reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Tak bez wonna raczej. I to tak sporadycznie widze nie codziennie. Mam mieć leczenie bo cytologia słaba wyszła ale odłożył to na później. A w poprzedniej ciąży wyniki miałam super z cytologii i też to miałam.
A jak to infekcja grzybicza to nie powinno swędzieć albo coś jakiś dyskomfort ? Bo nie mam objawów
U mnie zazwyczaj jest bez swędzenia ale z nieprzyjemnym zapachem. Także możliwe, że u Ciebie to po prostu upływy.

reklama
Ale to takie słodkie kg[emoji7] potem zalozymy wątek o odchudzaniu[emoji16][emoji16][emoji16]Tak, ze mnie nieraz takie -sorki za określenie "smarki" jak z nosa. Ale przezroczyste. Gin mowil ze moze tak byc
Do wątku o odchudzaniu to i ja się chętnie dopisze!! +4,5kg z czego 1,5 w tym tygodniu hahaha :D

A ja ponowie pytanie bo nikt nie odpowiedzial :) nowe ubranka tez pierzecie? lub zamierzacie prac?
Koniecznie wypierz. Mi wszystkie te ubranka Chinami pachną :p
Ja zawsze piorę i prasowalam tak do 6 miesięcy.

Co do wagi to przed była 56/57 teraz 53,5. Jak narazie waga nadal spada. I nie ukrywam, cieszę się z tego powodu. Przy moim wzroście powinnam ważyć 50kg.
Jeśli chodzi o śluz to mam go bardzo mało, a jak jest to przezroczysty i rzadki.

Dziewczyny nawet mnie nie denerwujcie z tymi Waszymi wagami.... :) Ja zaczynalam z wagą sloniową wrecz i musze sie bardzo pilnowac, bo lekarz moj tez bardzo pilnuje tego zebym nie przytyla wiecej niz 7 kg przez cala ciążę... Narazie 17tc i mam na szczescie minus 6kg wiec nawet mnie pochwalił.... ale dopiero zaczynam miec apetyt...

Dziewczyny nawet mnie nie denerwujcie z tymi Waszymi wagami.... :) Ja zaczynalam z wagą sloniową wrecz i musze sie bardzo pilnowac, bo lekarz moj tez bardzo pilnuje tego zebym nie przytyla wiecej niz 7 kg przez cala ciążę... Narazie 17tc i mam na szczescie minus 6kg wiec nawet mnie pochwalił.... ale dopiero zaczynam miec apetyt...
Spokojnie u mnie waga początkowa też nie była piórkowa, 65 kg :D jesteś na jakieś diecie czy leci sama z siebie?

Koniecznie wypierz. Mi wszystkie te ubranka Chinami pachną :p
Ja zawsze piorę i prasowalam tak do 6 miesięcy.

Co do wagi to przed była 56/57 teraz 53,5. Jak narazie waga nadal spada. I nie ukrywam, cieszę się z tego powodu. Przy moim wzroście powinnam ważyć 50kg.
Jeśli chodzi o śluz to mam go bardzo mało, a jak jest to przezroczysty i rzadki.
Jeśli mogę spytać - ile masz wzrostu? Ja jestem również dość niska ale 49kg to u mniw to już niedowaga dlatego zastanawiam się ile Ty masz cm :)

Też zaczynam mieć apetyt teraz większy a przytyłam już 4kg. Chce zacząć sobie robić koktajle (jako przekąski miedzy 3 glownymi posilkami) lubię je i zapychają a są zdrowe i mało kaloryczne. A i tak boję się ile kg więcej wrócę z wakacji bo człowiek wtedy sobie luuuuzujeee jadłospis hehe

Jeśli mogę spytać - ile masz wzrostu? Ja jestem również dość niska ale 49kg to u mniw to już niedowaga dlatego zastanawiam się ile Ty masz cm :)
Wiem że pytanie nie do mnie ale podobnie startowałam jak Ty
ja startowałam 67kg przy wzroście 170 i u mnie niedowaga zaczyna się 53 co mi nigdy nie groziło bo najmniej miałam 57 hehe

I przy dwójce dzieci na USG połówkowym słyszałam że bardzo długie kości udowe że będą wysocy po rodzicach ja 170 mąż 190 :)

Wiem że pytanie nie do mnie ale podobnie startowałam jak Ty
ja startowałam 67kg przy wzroście 170 .

I przy dwójce dzieci na USG połówkowym słyszałam że bardzo długie kości udowe że będą wysocy po rodzicach ja 170 mąż 190 :)
Nie no to ja 65 przy 163 także ja karlica przy Tobie :D

reklama
Do góry