reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@motylkowelove Na wszelki wypadek wzięłam sobie nospe. Mialam brać raz na jakiś czas ale całkiem o tym zapomniałam, może się rozejdzie.

Dziewczyny kupiłam wczoraj Bio Oil, cena wcale nie zachwyca bo za 125ml zapłaciłam 65zł w Rossmannie ale za to po pierwszym użyciu już mogę stwierdzić, że jest mega wydajny, wysmarowałam się cała bo mam kilka starych rozstępów i kilka blizn i z butelki nic nie ubyło, no i szybko się wchłania :)
Chyba dzisiaj ruszę w miasto i też kupię :)
Wczoraj mieliśmy z mężem chwilę słabości i o mało co nie kupiliśmy basenu z jaccuzi podgrzewane go na patio w ogrodzie o_O
Na szczęście nie było na magazynie więc dzisiaj kupimy jakikolwiek byleby synek mógł się po chlapać a żeby nie było szkoda jak pies rozwali :) ale ojjjj było blisko bo już z numerem produktu staliśmy w kasie....

reklama
Patka ja nospy nie brałam w ciąży jeszcze pomaga mi magnez bóli też nie mam jedynie klucia w pochwie się zdarzają ale lekarz spr i mówił ze rozciaganie tak odczuwam .
Mnie budził ból dziś ale kolana... normalnie jak jakaś rwa kulszowa porownujac, no myślałam , że mi noga odpadnie jakoś nerwobol :/

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

Co do smarowidel ja mam takie mustela piersi brzuszek tym drugim uda posladki xD
20180701_111723.jpg

Załączniki

• 20180701_111723.jpg
    20180701_111723.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 241
Wszystko będzie dobrze na pewno :* ja jeszcze 18 dni do wizyty oszaleeeeje, coś mnie dzisiaj ciągnie w środku, nie wiem czy to szyjka czy co innego..
Ja oczywoscie wczoraj z "nudów" naczytałam się o skracjącej się szyjce i już swiruje. Zawsze na kilka dni przed wizytą mi odbija :D tak sie ciesze, ze mam twn detektor :D

Ja oczywoscie wczoraj z "nudów" naczytałam się o skracjącej się szyjce i już swiruje. Zawsze na kilka dni przed wizytą mi odbija :D tak sie ciesze, ze mam twn detektor :D
Haha ja też, mimo że lekarz powtarza ze mam szyje nie szyjke [emoji85] Ale do mnie to tak dociera jak do ściany 2 dni ok później to samo xD

Wiecie co znalazłam fotelik maxi cosi w super cenie 160zł kobitka chce nie zniszczony ani nic .. Nowe strasznie drogie a to i tak na rok czasu . Myślę czy nie kupić... Tylko boję się kupować coś za szybko ... z drugiej strony zawsze można sprzedać . Po prostu czasami sa Ale w oplakanym stanie a ten jak nowy sa 2 jasny i ciemny ten jasny mi się podoba
Screenshot_20180630-230613.jpg
Screenshot_20180630-230357.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180630-230613.jpg
    Screenshot_20180630-230613.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 278
  • Screenshot_20180630-230357.jpg
    Screenshot_20180630-230357.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 269
Patka ja nospy nie brałam w ciąży jeszcze pomaga mi magnez bóli też nie mam jedynie klucia w pochwie się zdarzają ale lekarz spr i mówił ze rozciaganie tak odczuwam .
Mnie budził ból dziś ale kolana... normalnie jak jakaś rwa kulszowa porownujac, no myślałam , że mi noga odpadnie jakoś nerwobol :/

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Ja niestety nie przyswajam magnezu, biorę 6 tabletek dziennie a i tak mam niedobór, kardiolog kazał mi dodatkowo moczyć się w roztworze z magnezu, bo podobno przez skórę lepiej się wchłania.

Haha ja też, mimo że lekarz powtarza ze mam szyje nie szyjke [emoji85] Ale do mnie to tak dociera jak do ściany 2 dni ok później to samo xD

Wiecie co znalazłam fotelik maxi cosi w super cenie 160zł kobitka chce nie zniszczony ani nic .. Nowe strasznie drogie a to i tak na rok czasu . Myślę czy nie kupić... Tylko boję się kupować coś za szybko ... z drugiej strony zawsze można sprzedać . Po prostu czasami sa Ale w oplakanym stanie a ten jak nowy sa 2 jasny i ciemny ten jasny mi się podoba
Zobacz załącznik 872614Zobacz załącznik 872615
Mhm khm nie sądzę żeby na takim etapie drugiego trymestru stwierdzenie że zakup po okazyjne cenie to za szybko :) jeśli możesz to kup. Dzidzia ma się dobrze :)

Chyba dzisiaj ruszę w miasto i też kupię :)
Wczoraj mieliśmy z mężem chwilę słabości i o mało co nie kupiliśmy basenu z jaccuzi podgrzewane go na patio w ogrodzie o_O
Na szczęście nie było na magazynie więc dzisiaj kupimy jakikolwiek byleby synek mógł się po chlapać a żeby nie było szkoda jak pies rozwali :) ale ojjjj było blisko bo już z numerem produktu staliśmy w kasie....
Jak kupicie ten z jaccuzi to się wpraszam haha :D

reklama
Ja niestety nie przyswajam magnezu, biorę 6 tabletek dziennie a i tak mam niedobór, kardiolog kazał mi dodatkowo moczyć się w roztworze z magnezu, bo podobno przez skórę lepiej się wchłania.
Podobno stopy jak się moczy to dobrze się wchlania właśnie [emoji4] Na mnie dobrze działa slow mag może szukaj leku nie suplementu do tego potas bo on tez lubi się przyczyniać do skurczy lekarz mi tak mówił

Do góry