie naprawde oplaca.
Sabi32
A dlaczego po seksie? U Nas znowu po seksoe duuzo czulosci o pelnia zadowolenia, kiedy nie ma tego seksu parę dni, to wtedy ja chodze jak zombiee...Z tym ze to nie ja zawinilam... ciekawe co bedzie jak wroci... Sabi my tak nie mamy, nie mowimy do siebie kocham cie, nie rozmyslam o tym czy mu sie podobam czy nie, im bardziej jestem obojetna tym bardziej on jest mily, jedyne co to mamy czeste klotnie po seksie... i zupelnie nie wiem dlaczego wszystko jest ok do nastepnego dnia mega smutno mi z tego powodu.
reklama
Aguu..la
U mnie dokładnie tak samo, czekam niecierpliwie na 3 sierpnia. Okropność, mieć termin bliżej końca grudnia, gdy wszyscy inni na grupie czy forum są 2-3 tygodnie do przodu
Habby nie jestes sama... Wyprzedzasz mnie o dzień .