reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@motylkowelove Na wszelki wypadek wzięłam sobie nospe. Mialam brać raz na jakiś czas ale całkiem o tym zapomniałam, może się rozejdzie.

Dziewczyny kupiłam wczoraj Bio Oil, cena wcale nie zachwyca bo za 125ml zapłaciłam 65zł w Rossmannie ale za to po pierwszym użyciu już mogę stwierdzić, że jest mega wydajny, wysmarowałam się cała bo mam kilka starych rozstępów i kilka blizn i z butelki nic nie ubyło, no i szybko się wchłania :)
Chyba dzisiaj ruszę w miasto i też kupię :)
Wczoraj mieliśmy z mężem chwilę słabości i o mało co nie kupiliśmy basenu z jaccuzi podgrzewane go na patio w ogrodzie o_O
Na szczęście nie było na magazynie więc dzisiaj kupimy jakikolwiek byleby synek mógł się po chlapać a żeby nie było szkoda jak pies rozwali :) ale ojjjj było blisko bo już z numerem produktu staliśmy w kasie....

reklama
Patka ja nospy nie brałam w ciąży jeszcze pomaga mi magnez bóli też nie mam jedynie klucia w pochwie się zdarzają ale lekarz spr i mówił ze rozciaganie tak odczuwam .
Mnie budził ból dziś ale kolana... normalnie jak jakaś rwa kulszowa porownujac, no myślałam , że mi noga odpadnie jakoś nerwobol :/

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

Co do smarowidel ja mam takie mustela piersi brzuszek tym drugim uda posladki xD
20180701_111723.jpg

Załączniki

• 20180701_111723.jpg
    20180701_111723.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 244
Wszystko będzie dobrze na pewno :* ja jeszcze 18 dni do wizyty oszaleeeeje, coś mnie dzisiaj ciągnie w środku, nie wiem czy to szyjka czy co innego..
Ja oczywoscie wczoraj z "nudów" naczytałam się o skracjącej się szyjce i już swiruje. Zawsze na kilka dni przed wizytą mi odbija :D tak sie ciesze, ze mam twn detektor :D

Ja oczywoscie wczoraj z "nudów" naczytałam się o skracjącej się szyjce i już swiruje. Zawsze na kilka dni przed wizytą mi odbija :D tak sie ciesze, ze mam twn detektor :D
Haha ja też, mimo że lekarz powtarza ze mam szyje nie szyjke [emoji85] Ale do mnie to tak dociera jak do ściany 2 dni ok później to samo xD

Wiecie co znalazłam fotelik maxi cosi w super cenie 160zł kobitka chce nie zniszczony ani nic .. Nowe strasznie drogie a to i tak na rok czasu . Myślę czy nie kupić... Tylko boję się kupować coś za szybko ... z drugiej strony zawsze można sprzedać . Po prostu czasami sa Ale w oplakanym stanie a ten jak nowy sa 2 jasny i ciemny ten jasny mi się podoba
Screenshot_20180630-230613.jpg
Screenshot_20180630-230357.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180630-230613.jpg
    Screenshot_20180630-230613.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 284
  • Screenshot_20180630-230357.jpg
    Screenshot_20180630-230357.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 276
Patka ja nospy nie brałam w ciąży jeszcze pomaga mi magnez bóli też nie mam jedynie klucia w pochwie się zdarzają ale lekarz spr i mówił ze rozciaganie tak odczuwam .
Mnie budził ból dziś ale kolana... normalnie jak jakaś rwa kulszowa porownujac, no myślałam , że mi noga odpadnie jakoś nerwobol :/

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Ja niestety nie przyswajam magnezu, biorę 6 tabletek dziennie a i tak mam niedobór, kardiolog kazał mi dodatkowo moczyć się w roztworze z magnezu, bo podobno przez skórę lepiej się wchłania.

Haha ja też, mimo że lekarz powtarza ze mam szyje nie szyjke [emoji85] Ale do mnie to tak dociera jak do ściany 2 dni ok później to samo xD

Wiecie co znalazłam fotelik maxi cosi w super cenie 160zł kobitka chce nie zniszczony ani nic .. Nowe strasznie drogie a to i tak na rok czasu . Myślę czy nie kupić... Tylko boję się kupować coś za szybko ... z drugiej strony zawsze można sprzedać . Po prostu czasami sa Ale w oplakanym stanie a ten jak nowy sa 2 jasny i ciemny ten jasny mi się podoba
Zobacz załącznik 872614Zobacz załącznik 872615
Mhm khm nie sądzę żeby na takim etapie drugiego trymestru stwierdzenie że zakup po okazyjne cenie to za szybko :) jeśli możesz to kup. Dzidzia ma się dobrze :)

Chyba dzisiaj ruszę w miasto i też kupię :)
Wczoraj mieliśmy z mężem chwilę słabości i o mało co nie kupiliśmy basenu z jaccuzi podgrzewane go na patio w ogrodzie o_O
Na szczęście nie było na magazynie więc dzisiaj kupimy jakikolwiek byleby synek mógł się po chlapać a żeby nie było szkoda jak pies rozwali :) ale ojjjj było blisko bo już z numerem produktu staliśmy w kasie....
Jak kupicie ten z jaccuzi to się wpraszam haha :D

reklama
Ja niestety nie przyswajam magnezu, biorę 6 tabletek dziennie a i tak mam niedobór, kardiolog kazał mi dodatkowo moczyć się w roztworze z magnezu, bo podobno przez skórę lepiej się wchłania.
Podobno stopy jak się moczy to dobrze się wchlania właśnie [emoji4] Na mnie dobrze działa slow mag może szukaj leku nie suplementu do tego potas bo on tez lubi się przyczyniać do skurczy lekarz mi tak mówił

Do góry