To raczej normalne zjawisko w ciazy, noe martw sie [emoji4] mozesz nawilzac wodą morska albo uzywać prenale.n katar. Ale to bardziej nawilzajaco, oczyszczająco, noe uszczelni to naczyń w nosie@Anet23 mnie gin"maca" co 2 tyg na prenatalnych tez mierzono mi szyjke al to juz ta sonda.
Ciuszkow ani nic nie mam wcale jeszcze czaaaas jak dla mnie i jakos wciaz niedowierzam chociaz brzuszek jest juz caly czas
Dziewczyny nie mam krwotokow z nosa ale mam okropny katar i jak dmucham to czerwona chusteczka. Jest co na to?:*
reklama
Pękają naczynka, czy z przemęczenie czy czy osłabienie I bach! Ciurkiem leci :/Dzięki za pocieszenie. Jeszcze tyle krwi to nigdy nie lecialo . zauważyłam ,ze jak czuje się osłabiona to wtedy leci krew
natka100
Fanka BB :)
Polecam ssac najmocniejszego halsa i mi zawsze pomaga na bol gardła. Lekarz mi radzil w poprzedniej ciazy.Oo ja też z Rybnika! Możesz płukać wodą z solą, mieszanką wody z wodą utlenioną, możesz kupić tymianek.i podbiał, ewentaulanie *spam* na gardło(typowy dla kobiet w ciąży). Ja osobiście stosowałam w ciąży uniben (to samo co hascosept i tantum verde), ale to już jak bardzo bolało.
Dagaa11
A bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja stosuje acard i co chwile z nosa mi leci krew, to normalne :/ moze jakies naczynoo Ci peklo podczas kataru?@Anet23 mnie gin"maca" co 2 tyg na prenatalnych tez mierzono mi szyjke al to juz ta sonda.
Ciuszkow ani nic nie mam wcale jeszcze czaaaas jak dla mnie i jakos wciaz niedowierzam chociaz brzuszek jest juz caly czas
Dziewczyny nie mam krwotokow z nosa ale mam okropny katar i jak dmucham to czerwona chusteczka. Jest co na to?:*
Tasiorek
Kochane powiedzcie mi bo biorę luteinę dopochwowo 2 razy dziennie i jak wkładam sobie to czuję że tam jest jeszcze poprzednia nie rozpuszczoną do końca , czy to tak ma być ?
Tak może tak być, że resztki zostaną. Ja biorę 3x dziennie dopochwowo i 2x dziennie pod język.... już wysiadam.
Tasiorek
No mi właśnie teraz jak wróciłam z zakupów to poszła krew z nosa i tez biore acard, albo od tego albo organizm osłabiony. Badania juztro robię , może już żelazo i hemoglobina spadły.A bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja stosuje acard i co chwile z nosa mi leci krew, to normalne :/ moze jakies naczynoo Ci peklo podczas kataru?
Cześć dziewczyny wszystko wskazuje na to, że ja również będę grudniową mama, nooo może styczniową, bo termin został mi wyliczony na 30 grudnia
Mam do Was take pytanie, jestem zapisana na 14 czerwca na badania prenatalne, będe wtedy w 11 t 6d. Czy to aby nie ciut za wcześnie? Dodam, że termin wyliczyła mi Pani pracująca w klinice. Pewnie doszukuje się 2 dna..ale czy nie lepiej te badania zobić juz w 12t? nie będa one bardziej wiarygodne? Wiem, wiem, pewnie nie zasadne to moje pytanie skoro podaja, że od 11 t mozna robic, ale na pewno same wiecie ile wątpliwości dopada w ciąży
Pozdrawiam i trzymam za Was wszytstkie kciuki
Mam do Was take pytanie, jestem zapisana na 14 czerwca na badania prenatalne, będe wtedy w 11 t 6d. Czy to aby nie ciut za wcześnie? Dodam, że termin wyliczyła mi Pani pracująca w klinice. Pewnie doszukuje się 2 dna..ale czy nie lepiej te badania zobić juz w 12t? nie będa one bardziej wiarygodne? Wiem, wiem, pewnie nie zasadne to moje pytanie skoro podaja, że od 11 t mozna robic, ale na pewno same wiecie ile wątpliwości dopada w ciąży
Pozdrawiam i trzymam za Was wszytstkie kciuki
Sabi32
Ja mieszkam w GliwicachJa pochodze z Gliwic, moj mężu tez. Wychowalismy sie na jednym osiedlu, ja w Nim zakochana od zawsze a spiknelismy sie dopiero na dolnym Śląsku[emoji23]
Tasiorek
Mój ginekolog mówi, żeby lepiej luteiny ne aplikować tym aplikatorem, bo można sobie krzywdę niechcący zrobić. Ja też palcem i też wypływa, wszystko się nie wchłonie, bo tam są substancje wypełniające tabletkę, takie które się nie rozpuszczają i nie wchłaniają w śluzówkę.Ja też mam aplikator ale nie umiem nim aplikować bo wczoraj się nim ukulam nie wiem jakim cudem ale mnie zabolało [emoji23]więc wolę palcem [emoji4]
Bo to zalega w środku przecież a tam nie da się tego wypłukać ani nic [emoji848]
reklama
Sabi32
Planuje isc do lekarza zaraz po weekendzie i wtedy mu powiem, a na usg mam nadzieje pojdziemy razem, obyMęzowi powiesz po usg? [emoji5]
Jednak razem raźniej! Kiedys bedziesz wsopinac tę sytuację i sie śmiać [emoji4]