reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Tak bez wonna raczej. I to tak sporadycznie widze nie codziennie. Mam mieć leczenie bo cytologia słaba wyszła ale odłożył to na później. A w poprzedniej ciąży wyniki miałam super z cytologii i też to miałam.
A jak to infekcja grzybicza to nie powinno swędzieć albo coś jakiś dyskomfort ? Bo nie mam objawów
U mnie zazwyczaj jest bez swędzenia ale z nieprzyjemnym zapachem. Także możliwe, że u Ciebie to po prostu upływy.

reklama
Ale to takie słodkie kg[emoji7] potem zalozymy wątek o odchudzaniu[emoji16][emoji16][emoji16]Tak, ze mnie nieraz takie -sorki za określenie "smarki" jak z nosa. Ale przezroczyste. Gin mowil ze moze tak byc
Do wątku o odchudzaniu to i ja się chętnie dopisze!! +4,5kg z czego 1,5 w tym tygodniu hahaha :D

A ja ponowie pytanie bo nikt nie odpowiedzial :) nowe ubranka tez pierzecie? lub zamierzacie prac?
Koniecznie wypierz. Mi wszystkie te ubranka Chinami pachną :p
Ja zawsze piorę i prasowalam tak do 6 miesięcy.

Co do wagi to przed była 56/57 teraz 53,5. Jak narazie waga nadal spada. I nie ukrywam, cieszę się z tego powodu. Przy moim wzroście powinnam ważyć 50kg.
Jeśli chodzi o śluz to mam go bardzo mało, a jak jest to przezroczysty i rzadki.

Dziewczyny nawet mnie nie denerwujcie z tymi Waszymi wagami.... :) Ja zaczynalam z wagą sloniową wrecz i musze sie bardzo pilnowac, bo lekarz moj tez bardzo pilnuje tego zebym nie przytyla wiecej niz 7 kg przez cala ciążę... Narazie 17tc i mam na szczescie minus 6kg wiec nawet mnie pochwalił.... ale dopiero zaczynam miec apetyt...

Dziewczyny nawet mnie nie denerwujcie z tymi Waszymi wagami.... :) Ja zaczynalam z wagą sloniową wrecz i musze sie bardzo pilnowac, bo lekarz moj tez bardzo pilnuje tego zebym nie przytyla wiecej niz 7 kg przez cala ciążę... Narazie 17tc i mam na szczescie minus 6kg wiec nawet mnie pochwalił.... ale dopiero zaczynam miec apetyt...
Spokojnie u mnie waga początkowa też nie była piórkowa, 65 kg :D jesteś na jakieś diecie czy leci sama z siebie?

Koniecznie wypierz. Mi wszystkie te ubranka Chinami pachną :p
Ja zawsze piorę i prasowalam tak do 6 miesięcy.

Co do wagi to przed była 56/57 teraz 53,5. Jak narazie waga nadal spada. I nie ukrywam, cieszę się z tego powodu. Przy moim wzroście powinnam ważyć 50kg.
Jeśli chodzi o śluz to mam go bardzo mało, a jak jest to przezroczysty i rzadki.
Jeśli mogę spytać - ile masz wzrostu? Ja jestem również dość niska ale 49kg to u mniw to już niedowaga dlatego zastanawiam się ile Ty masz cm :)

Też zaczynam mieć apetyt teraz większy a przytyłam już 4kg. Chce zacząć sobie robić koktajle (jako przekąski miedzy 3 glownymi posilkami) lubię je i zapychają a są zdrowe i mało kaloryczne. A i tak boję się ile kg więcej wrócę z wakacji bo człowiek wtedy sobie luuuuzujeee jadłospis hehe

Jeśli mogę spytać - ile masz wzrostu? Ja jestem również dość niska ale 49kg to u mniw to już niedowaga dlatego zastanawiam się ile Ty masz cm :)
Wiem że pytanie nie do mnie ale podobnie startowałam jak Ty
ja startowałam 67kg przy wzroście 170 i u mnie niedowaga zaczyna się 53 co mi nigdy nie groziło bo najmniej miałam 57 hehe

I przy dwójce dzieci na USG połówkowym słyszałam że bardzo długie kości udowe że będą wysocy po rodzicach ja 170 mąż 190 :)

Wiem że pytanie nie do mnie ale podobnie startowałam jak Ty
ja startowałam 67kg przy wzroście 170 .

I przy dwójce dzieci na USG połówkowym słyszałam że bardzo długie kości udowe że będą wysocy po rodzicach ja 170 mąż 190 :)
Nie no to ja 65 przy 163 także ja karlica przy Tobie :D

reklama
Do góry