reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Co nie oznacza że może tak się odnosić przynajmniej tyle ... :/ powiedz mu ze Ci przykro i nie podoba Ci się zachowanie " jestem tu królem i rządzę daj mi spokój "Komputerowiec.
Widziały galy co brały.
Wychodzi z założenia że skoro zasuwal cały tydzień nadgodziny to mu się należy urodzinowy wieczór świętego spokoju, zwłaszcza jeśli się średnio czuje. Więc sobie sama mogę jeść zrobić, w końcu nóżek mi ciaza nie uciela...
motylkowelove
No ja tez go mam w koszyku na allegro tylko biały [emoji4]
Anita007
Początkująca w BB
A mialas tez robione testy z krwi. Mi wyszlo duzo gorsze ryzyko 21 i boje sie zeby jeszcze po badaniach krwi sie nie zwiekszylo...
Marta nie martw sie! Bylam w takiej samej sytuacji i nawet z tego co pamietam robilysmy prenatalne i tego samego lekarza rowno tydzien po dostalam telefon od doktora i krew wyszla dobrze.
Wczoraj tez bylam na ostatniej wizycie u dr Paligi i powiedziala, ze nie widzi powodu do niepokoju zwlaszcza, ze kiedy dziecko jest chore sa tez sygnaly na usg np brak kosci nosowej.
Anet29
Tak bardzo dobre ja będę kupować Tommy tippe bo ma smoczusie fajnie profilowane i dzieci podobno bardzo je lubią [emoji4]
Ja mialam i avent i tommy i moja corka tylko z aventa pila tamtej nawet nie chciala widziec hehe
MatiMar
Hej, hej dziewczyny Tomme tippee niezla firma, sama miałam butelki dla Matiego do picia wody A teraz korzysta z takiego fajnego bidonu ze słomka, co do smoczka to mój długo nie chciał dopiero około 5msca polubił I też próbowaliśmy różnych I podpasowal mu firmy lovi. Dziś mój mąż wyjechal znów do pracy tym razem aż 8 tygodni Ale za to już jutro zobaczę mojego dzidziolka gin przesunął mi wizytę o 1 dzień, już lekki stresik jest.
motylkowelove
Lovi też podobno fajne [emoji4]
motylkowelove
Hehe czekaj jeszcze trochę [emoji23] bo widzisz jak to z tymi dziećmi [emoji23] raz sa dziewczynkami raz z chlopcami [emoji16]Wczoraj z tej radosci zapomnialam sie pochwalic: mamy juz 7,6 ! termin raz na 14.12 raz na 16.12
Ale na 99% dziewczynka!
Moja ksiezniczka wysniona!
reklama
Witam wszystkie Mamy !
Jestem w 14 tc i jest to moja pierwsza ciąża
Mam do was pytanie co polecacie na bardzo suchą skórę na twarzy, mi aż skóra schodzi produktów jest wiele, ale może któraś z Was stosowała i poleca coś skutecznego i bezpiecznego dla dzidziusia ?
Jestem w 14 tc i jest to moja pierwsza ciąża
Mam do was pytanie co polecacie na bardzo suchą skórę na twarzy, mi aż skóra schodzi produktów jest wiele, ale może któraś z Was stosowała i poleca coś skutecznego i bezpiecznego dla dzidziusia ?