reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
No nie ładne zachowanie Ale to pół biedy gorzej z odnoszeniem się przykre :/
Mój by mi tak nie powiedział nigdy jednak :/ może przeprosi
Nie przeprosił.
Co więcej, jak powiedziałam, że dziecko mocno dzisiaj się wierci, to stwierdził że powinno mnie kopnac za to, jak się go czepiałam.

Spał do 19.30
A następnie przed kompem siedział do 3.30 nad ranem.
Jak już się zebrał do wyra, to się rozbudzilam, złapały mnie wymioty z głodu, więc poleciałam zrobić sobie kanapki, wróciłam a on już spał, chrapiac tak mocno że nawet zatyczki do uszu guzik dawały.... Także od 3.30 nie śpię, przeniosła się na materac do salonu. Za 3.30h mam dostawę z Tesco na którą jaśnie Pana będę musiała obudził, bo ja się z reklamowkami szarpać nie będę.
Ech.
Grunt że dzidzia mi wesoło pobrykuje, także nawet taki gamon mi humoru nie może zepsuć.

@motylkowelove piękne zdjęcie, dzidzia ślicznie się rozwija :)

Ekstra :) mowilam ze wszystko bedzie wporzadku :) tzn ze tez masz 50/50 z plcia :D
No hihi trzeba poczekać [emoji23] nie wiadomo czy to co wystaje będzie jednym czy drugim ... chociaż za długie się wydawalo lekarzowi więc zglupialam [emoji16] Ale no to mało istotne tylko znowu mówię do brzuszka dzidzius [emoji23] mąż od początku był pewny że o i tak będzie synek

O boze jakie cudo!!!
Prawda [emoji7] patrzyłam jak tak wywija i nie mogłam uwierzyć ze ja tego nie czuje [emoji23]
Pół wizyty było dupka do nas co nie to nie w końcu się udało a fajnie było widać bo pod nóżki zaplatala się pepowina i probowalo rozplatac się no jak się osmialam jak cudowalo skakalo coś pięknego [emoji16]

Nie przeprosił.
Co więcej, jak powiedziałam, że dziecko mocno dzisiaj się wierci, to stwierdził że powinno mnie kopnac za to, jak się go czepiałam.

Spał do 19.30
A następnie przed kompem siedział do 3.30 nad ranem.
Jak już się zebrał do wyra, to się rozbudzilam, złapały mnie wymioty z głodu, więc poleciałam zrobić sobie kanapki, wróciłam a on już spał, chrapiac tak mocno że nawet zatyczki do uszu guzik dawały.... Także od 3.30 nie śpię, przeniosła się na materac do salonu. Za 3.30h mam dostawę z Tesco na którą jaśnie Pana będę musiała obudził, bo ja się z reklamowkami szarpać nie będę.
Ech.
Grunt że dzidzia mi wesoło pobrykuje, także nawet taki gamon mi humoru nie może zepsuć.

@motylkowelove piękne zdjęcie, dzidzia ślicznie się rozwija :)
No to gamon po uszach go [emoji4] Nie chce obrażać Twojego faceta ale tak się zachowuje trochę sam jak dziecko :/ zamiast spędzić czas z Tobą czy zrobić Ci kanapki to na kompie... No dla mnie nie do przyjęcia :/

Butelki oddamy, teściowa zachowała paragony i ceny także to będziemy mogli zwrócić, chcemy kupić cały zestaw z Avent albo Tommee Tippee są takie fajne seciki a słyszałam że obie marki dość dobre.
Tak bardzo dobre ja będę kupować Tommy tippe bo ma smoczusie fajnie profilowane i dzieci podobno bardzo je lubią [emoji4]

reklama
No to gamon po uszach go [emoji4] Nie chce obrażać Twojego faceta ale tak się zachowuje trochę sam jak dziecko :/ zamiast spędzić czas z Tobą czy zrobić Ci kanapki to na kompie... No dla mnie nie do przyjęcia :/
Komputerowiec.
Widziały galy co brały.
Wychodzi z założenia że skoro zasuwal cały tydzień nadgodziny to mu się należy urodzinowy wieczór świętego spokoju, zwłaszcza jeśli się średnio czuje. Więc sobie sama mogę jeść zrobić, w końcu nóżek mi ciaza nie uciela...

Do góry