reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
No nie ładne zachowanie Ale to pół biedy gorzej z odnoszeniem się przykre :/
Mój by mi tak nie powiedział nigdy jednak :/ może przeprosi
Nie przeprosił.
Co więcej, jak powiedziałam, że dziecko mocno dzisiaj się wierci, to stwierdził że powinno mnie kopnac za to, jak się go czepiałam.

Spał do 19.30
A następnie przed kompem siedział do 3.30 nad ranem.
Jak już się zebrał do wyra, to się rozbudzilam, złapały mnie wymioty z głodu, więc poleciałam zrobić sobie kanapki, wróciłam a on już spał, chrapiac tak mocno że nawet zatyczki do uszu guzik dawały.... Także od 3.30 nie śpię, przeniosła się na materac do salonu. Za 3.30h mam dostawę z Tesco na którą jaśnie Pana będę musiała obudził, bo ja się z reklamowkami szarpać nie będę.
Ech.
Grunt że dzidzia mi wesoło pobrykuje, także nawet taki gamon mi humoru nie może zepsuć.

@motylkowelove piękne zdjęcie, dzidzia ślicznie się rozwija :)

Ekstra :) mowilam ze wszystko bedzie wporzadku :) tzn ze tez masz 50/50 z plcia :D
No hihi trzeba poczekać [emoji23] nie wiadomo czy to co wystaje będzie jednym czy drugim ... chociaż za długie się wydawalo lekarzowi więc zglupialam [emoji16] Ale no to mało istotne tylko znowu mówię do brzuszka dzidzius [emoji23] mąż od początku był pewny że o i tak będzie synek

O boze jakie cudo!!!
Prawda [emoji7] patrzyłam jak tak wywija i nie mogłam uwierzyć ze ja tego nie czuje [emoji23]
Pół wizyty było dupka do nas co nie to nie w końcu się udało a fajnie było widać bo pod nóżki zaplatala się pepowina i probowalo rozplatac się no jak się osmialam jak cudowalo skakalo coś pięknego [emoji16]

Nie przeprosił.
Co więcej, jak powiedziałam, że dziecko mocno dzisiaj się wierci, to stwierdził że powinno mnie kopnac za to, jak się go czepiałam.

Spał do 19.30
A następnie przed kompem siedział do 3.30 nad ranem.
Jak już się zebrał do wyra, to się rozbudzilam, złapały mnie wymioty z głodu, więc poleciałam zrobić sobie kanapki, wróciłam a on już spał, chrapiac tak mocno że nawet zatyczki do uszu guzik dawały.... Także od 3.30 nie śpię, przeniosła się na materac do salonu. Za 3.30h mam dostawę z Tesco na którą jaśnie Pana będę musiała obudził, bo ja się z reklamowkami szarpać nie będę.
Ech.
Grunt że dzidzia mi wesoło pobrykuje, także nawet taki gamon mi humoru nie może zepsuć.

@motylkowelove piękne zdjęcie, dzidzia ślicznie się rozwija :)
No to gamon po uszach go [emoji4] Nie chce obrażać Twojego faceta ale tak się zachowuje trochę sam jak dziecko :/ zamiast spędzić czas z Tobą czy zrobić Ci kanapki to na kompie... No dla mnie nie do przyjęcia :/

Butelki oddamy, teściowa zachowała paragony i ceny także to będziemy mogli zwrócić, chcemy kupić cały zestaw z Avent albo Tommee Tippee są takie fajne seciki a słyszałam że obie marki dość dobre.
Tak bardzo dobre ja będę kupować Tommy tippe bo ma smoczusie fajnie profilowane i dzieci podobno bardzo je lubią [emoji4]

reklama
No to gamon po uszach go [emoji4] Nie chce obrażać Twojego faceta ale tak się zachowuje trochę sam jak dziecko :/ zamiast spędzić czas z Tobą czy zrobić Ci kanapki to na kompie... No dla mnie nie do przyjęcia :/
Komputerowiec.
Widziały galy co brały.
Wychodzi z założenia że skoro zasuwal cały tydzień nadgodziny to mu się należy urodzinowy wieczór świętego spokoju, zwłaszcza jeśli się średnio czuje. Więc sobie sama mogę jeść zrobić, w końcu nóżek mi ciaza nie uciela...

Do góry