reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Masakra dziewczyny, prawie zjechałam w kościele... W pewnyn momencir zrobiło mi sie tak słabo, że musiałam usiąść i juz nie wstalam do końca mszy. Zimne poty mnie zalały, drgawki...mowie wam okropne uczucie. Jakbym nie usiadla w pore, to bym zemdlała...

Mi tez w kazdej ciazy robilo sie slabo w kosciele i teraz tez czesto sie opieram o meza jak nie ma gdzie usiasc :) a sama do kosciola nie chodze bo troche stracha mam.

reklama
Masakra dziewczyny, prawie zjechałam w kościele... W pewnyn momencir zrobiło mi sie tak słabo, że musiałam usiąść i juz nie wstalam do końca mszy. Zimne poty mnie zalały, drgawki...mowie wam okropne uczucie. Jakbym nie usiadla w pore, to bym zemdlała...
Ja tez już zemdlalam raz [emoji4] to po prostu duszno sie robi organizm jest osłabiony normalne [emoji4]

Mi tez w kazdej ciazy robilo sie slabo w kosciele i teraz tez czesto sie opieram o meza jak nie ma gdzie usiasc :) a sama do kosciola nie chodze bo troche stracha mam.
No ja walsnie bylam dzisiaj sama z córką. Nasz kościol mały i niestety duszno robi sie bardzo szybko. Za tydzień chyba po prostu stanę na dworze przed kościołem na świeżym powietrzu :)
Ja tez już zemdlalam raz [emoji4] to po prostu duszno sie robi organizm jest osłabiony normalne [emoji4]
No chyba coś w tym jest [emoji14]

No ja walsnie bylam dzisiaj sama z córką. Nasz kościol mały i niestety duszno robi sie bardzo szybko. Za tydzień chyba po prostu stanę na dworze przed kościołem na świeżym powietrzu :)No chyba coś w tym jest [emoji14]

Mnie raz jak zlapalo w zimie to nawet stanie na zewnatrz nie pomoglo ;)

A mi większość objawów jak ręką odjal od wczoraj, w sumie od piątku wieczór.
Mdlosci dużo lżejsze, piersi bolą tylko przy znacznym nacisku, ale wciąż są ciężkie i duże, została tylko senność, do ubikacji na siku też mniej gania.... No całkiem inaczej niż w pierwszej ciąży.

Pozazdrościłam ostatnich gofrów i dziś są u mnie :)

Załączniki

• IMG_20180513_144724.jpg
    IMG_20180513_144724.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 76
A mi większość objawów jak ręką odjal od wczoraj, w sumie od piątku wieczór.
Mdlosci dużo lżejsze, piersi bolą tylko przy znacznym nacisku, ale wciąż są ciężkie i duże, została tylko senność, do ubikacji na siku też mniej gania.... No całkiem inaczej niż w pierwszej ciąży.
Tylko pozazdrościć! mnie już piersi też nie bolą, ale nudności i bóle krzyża dokuczają strasznie

reklama
Hej hej wynurzylam się z synkiem na spacer zjedliśmy lody a teraz jestem po obiadku opracowalam pierogi leniwe Ale mi smakowaly:-p @Martynka_K spojrzałam na te gofry I naszła mnie ochota na kiwi. Będę musiała koniecznie kupic jutro, a tak w ogole to nie mogę się doczekać naszych polskich truskawek... mmm...;)

Do góry