reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Współczuję z powodu sytuacji w domu ;*

A ja się w końcu dziś wyspalam...
Tylko takie miałam sny zE się powstrzymalam co by się do mojego nie przykleić [emoji23]
Jeszcze leżę bo ból kręgosłupa mnie obudził a boję się wstać bo jak byłam rano siku to od razu mnie mdli wystarczy głowę podnieść : /
M pojechał do kościoła się pomodlić za nas a ja będę z Częstochowy oglądać znowu, mam nadzieję ze w końcu przejdą te mdłości i słabości bo juz druga niedzielę dziś nie poszłam i mam wyrzuty Ale mam nadzieję ze Bozia rozumie i czuwa
Tez mi sie ciagle takie sny zdarzaja :D :D

reklama
Masakra dziewczyny, prawie zjechałam w kościele... W pewnyn momencir zrobiło mi sie tak słabo, że musiałam usiąść i juz nie wstalam do końca mszy. Zimne poty mnie zalały, drgawki...mowie wam okropne uczucie. Jakbym nie usiadla w pore, to bym zemdlała...

Masakra dziewczyny, prawie zjechałam w kościele... W pewnyn momencir zrobiło mi sie tak słabo, że musiałam usiąść i juz nie wstalam do końca mszy. Zimne poty mnie zalały, drgawki...mowie wam okropne uczucie. Jakbym nie usiadla w pore, to bym zemdlała...
Kochana ja tak.mialam przy anemi w ciazy. Jak wyniki Twojej morfologii?

Witam dziewczyny w tą piękna pogodę , u nas dzisiaj leniuchowanie przed telewizja, zjemy obiadek i pójdziemy na spacer z młodym do siostry może na kawkę , u mnie też był czas że non stop mi się kręciło w głowie i slabo mi było ale jakoś przęsło samo , ale teraz dla odmiany żeby za fajnie nie było zaczwl mnie cmic ząb [emoji19] zycze spokojnej niedzieli [emoji5]

reklama
Dziewczyny @ przyszla!! Mamy oficjalne zielone swiatlo ;-)
Mi już się zaczęło krwawienie, ale czuję się bardzo dobrze. Nic mnie nie boli, a normalnie miesiączki miałam bardzo bolesne. Często z rozwolnieniem, wymiotami, dreszczami i potwornym bólem krzyża. A teraz dosłownie nic, taki lekki okres, bo krwawienie też nie jest zbyt obfite jednak są jakieś skrzepy i inne dziwne rzeczy.
Wczoraj pod wieczór mi się to zaczęło, ale stwierdziłam, że skoro mam skierowanie na jutro do szpitala w Poznaniu, a czuję się dobrze, to nie będę świrowała i jechała na dyżur do szpitala w moim mieście.
Fajnie jakby jutro tylko skontrolowali i powiedzieli, że skoro już się zaczęło, to mi nie będę dawać mi leków na wywołanie, tylko mam przyjechać po kilku dniach na kontrolę i finalnie obędzie się bez zabiegu - najlepsza opcja dla mnie.

Do góry