reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Napisałaś tu o rozrzedzeniu krwi przez Acard. Nigdy w życiu nie brałam tego. Ale na prenatalnych jak pobiera mi krew mówiła że strasznie gęsta i miała problem z pobraniem ale mówi żebym się nie przejmowała bo najwidoczniej za mało płynów przyjęłam... Ale w sumie martwi mnie to . Czy powinnam może to skonsultować z lekarzem ?

Zrób sobie DDimery i czas krzepnięcia APPT zobaczysz

reklama
Ja mam wakacje.. Kam został w domu.. ogarnia wszystko! I mielone bedą dzisiaj!! I surówka z kiszonej marchewka i jablko. Normalnie mamy dzień dziecka!!
Bardzo mnie to cieszy bo od rana leze.. nie mam siły.. ale byle do srody☺

Zauwazylam ze dostajecie wyniki do domu. Tutaj najpierw dostaje lekarz, dzwoni informuje i wysyła do domu ☺
I czekam 2 dzien na listonosza...
Kam zapomniał zapytac kto u mnie mieszka.. no i dzisiaj sie listonoszowi oberwalo ze ile mam czekac a on mi haslo wiedzialem ze jestes w ciazy!
@Dagaa11 skad z Rybnika?

Fajnie ze dalej Nas przybywa.
A co do badan to w ciazy bylam raz na fotelu w 5 tyg przy 1 plamieniu.
Teraz w srode mam konsultacje z ginem 1 raz. Ale przyznam sie ze jak czytam Nas, Was to mam obawy.. bo oprocz wymiotow sennosci braku sily i na poczatku strasznej migreny mi nic nie jest.
Jedyne tabsy to witaminy i ewentualnie paracetamol

Napisałaś tu o rozrzedzeniu krwi przez Acard. Nigdy w życiu nie brałam tego. Ale na prenatalnych jak pobiera mi krew mówiła że strasznie gęsta i miała problem z pobraniem ale mówi żebym się nie przejmowała bo najwidoczniej za mało płynów przyjęłam... Ale w sumie martwi mnie to . Czy powinnam może to skonsultować z lekarzem ?
Tak.jak.napisała Motylkowelove :)ale mysle, ze nie powinnas sie martwic, porozmawiac z lekarzem oczywiscie mozesz. ja biore acard bardziej jako profilaktyka po poronieniu.
Zrób sobie DDimery i czas krzepnięcia APPT zobaczysz
Dokładnie :)
Ja mam wakacje.. Kam został w domu.. ogarnia wszystko! I mielone bedą dzisiaj!! I surówka z kiszonej marchewka i jablko. Normalnie mamy dzień dziecka!!
Bardzo mnie to cieszy bo od rana leze.. nie mam siły.. ale byle do srody[emoji5]

Zauwazylam ze dostajecie wyniki do domu. Tutaj najpierw dostaje lekarz, dzwoni informuje i wysyła do domu [emoji5]
Kam zapomniał zapytac kto u mnie mieszka.. no i dzisiaj sie listonoszowi oberwalo ze ile mam czekac a on mi haslo wiedzialem ze jestes w ciazy!
@Dagaa11 skad z Rybnika?

Teraz w srode mam konsultacje z ginem 1 raz. Ale przyznam sie ze jak czytam Nas, Was to mam obawy.. bo oprocz wymiotow sennosci braku sily i na poczatku strasznej migreny mi nic nie jest.
Zamysłów. Wcześniej Chwałwice, a Ty? :)

Ale przyznam sie ze jak czytam Nas, Was to mam obawy.. bo oprocz wymiotow sennosci braku sily i na poczatku strasznej migreny mi nic nie jest.
To i tak dużo! U mnie zostało tylko zmęczenie, które można równie dobrze zrzucić na roczne dziecko. Nic mi nie jest, waga stoi (staram się pilnować). Jakbym w ciąży nie była. Byle do wtorku, do genetycznych :p

reklama
Bardzo mnie to cieszy bo od rana leze.. nie mam siły.. ale byle do srody[emoji5]

Zauwazylam ze dostajecie wyniki do domu. Tutaj najpierw dostaje lekarz, dzwoni informuje i wysyła do domu [emoji5]
@Dagaa11 skad z Rybnika?

Kochana mi na poczatku 12tc znikły objawy a miałam ksiazkowo wszystkie.... Panika była niemała. Ale okazuje się że wszystko dobrze, więc korzystam.
Zostalo już tylko zmęczenie, wrazliwe dziąsła I śluzowka nosa, zachcianki bo jak nie to mdlosci i czasem zgaga. :)

Do góry