reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Kurcze, czy przy wstawaniu ciagnie Was brzuch na wysokosci macocy, zazwyczaj jedna strona. Dzis czuje siemega okresowo.

Gofry i ja bym.zszamala :-) mniam

Mati gdzies czytalam o truskawkach ostatnio i ja podziekuje, poczekam na swoje. Poza tym cena dwie dychy za.kilo to przesada :-(

reklama
Kurcze, czy przy wstawaniu ciagnie Was brzuch na wysokosci macocy, zazwyczaj jedna strona. Dzis czuje siemega okresowo.

Gofry i ja bym.zszamala :-) mniam

Mati gdzies czytalam o truskawkach ostatnio i ja podziekuje, poczekam na swoje. Poza tym cena dwie dychy za.kilo to przesada :-(
Tak, czesto mnie tak ciagnie :/ czasami jak kichne, to tak mnie kluje z jedne lub drigiej strony, ze az boli :/
Ostatnio połasiłam sie na truskawki z targu i były okropne, bez smaku. Ble.
Pozazdrościłam ostatnich gofrów i dziś są u mnie :)
Jutro robie!!!!! Hahah :D

To współczuję Wam bo mnie tam nic nie boli :/ czasami zakluje czy coś ale nie specjalnie

Ja miałam smaka i upiekłam drożdżowe z malinami zachcianka wygrała z leniem [emoji16]
20180513_153310.jpg

Załączniki

• 20180513_153310.jpg
    20180513_153310.jpg
    94,2 KB · Wyświetleń: 421
A ja truskawki kupowalam polskie i byly bardzo dobre :) a wole kupic truskawki niz czekolade nawet dzieciakom. I czeresnie ze swojej czeresni juz jadlam :D

Mi już się zaczęło krwawienie, ale czuję się bardzo dobrze. Nic mnie nie boli, a normalnie miesiączki miałam bardzo bolesne. Często z rozwolnieniem, wymiotami, dreszczami i potwornym bólem krzyża. A teraz dosłownie nic, taki lekki okres, bo krwawienie też nie jest zbyt obfite jednak są jakieś skrzepy i inne dziwne rzeczy.
Wczoraj pod wieczór mi się to zaczęło, ale stwierdziłam, że skoro mam skierowanie na jutro do szpitala w Poznaniu, a czuję się dobrze, to nie będę świrowała i jechała na dyżur do szpitala w moim mieście.
Fajnie jakby jutro tylko skontrolowali i powiedzieli, że skoro już się zaczęło, to mi nie będę dawać mi leków na wywołanie, tylko mam przyjechać po kilku dniach na kontrolę i finalnie obędzie się bez zabiegu - najlepsza opcja dla mnie.
U mnie 1 dzien po poronieniu byla masakra z bolem.. najgorszy bol na swiecie -.- a pozniej nie bylo zle. Ogolnie zaczelam krwawic.kolo 11, o 14 wylecial ze mnie pecherzyk bo czulam.. o 15 bylam u gin mojej i prawie nic juz w macicy nie bylo. Krwawilam z tydzien pozniej plamienia przez tydzien kolejny a od 2 tyg bylo.juz czysto i dzisiaj troche plamilam wlasnie. Troszke swiezej krwi i nic wiecej. Do teraz nic nie ruszylo wiec nie wiem co to bylo. Chcialabym zeby to bylo implantacyjne <3
A Tobie zycze zeby obylo sie bez zabiegu!:*

Ufff, czyli nie tylko mnie kluje ;-)

Oczywiscie ze owoce lepsze niz slodkie, tez tak mysle i zawsze mozna umyc je w sodce.

Motyljowelove mamy takie same plytki :-)

Dziewczyny wspolczuje poronien, bardzo mi przykro :-(

Czesc dziewczyny.
Zmartwychwstalam i melduje ze mam sie juz dobrze.
Czekam na wizyte u neurologa.
Zapisalam sie na prenatalne.. i stad moje pytanie.. piatek mam usg, te testy z krwi kiedy sie robi? I nastepna wizyte z ginekologiem mam 13 czerwca.. wtedy sa wyniki?
Mozliwe ze temat byl poruszany.. ale prz3praszam nie zagladalam tu jakis czas.. ze wzgledu na swoje samopoczucie.. najzwyczajniej nie mialam sily!

reklama
@Kacprysiowo mnie tez pokluje i czasem boki caly czas delikatnie szczegolnie wieczorem. @Julianna_Szcz w sumie po 10 tyg te mdlosci i niektore objawy moga malec..niech juz zacznie kopac;) wszystko bedzie dobrze a przypomnij mi kiedy bedziesz miala jakas wizyte? @Darina88 mi lekarz mowil zebym pappa i bete zrobila w 10 tyg a najlepiej koniec 12 tyg na usg:) wyniki ja przynosze na wizyte i badanie trwa poltorej godz i wszystko jest omawiane na badaniu:)

Dzis wciągnęłam brzuch i gora sie wciagnela a tam gdzie dzidzi taka piekna pileczka zostala cudo:)

Do góry