reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

A to moje kotki, tylko nie wiem, czy będzie widać zdjęcia, bo kombinuję coś przez tablet :p

Kotka
35741643_2143245589036618_2832305772346474496_n.jpg

I kocurek
26239476_1959113577449821_7677777957554286424_n.jpg

Jak już rzucam zdjęciami, to tak udało mi się wczoraj uśpić młodego w chuście. Chcę całkowicie odstawić KP w ciągu dnia, a bez cyca nie mam go jak uśpić... Zostaje chusta :)
upload_2018-6-22_7-35-39.jpeg

Załączniki

• upload_2018-6-22_7-35-39.jpeg
    upload_2018-6-22_7-35-39.jpeg
    70,2 KB · Wyświetleń: 243
reklama
@Iga033 ja tez mam termin na 19.12 :)

@Totois30 kochana dla mnie to matrix :D chyba tak nie dopuszczalam mysli o cciąży, ze przegapilam podstawowe objawy...choć i tak nie mialam ani mdlosci, jakis mini okres byl w tych dniach co mial byc, po za tym bylam na tabletkach anty ;) sennosc, bole glowy i brak sil zrzucilam na anemie.. :)

@iwanoc gratuluje, ja mam na 90proc córka, oby zostało, lekarz mówił to z zerowym zawahaniem i nawet ze trzy razy sprawdzil :) ja niedowierzam do dzis, bo jak ja czegos chce, to zawsze jest na odwrot :)

Natka czyli dmucha na zimne! Kazda ciaza inna!

Pierniczku, piekny. Ja mam owczarka niemieckiego.
:D Owczarki niemieckie to chyba najcudowniejsze zwierzęta na świecie, mieliśmy poprzednio długowłosego ON-ka, był tak w nas zapatrzony, skoczyłby za nami w ogień. Teraz na spacerach widzę, że to chyba taka ogólna cecha ONków, że są takie bardzo skupione na właścicielu, posłuszne i karne i tęsknię za tym jak mój wariatuńcio szaleje i za nic nie chce mnie posłuchać! :p

Pierniczku to prawda, wierne i oddane, za to kaukas/z (bo Twoj piesio to ta rasa prawda?)sa bardzo terytorialne, maja go moji rodzice i wlasne podwoko to jak jego tron. Przynajmniej on jest taki zachowawczy. Chcialam kiedys takiego piesia ale maz sie nie zgodzil, mielismy odmienne zdanie.

Cześć dziewczynki :* trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze jeśli któraś wizytuje dziś :) ja dopijam kawę i lecę do pracy, dobrze, że to już piątek i będzie chwila wolnego :) ostatanio coś już mi się nie chce chodzić do pracy a l4 planuje dopiero od września także jeszcze tyyyyle czasu :/

W czy któraś z Was jest z dolnośląskiego? :)
Ja jestem, z Wałbrzycha [emoji4]
Hej dwupaczki :-) :)!

Ucho się odetkało :D:D:D Co za ulga.
Zbieramy się zaraz z Szymciem, jedziemy po kwiaty i do szkoly na zakończenie roku.
Popoludniu lekarz :wink: ale dzisiaj się jakos nie stresuje wcale po wt prenatalnych... A jutro wyjezdzamy :laugh2:.. Jupi.

Ale mam dzis przypływ enegriii :).
Miłego laseczki :happy:!
Super że się udało z uchem , oby już nie powracalo [emoji4]
Hej:) PO wczorajszej wizycie wszystko ok:) i na 99 % dziewczynka :) no to bedzie parka :)
Super, gratuluję [emoji4]
Właśnie skończyłam czapkę nr 3 dla młodego :) mam nadzieję że nie jest zbyt dziewczynska :DZobacz załącznik 869701
Ta niebieska kokarda , Hehe dla nie też wygląda jak dla dziewczynki [emoji1]
Piszecie, że ciężko nadążyć.
Ja po wizycie, maluch super, dziś przeziernosc udało się bardzo dokładnie zbadać i wyszła 0,98 więc idealnie, kość nosowa obecna, serduszko pięknie pracuje. Tym razem dzidziuś nie chciał pokazać co między nóżkami, więc tak do końca nie jest pewne ale raczej chłopiec. Spał w najlepsze.
Córka urodzona 12 dni po terminie przez cc, waga 3420G i 54cm.
Ja tez jestem psiara i uwielbiam Labradory, mam roczną suczke Lolę.
Super że wszystko dobrze [emoji4]

Ja od rana z bólem gardła wstałam, muszę się jakoś ratować. Młoda też charle, nic nie lepiej, ja się wykończę.. nie chce znów jej antybiotyku dawać bo co chwile go ma [emoji853]

Wczoraj pozalewalam syropem lipę. Reszta się suszy na herbatę. Jutro trzeba zlewać, i już sama napewno bo tego nie będę robić.

Po wczorajszej burzy dziś u nas pięknie, czyste niebo, słońce pięknie świeci, ale wieje coś i chłodno zaledwie 14stopni.

Dziś w planach lepienie pierogów, a mi się nie chce [emoji23]
Lenistwo dopadło okropne.

Wizytujacym zaciskam kciuki [emoji4]
Miłego dnia [emoji4]

reklama
Ja jestem, z Wałbrzycha [emoji4]Super że się udało z uchem , oby już nie powracalo [emoji4]Super, gratuluję [emoji4]Ta niebieska kokarda , Hehe dla nie też wygląda jak dla dziewczynki [emoji1]Super że wszystko dobrze [emoji4]

Ja od rana z bólem gardła wstałam, muszę się jakoś ratować. Młoda też charle, nic nie lepiej, ja się wykończę.. nie chce znów jej antybiotyku dawać bo co chwile go ma [emoji853]

Wczoraj pozalewalam syropem lipę. Reszta się suszy na herbatę. Jutro trzeba zlewać, i już sama napewno bo tego nie będę robić.

Po wczorajszej burzy dziś u nas pięknie, czyste niebo, słońce pięknie świeci, ale wieje coś i chłodno zaledwie 14stopni.

Dziś w planach lepienie pierogów, a mi się nie chce [emoji23]
Lenistwo dopadło okropne.

Wizytujacym zaciskam kciuki [emoji4]
Miłego dnia [emoji4]
Pozwoliłam sobie napisać na priv :)

Do góry