Fnjnie, ze macie zachcianki Ja nie wiem co to zachcianki. Choć czasami mam ochotę na fast foody. Ale to nic dziwnego, bo w ciąży czy nie to i tak je mam .
@Dagaa11 zazdroszcze ci tej wizyty. Też już bym chciała być po
Odliczam już dni do piątku... ten tydzień będzie strasznie się dłużył
We czwartek syn ma egzamin taekwondo na kolejny pas to jakoś zleci, ale reszta dni będzie się wlekła niemiłosiernie...
Która wizytuje tez w przyszłym tygodniu?
@porcelana wiem ze jutro. Trzymam mocno kciuki za wszystkie
reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Jak my wszystkie . Ale powiem wam ze jakoś dziwnie spokojnie się czuje mimo braku objawów. Pogodziłam się i chyba zrozumiałam, że i tak nie mam na to wpływu co będzie.Ja ide w sobote 21.04 a do tego czasu chyba zwariuje....
aga6
Ja sie musze zapisac ale sie boje.. i nie wiem na kiedyFnjnie, ze macie zachcianki Ja nie wiem co to zachcianki. Choć czasami mam ochotę na fast foody. Ale to nic dziwnego, bo w ciąży czy nie to i tak je mam .
@Dagaa11 zazdroszcze ci tej wizyty. Też już bym chciała być po
Odliczam już dni do piątku... ten tydzień będzie strasznie się dłużył
We czwartek syn ma egzamin taekwondo na kolejny pas to jakoś zleci, ale reszta dni będzie się wlekła niemiłosiernie...
Która wizytuje tez w przyszłym tygodniu?
@porcelana wiem ze jutro. Trzymam mocno kciuki za wszystkie
EklerkaDaria
Betę powtarzasz?Ja sie musze zapisac ale sie boje.. i nie wiem na kiedy
aga6
Robie jutro i w srode bo w piatek robilam w innym miejscu a chce zobaczyc z jednego laboratorium wyniki..Betę powtarzasz?
motylkowelove
Dziękuję [emoji8] również każdej mocno kibicujeTo na piątek już jesteśmy 3 w kolejce Doczekasz się na pewno Trzymam kciuki za piękne serduszko!
Ciągle pije tylko kwaśny sok pomarańczowy z lodem [emoji23] śmieje się z mojego M zE mam osobistego barmana [emoji16] i śpię dziś pol dnia zaraz pewnie znowu odlece
EklerkaDaria
Mocno trzymam kciuki w takim razieRobie jutro i w srode bo w piatek robilam w innym miejscu a chce zobaczyc z jednego laboratorium wyniki..
Sok pomarańczowy tez pochłanialam kartonami, ale teściowa kazała mi się opanować ze względu na to moje ryzyko cukrzycyDziękuję [emoji8] również każdej mocno kibicuje
Ciągle pije tylko kwaśny sok pomarańczowy z lodem [emoji23] śmieje się z mojego M zE mam osobistego barmana [emoji16] i śpię dziś pol dnia zaraz pewnie znowu odlece
O taaak! Jadłabym. Ja dzisiaj wciągnęłam frytki z maka. Ale małe. [emoji57] [emoji6]rollo-kebeb, tyle że nie w bułce a tortilli
Mleczne i słodkie. [emoji6] [emoji5]Jakie produkty wyeliminowała jak mogę wiedzieć? Ja na razie wylapalam że źle się czuję bo kwaśnych zupa h, mięsie wieprzowym i niezdrowych produktach typu chipsy parówki itp. A z chęcią poczytam co jeszcze bo męczą mnie z rana ogromne mdłości i skorzystam z tej wody z miodem cytryna i imbirem
A może wyciskaj sobie z pomarańczy i rozcienczaj woda? [emoji3] [emoji3]Mocno trzymam kciuki w takim razie [emoji110][emoji110][emoji110]
Sok pomarańczowy tez pochłanialam kartonami, ale teściowa kazała mi się opanować ze względu na to moje ryzyko cukrzycy
reklama
PatkaPatka
@EklerkaDaria widzę, że termin rozwiązania mamy na ten sam dzień wyznaczony, który tydzień i dzień dziś?