reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ahh ciesze sie, ze ten dzien sie konczy. Od rana mecza mnie te mdlosci, a teraz wieczorem znowu... Tragedia.
Trzyman kciuki za jutrzejsze bety i wizyty :* :)
Współczuje tych mdłości. Mnie tylko ząb męczy strasznie i chyba jutro nie uniknę dentysty :o Nie wiem jak zasnę, a boje się cokolwiek wziąć. Co można przeciwbólowego w razie czego? Zauważyłam, ze w ciąży zmienił mi się próg bólu. Jestem bardziej wrażliwa.

reklama
Współczuje tych mdłości. Mnie tylko ząb męczy strasznie i chyba jutro nie uniknę dentysty :o Nie wiem jak zasnę, a boje się cokolwiek wziąć. Co można przeciwbólowego w razie czego? Zauważyłam, ze w ciąży zmienił mi się próg bólu. Jestem bardziej wrażliwa.
Kochana tylko paracetamol. Ja mam jeden zab do leczenia, na szczescie nie boli, ale zaluje bardzo, ze nie zrobilam go przed ciaza... :(

Kochana tylko paracetamol. Ja mam jeden zab do leczenia, na szczescie nie boli, ale zaluje bardzo, ze nie zrobilam go przed ciaza... :(
Ja byłam wcześniej. I miałam wszystko zrobione, ten ząb co mnie zaczął boleć też mi robiła. Nie wiem, dlaczego teraz mi się odezwał. :(
Jak coś to możesz iść bez problemu. Chodzi tylko o poinformowanie lekarza bo wtedy zastosuje znieczulenie bez leków obkurczajacych naczynia krwionośne. Poza tym nic nie szkodzi i nie przenika do dzieciątka. Gorzej jeśli leczenie kanałowe, bo wtedy lipa z rtg.

Fnjnie, ze macie zachcianki :) Ja nie wiem co to zachcianki. Choć czasami mam ochotę na fast foody. Ale to nic dziwnego, bo w ciąży czy nie to i tak je mam :p.

@Dagaa11 zazdroszcze ci tej wizyty. Też już bym chciała być po :(

Odliczam już dni do piątku... ten tydzień będzie strasznie się dłużył :(
We czwartek syn ma egzamin taekwondo na kolejny pas to jakoś zleci, ale reszta dni będzie się wlekła niemiłosiernie...

Która wizytuje tez w przyszłym tygodniu?
@porcelana wiem ze jutro. Trzymam mocno kciuki za wszystkie ✊✊✊
Ja mam we wtorek 1 wizytę , już nie mogę się doczekać żeby potwierdzić i czy wszystko ok

Odliczam już dni do piątku... ten tydzień będzie strasznie się dłużył :(
We czwartek syn ma egzamin taekwondo na kolejny pas to jakoś zleci, ale reszta dni będzie się wlekła niemiłosiernie...

Która wizytuje tez w przyszłym tygodniu?
@porcelana wiem ze jutro. Trzymam mocno kciuki za wszystkie ✊✊✊

Ja i tez w piątek, tez sie stesuje tymbardziej ze piersi mniej bolą i brzuch troche pobolewa :-(

Witajcie grudniowe Mamusie :) trzymam za Was moooocno kciuki, ja jestem grudniową mamusią 2017 i teraz mój maluch ma już skończone 4 miesiące. Czas szybko leci i zajżałam tu z ciekawości i aby przypomnieć sobie jak to było. Dbajcie o siebie i nie stresujcie się na pewno będzie wszystko dobrze. Jeśli macie jakieś pytania lub chcecie poradzić się świeżo upieczonej mamy, możecie śmiało do mnie napisać :) Powodzenia! :)

reklama
Kochana, trzymam kciuki i koniecznie daj znać jak wizyta :) ja jednak poczekam do tego 30.04, ciężko będzie ale życie ;)

Skoro miałyśmy w ten sam dzień miesiączkę to w którym jesteśmy tygodniu i jak to w końcu liczyć? Jutro będzie 6 tygodni?

Mi pokazuje 6+1 tydzień :) i zgadza się to z usg, które miałam prawie 2 tygodnie temu :)

Mam nadzieję, że będę miała się czym chwalić w czwartek

Do góry