MatiMar
Fanka BB :)
@Julianna_Szcz O to czyli jesteś okaz zdrowia wg angielskiej służby zdrowia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No po prostu przechodzę książkowe ciąże w lato i nic się na to poradzić nie tak, ot cieszyć się z każdej dolegliwości xd@Julianna_Szcz O to czyli jesteś okaz zdrowia wg angielskiej służby zdrowia
Hah nawet nie mow, ja tez zaraz mojegu doktorkowi bede sie skarzyc na opuchniete nogi i dlonie. Ciekawe czy tez mi powie, ze to tylko urok ciazy [emoji14]No po prostu przechodzę książkowe ciąże w lato i nic się na to poradzić nie tak, ot cieszyć się z każdej dolegliwości xd
Ja jajo zniose rowniez, bo juz chce potwierdzic ta core tak na 100 proc, choc 90 proc to tez duzo wtedy jak pojde na zakupy to oj...Wczoraj jak do h&m weszlam to uuu...Raczej juz nie wejdeGratki @martakratka Ale fajnie już coraz więcej z nas wie kto zamieszkał w brzuszku ajjj... Ja chce już poniedziałek i tez chce wiedzieć kto mieszka u mnie jajo chyba zniose przez weekend dobra ruszam z kanapy i biere się za sprzątanie
Ja się dzisiaj mojej pytałam o wagę, ze nic nie tyje czy dobrze? Powiedziała pytając o moja wagę teraz i wzrost i powiedziała, ze w moim przypadku nic nie powinnam przytyć. Byłam w szoku, bo poprzednia z synem mnie wyzywała ze nie przybieram.Ja juz tez po wizycie Pięknie wszystko. Mam juz nie chudnąć - czyli moge trochę odpuscic z pilnowaniem diety... ufff No i wygląda na to ze synek No to mogę teraz bez wyrzutow zjesc śliwki. . Mniam