reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@MamaXTrzy mowisz 4kg na plusie....?
No to spójrz na to [emoji28] waga początkowa 50-51kg....
1530726776110.jpg

Załączniki

• 1530726776110.jpg
    1530726776110.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 265
reklama
Dziewczyny jak to jest z brzuchami... na chlopca jest bardziej szpiczasty a dziewczynka bardziej rozlany, okragly...?
Ja teraz z chłopcem mam rozlany jak grubasek :D
A ja ponowie pytanie bo nikt nie odpowiedzial :) nowe ubranka tez pierzecie? lub zamierzacie prac?
Ja tak jak dziewczyny pisały będę prala w pproszku lovely albo podobnym i prasowała przez pierwszy rok życia na pewno :)

Dziewczyny a czy wylatuje z was gęstszy śluz ? Biały ciągnący albo z kulkowany?
Wiem że w poprzednich ciążach tak miałam ale chyba pozniej

Na razie nie wylatuje nic takiego jak już to leci płynny

Julianna moze w kolejnych ciążach szybciej się przybywa :) ja zaczynałam też z Ską spadłam w pierwszych tyg do 48 teraz ważę 51 wieczorem 52 :) ale patrze na tą wagę rano ;p

To raczej jakaś infekcja grzybicza skoro jest zgranulowany. Bezwonne ta wydzielina?
Tak bez wonna raczej. I to tak sporadycznie widze nie codziennie. Mam mieć leczenie bo cytologia słaba wyszła ale odłożył to na później. A w poprzedniej ciąży wyniki miałam super z cytologii i też to miałam.
A jak to infekcja grzybicza to nie powinno swędzieć albo coś jakiś dyskomfort ? Bo nie mam objawów

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=279375345958281&set=pcb.665967103748289&type=3&ifg=1
Tak bez wonna raczej. I to tak sporadycznie widze nie codziennie. Mam mieć leczenie bo cytologia słaba wyszła ale odłożył to na później. A w poprzedniej ciąży wyniki miałam super z cytologii i też to miałam.
A jak to infekcja grzybicza to nie powinno swędzieć albo coś jakiś dyskomfort ? Bo nie mam objawów
No właśnie zazwyczaj przy infekcjach grzybiczych jest dość specyficzny zapach wydzieliny, swędzenie i podrażnienie okolic intymnych.

reklama
@MamaXTrzy mowisz 4kg na plusie....?
No to spójrz na to [emoji28] waga początkowa 50-51kg.... Zobacz załącznik 873733
Ale to takie słodkie kg[emoji7] potem zalozymy wątek o odchudzaniu[emoji16][emoji16][emoji16]
Dziewczyny a czy wylatuje z was gęstszy śluz ? Biały ciągnący albo z kulkowany?
Wiem że w poprzednich ciążach tak miałam ale chyba pozniej
Tak, ze mnie nieraz takie -sorki za określenie "smarki" jak z nosa. Ale przezroczyste. Gin mowil ze moze tak byc

Do góry