reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Oj tak, zdecydowanie wiecej energi o chęci do wszystkiego. Na jutro plan ciasto z galaretka i borówkami :D

Muszę chyba isc spac, bo głodna ciagle jestem...

Aha i teraz.na topie juz nie bulka z żółtym serem i ketchupem, a bulka z czymkolwiek i majonezem :rofl2: no i słone..ze slodkosci tylko cos swojego zrobionego lub kinder bueno w białej czekoladzie :D

reklama
O rany ja dopiero w lozku, jutro mamy miec gosci, dowiedzialam sie o 17 kiedy caly balagan w domu i tak jeszcze nie skonczylam eh czyli jutro kolejny ciezki dzien :/
no i oczywiscie cos bym zjadla ale nie wiem co :) jutro pewnie upieke muffinki z dzemem to sie najem haha

Oj tak, zdecydowanie wiecej energi o chęci do wszystkiego. Na jutro plan ciasto z galaretka i borówkami :D

Muszę chyba isc spac, bo głodna ciagle jestem...

Aha i teraz.na topie juz nie bulka z żółtym serem i ketchupem, a bulka z czymkolwiek i majonezem :rofl2: no i słone..ze slodkosci tylko cos swojego zrobionego lub kinder bueno w białej czekoladzie :D
U mnie też króluje słone! Ja slodyczowa dupka i tak mi dziwnie kiedy przechodzę obok czekolady a nie mam na nią Ochoty [emoji23] wyjątkiem są lody waniliowe i galaretki w czekoladzie.

Hejka:) Dziewczyny używające detektora, mam zagwozdkę, czy wy nadal podłuchując szerduszko znajdujecie je w tym samym miejscu co wcześniej? w sensie tak niziutko na lini majcioch?
Ja dziś zaczynam 18 tydz. Serduszko ciagle nisko, ruchy czuje tez własnie tam niziutko jakby po samej szyjce kopało. I od piątku mi brzuszek twardnieje głownie przy leżeniu na wznak. Martwię sie bo w pierwszej ciąży szyjka skracała sie przedwcześnie i donosiłam ciąże tylko dzięki pessarowi załozonemu i ogromnym ilościom nospy... Boję sie powtórki.

Hejka:) Dziewczyny używające detektora, mam zagwozdkę, czy wy nadal podłuchując szerduszko znajdujecie je w tym samym miejscu co wcześniej? w sensie tak niziutko na lini majcioch?
Ja dziś zaczynam 18 tydz. Serduszko ciagle nisko, ruchy czuje tez własnie tam niziutko jakby po samej szyjce kopało. I od piątku mi brzuszek twardnieje głownie przy leżeniu na wznak. Martwię sie bo w pierwszej ciąży szyjka skracała sie przedwcześnie i donosiłam ciąże tylko dzięki pessarowi załozonemu i ogromnym ilościom nospy... Boję sie powtórki.
Ja dalej znajduje nisko, ale jednak juz nad linia majtek :) najczesciej z prawej strony, ale czesto jest bardziej w srodku...no roznie-zalezy jak sie dzidzia ulozy. Ruchy tez czuje raczej niziutko. Brzuch tez twardnieje, ale nie jakos strasznie. W piatek mam wizyte wiec zobaczymy, czy wszystko ok.

Ja tez mam niziutko i ruchy tez, Ale dla ciekawostki ostatnio szukalam w innyxh miejscach, troche wyzej znajde ale tylki troche..tez sie troche martwie ze tak nisko ale chyba to normalne:) za tydz w sr mam polowkowe to tez mi zmierzy szyjke i zobaczy czy wszystko ok:)aha i zobacz sobie na necie albo aplikacji co widac na usg, gdzie jest dzidzia, to w sumie caly czas jeszcze jest nisko: )

reklama
Do góry