reklama
Ja teraz z chłopcem mam rozlany jak grubasekDziewczyny jak to jest z brzuchami... na chlopca jest bardziej szpiczasty a dziewczynka bardziej rozlany, okragly...?
Ja tak jak dziewczyny pisały będę prala w pproszku lovely albo podobnym i prasowała przez pierwszy rok życia na pewnoA ja ponowie pytanie bo nikt nie odpowiedzial nowe ubranka tez pierzecie? lub zamierzacie prac?
Co Ty! Jak Ty chudziutka@MamaXTrzy mowisz 4kg na plusie....?
No to spójrz na to [emoji28] waga początkowa 50-51kg.... Zobacz załącznik 873733
Chudzinka która wcześniej wchodziła w s i XS a teraz spodnie m cisnal I to nie tylko w brzuszek [emoji23]Co Ty! Jak Ty chudziutka
PatkaPatka
Fanka BB :)
To raczej jakaś infekcja grzybicza skoro jest zgranulowany. Bezwonne ta wydzielina?Dziewczyny a czy wylatuje z was gęstszy śluz ? Biały ciągnący albo z kulkowany?
Wiem że w poprzednich ciążach tak miałam ale chyba pozniej
motylkowelove
Na razie nie wylatuje nic takiego jak już to leci płynny
Julianna moze w kolejnych ciążach szybciej się przybywa ja zaczynałam też z Ską spadłam w pierwszych tyg do 48 teraz ważę 51 wieczorem 52 ale patrze na tą wagę rano ;p
Julianna moze w kolejnych ciążach szybciej się przybywa ja zaczynałam też z Ską spadłam w pierwszych tyg do 48 teraz ważę 51 wieczorem 52 ale patrze na tą wagę rano ;p
Tak bez wonna raczej. I to tak sporadycznie widze nie codziennie. Mam mieć leczenie bo cytologia słaba wyszła ale odłożył to na później. A w poprzedniej ciąży wyniki miałam super z cytologii i też to miałam.To raczej jakaś infekcja grzybicza skoro jest zgranulowany. Bezwonne ta wydzielina?
A jak to infekcja grzybicza to nie powinno swędzieć albo coś jakiś dyskomfort ? Bo nie mam objawów
Tasiorek
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=279375345958281&set=pcb.665967103748289&type=3&ifg=1
No właśnie zazwyczaj przy infekcjach grzybiczych jest dość specyficzny zapach wydzieliny, swędzenie i podrażnienie okolic intymnych.Tak bez wonna raczej. I to tak sporadycznie widze nie codziennie. Mam mieć leczenie bo cytologia słaba wyszła ale odłożył to na później. A w poprzedniej ciąży wyniki miałam super z cytologii i też to miałam.
A jak to infekcja grzybicza to nie powinno swędzieć albo coś jakiś dyskomfort ? Bo nie mam objawów
reklama
MamaXTrzy
Ale to takie słodkie kg[emoji7] potem zalozymy wątek o odchudzaniu[emoji16][emoji16][emoji16]@MamaXTrzy mowisz 4kg na plusie....?
No to spójrz na to [emoji28] waga początkowa 50-51kg.... Zobacz załącznik 873733
Tak, ze mnie nieraz takie -sorki za określenie "smarki" jak z nosa. Ale przezroczyste. Gin mowil ze moze tak bycDziewczyny a czy wylatuje z was gęstszy śluz ? Biały ciągnący albo z kulkowany?
Wiem że w poprzednich ciążach tak miałam ale chyba pozniej