PatkaPatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje ale masz zmiara isc na l4? Czy chcesz pracowac jak najdluzej? Jesli juz o tym pisalas to wybacz, ale umknelo mi przy ilosci postow@Dagaa11 Powodzenia kochana, sny spełniają się podobno na odwrót więc na pewno rośnie zdrowy dzidź ;*
Tak zamierzam, tylko dopiero od września na spokojnie po urlopie chyba, że wcześniej lekarz każe to się dostosuje, najważniejszy jest bobas, praca nie zającDziekuje ale masz zmiara isc na l4? Czy chcesz pracowac jak najdluzej? Jesli juz o tym pisalas to wybacz, ale umknelo mi przy ilosci postow
Mąż zadzwonił i zaprosil mnie na sushi mniam mniam
Ale pytanko mam do Was. Czy którąś z Was odrzucilo od słodkiego? Ale tak, ze zjedzenku czegos mdli? Zawsze miałam odwrotny problem, ciężko mi było bez nich żyć Jem czasami lody i to wszystko. Czereśnie, maliny może być. Dziś próbowałam zjeść jabłko, po połowie mnie zemdlilo... po lodach wczoraj tez.
No to super, zd na taką lekarke trafilas Teraz odpoczywaj i oszczedzaj sie - bedzie dobrze. MUSIKochane a ja już po wizycie. Trafiła mi się cudowna Pani ginekolog. W gabinecie spędziłam pełne pół godzinki. Wszystko mi wytłumaczyła. Powiedziała, że z racji mojej choroby genetycznej jaką jest EDS, to woli widzieć mnie częściej i sprawdzać szyjkę. W chwili obecnej ma bardzo dobrą długość i szerokość i konsystencje. Ale wiadomo lepiej kontrolować. Dostałam wiec termin wizyty na 23 lipca i 3 sierpnia. Dodatkowo od razu dostałam receptę na luteinę. Abym mogła kupić od razu jak mi się skończy. A i pobrała mi od razu cytologię. Plamienie jest ale już malutkie i dowiedziałam się , że praktycznie wszystko już tam się oczyściło. Jeśli do tygodnia plamienie nie zniknie to wtedy na Izbę Przyjęć tak samo jak tylko będzie krwawienie.
Łożysko podniosło się o centymetr i Lili szczęśliwa machała rączkami i nóżkami. Ciąże zaczynałam z wagą 55kg, w chwili obecnej ważę 57. Myślałam , że więcej mi się przytyło bo najwygodniej czuje się teraz w sukience wszystkie spodnie/spodenki/legginsy mnie denerwują i mam wrażenie, że jak tylko mam je na sobie dłużej niż pół godziny to puchnie mi brzuszek.