Tasiorek
Fanka BB :)
Ja ostatnio, gin chciał sprawdzić czy wszystko ok, typu stan zapalny itd, czy szyjka miękkaA czy ktoras z was oprocz mnie nie byla wogole badana recznie przez gina na fotelu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio, gin chciał sprawdzić czy wszystko ok, typu stan zapalny itd, czy szyjka miękkaA czy ktoras z was oprocz mnie nie byla wogole badana recznie przez gina na fotelu?
Pomiędzy 11-13 jest najlepszy czas, jeśli będziesz w 11t6d to jest świetny czasCześć dziewczyny wszystko wskazuje na to, że ja również będę grudniową mama, nooo może styczniową, bo termin został mi wyliczony na 30 grudnia
Mam do Was take pytanie, jestem zapisana na 14 czerwca na badania prenatalne, będe wtedy w 11 t 6d. Czy to aby nie ciut za wcześnie? Dodam, że termin wyliczyła mi Pani pracująca w klinice. Pewnie doszukuje się 2 dna..ale czy nie lepiej te badania zobić juz w 12t? nie będa one bardziej wiarygodne? Wiem, wiem, pewnie nie zasadne to moje pytanie skoro podaja, że od 11 t mozna robic, ale na pewno same wiecie ile wątpliwości dopada w ciąży
Pozdrawiam i trzymam za Was wszytstkie kciuki
Cześć dziewczyny wszystko wskazuje na to, że ja również będę grudniową mama, nooo może styczniową, bo termin został mi wyliczony na 30 grudnia
Mam do Was take pytanie, jestem zapisana na 14 czerwca na badania prenatalne, będe wtedy w 11 t 6d. Czy to aby nie ciut za wcześnie? Dodam, że termin wyliczyła mi Pani pracująca w klinice. Pewnie doszukuje się 2 dna..ale czy nie lepiej te badania zobić juz w 12t? nie będa one bardziej wiarygodne? Wiem, wiem, pewnie nie zasadne to moje pytanie skoro podaja, że od 11 t mozna robic, ale na pewno same wiecie ile wątpliwości dopada w ciąży
Pomiędzy 11-13 jest najlepszy czas, jeśli będziesz w 11t6d to jest świetny czas
Woda z solą, woda z wodą utlenioną, możesz też psiukać Tantum verde w sprayu.Koleżanki farmaceutki, pomocy... są jakieś domowe sposoby albo bezpieczne leki na ból gardła? Czuję jakby mnie angina zaczęła dopadać. Mój lekarz rodzinny jest bezradny i boi się cokolwiek mi przepisać. Może jakieś płukanki??
Cześć dziewczyny wszystko wskazuje na to, że ja również będę grudniową mama, nooo może styczniową, bo termin został mi wyliczony na 30 grudnia
Ja łazanki robie, energia wróciła i mam ochote w koncu wszystko robić tez sie wybieramy w weekend nad jeziorko, oby pogoda dopisala.Hej dwupaczki ! I znowu weekend...
Ja się tylko witam i uciekam z powrotem do obowiązków w kuchni. Moje dziecko na jutro festyn w szkole więc mamusia musi ciasto upiec. Wlaśnie z Biedry wróciłam ze skladnikami. Szukalam tej poduszki, ale u nas niema ... Do tego zawsze w piątek robie coś więcej do jedzonka co zabieramy na weekend w góry żeby już tam nie gotować. Dzisiaj bogracz robie z kluseczkami. Ale juz pachnie ...
Sabi witaj! Trzymam kciuki aby wszystko ulozylo sie po Twojej myśli .
Tyle napisałyście od wczoraj, że chyba dopiero wieczorem nadgonie.
Miłego dzionka.
Ja bym nie wytrzymala tak dlugo ukrywac ciaze przed mezem. Ja od razu po tescie zawsze mowilamPlanuje isc do lekarza zaraz po weekendzie i wtedy mu powiem, a na usg mam nadzieje pojdziemy razem, oby