reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, jakie oszukaństwo w h&m... anulowali mi jedna pozycje z zamówienia bez jakiejkolwiek informacji. Oczywiscie zwrotu pieniędzy nie mam... chyba ostatni raz tam zamowilam cos. Zamówienie przed i po wysłaniu:
IMG_0805.JPG
IMG_0806.JPG

Załączniki

• IMG_0805.JPG
    IMG_0805.JPG
    112,4 KB · Wyświetleń: 402
  • IMG_0806.JPG
    IMG_0806.JPG
    99,8 KB · Wyświetleń: 400
Hejj :) u nas deszczowo! Ja już zaliczylam kolejną wizyte u dentystki, jestem z siebie dumna,że wziełam sie za te zeby i do porobu bede miec wszystkie wyleczone. A zostały jeszcze 3 małe ubytki :)
Córka wlasnie pojechała z babcią do pradziadka, wiec ja korzystam i sie wyleguję :D jak M. wstanie po nocce to czeka nas "wycieczka" a poszukiwaniu farb i tapet...no i od soboty zaczynamy remont pokoju i sypialni. Z planu na mały remoncik zrobił sie plan na całkowity remont razem z wymianą mebli hahah :D upatrzyłam już meble do pokoju dziennego i komode do pokoju dzieciątka :)
Czekamy na zdjecia efektow koncowych [emoji4]

Dziewczyny, jakie oszukaństwo w h&m... anulowali mi jedna pozycje z zamówienia bez jakiejkolwiek informacji. Oczywiscie zwrotu pieniędzy nie mam... chyba ostatni raz tam zamowilam cos. Zamówienie przed i po wysłaniu: Zobacz załącznik 878586Zobacz załącznik 878587
Dziwne. Dzwon na biuro obslugi hm, mysle, ze na pewno zareagują, duzo zamawiam z hm i nigdy nie ma problemu, takze sie nie martw [emoji6]
Ps ladne ciuszki

Hej moje kochane mamuśki :* nastał w końcu dzień wizyty, jestem tak nakręcona, że spać nie mogę, mam nadzieję po 6 tygodniach zobaczyć kawał dzidziusia z bijącym serduszkiem i jak się uda to płeć, wizyta na 18 także kawał czasu jeszcze, trzymajcie kciuki :*

Hej moje kochane mamuśki :* nastał w końcu dzień wizyty, jestem tak nakręcona, że spać nie mogę, mam nadzieję po 6 tygodniach zobaczyć kawał dzidziusia z bijącym serduszkiem i jak się uda to płeć, wizyta na 18 także kawał czasu jeszcze, trzymajcie kciuki :*

Patka trzymam kciuki i daj znac po wizycie :) ale Ci fajnie, 6 tyg to duzo czasu wiec zobaczyć szkraba bedzie pewnie super [emoji6]

Hej byłam kilka dni u rodziców bo bez tej windy ciężko codziennie się wdrapywać. Ja też mam dzisiaj wizytę ale nie wiem czy z usg bo to genetyczne mam dopiero 8 sierpnia bo pani dr na urlopie. Jak zwykle mam stres od rana

Zazdroszczę wam dziewczyny tych dzisiejszych wizyt.. Ja dopiero w poniedziałek :( Chociaż plus jest taki że na 8 rano więc nie będę miała czasu cały dzień się stresować :) Trzymam za Was kciuki ;)

Patka trzymam kciuki i daj znac po wizycie :) ale Ci fajnie, 6 tyg to duzo czasu wiec zobaczyć szkraba bedzie pewnie super [emoji6]
Zawsze chodziłam co 3 tygodnie, teraz doszedł do tego urlop lekarza i zaległe pacjentki i wyszło 1,5 miesiąca dlatego już tak się niecierpliwiłam, ale w końcu się doczekałam, już teraz pewnie będzie ogromna różnica między maluchem ostatanio a dziś, wtedy miał dopiero 6cm :)

reklama
Do góry