Ale mialam wczoraj dzien..od rana sprzatanie i gotowanie potem siostra z chlopem i mama w goscie potem na starowke a o 18 mialam jechac do warszawy polskim busem a taka wichura sie zerwala ze metalowe ciezkie krzesla lataky na ogrodku w kawiarni, a my wtedy na tym ogrodku jak pedem do srodka to pierwsza bylam tak sie balam ze czyms dostane a tu przecie juz nie tylko moje zdrowie no tak mi sie rece trzesly
no i nie pojechalam do wawy wlasnie jade teraz
oczywiscie glowa bolala bo tak pogoda taka byla i ta decyzja ze nie jechac, bilet juz kupiony, no ale sie nie balam przynajmniej. Ale dzis dopiero was nadrabiam
@Dagaa11 orany masakra..ja wlasnie zawsze boje sie remontow, chyba ze ktos ma sprawdzona ekipe to ok..
@Przytupierniczek jak sie dzis czujesz? Pierniczku a Ty moze jestes z Torunia taki ladny nick
szukam grudnioweczki na kawke
@Julianna_Szcz ja nie wiem jak ja przezyje te glukoze, dzis obudzilam sie o 1 w nocy i musialam cos zjesc bo bym umarla i juz, chyba w jakiejs spiaczce bede musiala byc zeby przetrwać , u nas to sie robi później jakos 25tc? Nie wiem ale standardowo pozniej. A zapisalam sie wczoraj na polowkowe 11 lipca: D ojesu jesu jak niedlugo
kochana czapka piekna ale faktycznie moze kokardke przerób na hmm..dinozaura
kurna ciezko o motywy dla chlopca ale czapusia tez dla mnie dla dziewusi:* ale mam znajomych co Kazia w 3 mcu ubrali w rozowy pajacyk z prosiaczkiem i bajabongo wiec moze wyjsc slodko jak u Kaziutka, o koszulka z rambo i do tego czapusia
moj M szaleje za superbohaterami i takimi innymi wiec juz widze te stroje u nas
@Aguu..la ja dzis? Mnie tam chwilke zatyka jak mocno dmucham nos ale za sek odtyka..ale boli a to tylko pare sek..
@Sabi32 koty w cieniu? A jo bo upał..ja jakos typowo smakow nie mam, bardziej ze cos sie przyjmie..ale moj M sie smieje ze podmienili mu zone bo czeko to u mnie bylo zawsze a os ciazy moze pare kesow czegos..lody owocowe..no inny czlowiek ze mnie..nie lubie jesc czegos czego wczesniej jadlam duzo..dzidziol madry mowi matka rozne rzeczy chce
ja sie tak jaram tym dzidziolem, staramy sie od zeszlych wakacji udalo sie od razu ale w 9 tyg okazalo sie ze nic sie tam nie rozwija
ale stracilan samoistnie z malym oczyszczaniem na szczescie, potem troche zdrowie mi sie posypalo, lekarze twierdza ze po tej burzy hormonów, tak zazdroszcze wam, jak nie musicie podtrzymywac ciazy i taki full naturals, oczywiscie wiem ze spori z nas tu na lekach, ale Ty to juz w ogole kiedys pisalam ze moje marzenie to pojsc do gina panie dr okres mi sie spoznia, a on prosze pani jest pani w 12 tc
no sci fi
a kazda ooo to tylko w filmach i przychodzi taka sabi i sie w 12 tc dowiedziala
czad
@MamaXTrzy szok ze mozna tak ladnie schuść
zero skory czy cos extra, bol glowy wczoraj to chyba norma, pogoda byla ciezka ze nie wiem:/
@natka100 a bierzesz cos ze wzgledu na hipotrofie w poprzedniej ciazy? Slyszalan ze zastrzyki z heparyny i acard temu zapobiegaja, przepraszam jak juz pisalam ja skleroze mam a w ciazy to juz w ogole tragedia u mnie z kojarzeniem