reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Cześć, jak widzisz dalej Was podczytuje, jakos nie mam serca sie rozstac na dobre :)

W styczniu jak postanowilismy ze bedziemy sie starac, poszlam sobie zrobic morfologie i spotkalo mnie to samo. Poszlam do neurologa, dostalam kuracje Neurovitem w tabletkach na 50 dni.
Alternatywa to zastrzyki rowniez z tym samym skladem, czyli ogromnymi dawkami witamin z grupy b, przez 10 dni. Ponoć szybsze i lepsze efekty.
Po niecalych 2 mcach zrobilam badanie ENG i poniewaz dzialaja pradami, samo wykonanie badania mi pomoglo. Po jakims tyg- dwóch wszystko minelo i juz nie wrocilo.

Zarowno neurovit jak i to badanie lekarka mi powiedziala, ze mozna w ciazy.
Wiec idz jak najszybciej do neurologa, bo dolegliwosci sa wyjątkowo upierdliwe i lepiej szybko zaczac leczenie.
Przykro mi ze Ciebie tez to spotkalo :(
Ogolnie to teraz jak chodze na pobranie krwi to zawsze mowie pielęgniarce, ze kiedys mialam nerw uszkodzony i ze jesli za pierwszym razem sie nie wkluje w zyle to ma jej nie szukać igla pod skora- u mnie tak to wlasnie było
Cześć Patuska, dzięki, że mi odpowiedziałaś. W takim razie zapisuje się do lekarza. U mnie nie szukała zyly, bo mam widoczne, po prostu chyba miała kiepski dzień, bo skwitowala "Wy się dzis nie nadajecie na wlewy" zrzucając winę na pacjentki. Wywnioskowalam, że nie byłam pierwsza u której coś poszło nie tak.
Buziak :*

Ja wiem ze będę musiała szybko wrócić do pracy więc przy KP się przyda Dla męża mocno taki zestaw.
Wtedy na pewno :) Chociaż ja bym wolała z tak dużym zestawem poczekać na pewność, że dziecko akceptuje butelki Tommee Tippee, bo mojemu też kupiłam butelki, które miały być akceptowane przez 90% dzieci, a moje znalazło się w tych 10% :D

Wtedy na pewno :) Chociaż ja bym wolała z tak dużym zestawem poczekać na pewność, że dziecko akceptuje butelki Tommee Tippee, bo mojemu też kupiłam butelki, które miały być akceptowane przez 90% dzieci, a moje znalazło się w tych 10% :D
Smoczki z lovi, avent I Tommee Tippee chyba pasowały do tych samych butelek ale nie jestem pewna. Zawsze mogę wymienić tylko smoczki :)

reklama
Do góry