Witam drogie Panie! Staramy się z mężem o dziecko 3.03.18 miałam ostaniom miesiączkę a owulację 25.03.18 u lekarza byłam 4.04 na rutynowej co rocznej kontroli i powiedział że na ciąże to nie wygląda i ze okres wisi na włosku tymczasem od 2 dni mam okropne mdłości, biegunka, wahania nastroju płacz, radość, złość oraz pobolewanie w okolicy prawego jajnika. Miesiączki brak! Test tydzień temu negatywny sama nie wiem co myśleć.
reklama
natka100
Fanka BB :)
Powtórz jutro test . to bedziesz wiedziec. Mozesz sie nakrecac i miec objawy. Ja jestem w ciazy a nie mam praktycznie zadnych oprocz bolesnych piersi.Witam drogie Panie! Staramy się z mężem o dziecko 3.03.18 miałam ostaniom miesiączkę a owulację 25.03.18 u lekarza byłam 4.04 na rutynowej co rocznej kontroli i powiedział że na ciąże to nie wygląda i ze okres wisi na włosku tymczasem od 2 dni mam okropne mdłości, biegunka, wahania nastroju płacz, radość, złość oraz pobolewanie w okolicy prawego jajnika. Miesiączki brak! Test tydzień temu negatywny sama nie wiem co myśleć.
motylkowelove
Ja bym poszła zrobić betę bo test nie zawsze od razu wyjdzie . Jeśli to nie ciąża to zaburzenie cyklu...Witam drogie Panie! Staramy się z mężem o dziecko 3.03.18 miałam ostaniom miesiączkę a owulację 25.03.18 u lekarza byłam 4.04 na rutynowej co rocznej kontroli i powiedział że na ciąże to nie wygląda i ze okres wisi na włosku tymczasem od 2 dni mam okropne mdłości, biegunka, wahania nastroju płacz, radość, złość oraz pobolewanie w okolicy prawego jajnika. Miesiączki brak! Test tydzień temu negatywny sama nie wiem co myśleć.
Powodzenia [emoji4]
Anet29
Witam drogie Panie! Staramy się z mężem o dziecko 3.03.18 miałam ostaniom miesiączkę a owulację 25.03.18 u lekarza byłam 4.04 na rutynowej co rocznej kontroli i powiedział że na ciąże to nie wygląda i ze okres wisi na włosku tymczasem od 2 dni mam okropne mdłości, biegunka, wahania nastroju płacz, radość, złość oraz pobolewanie w okolicy prawego jajnika. Miesiączki brak! Test tydzień temu negatywny sama nie wiem co myśleć.
Powtorzyc test, powinien juz wyjsc pozytywny o kazdej porze dnia lub zrobic test z krwi najbardziej wiarygodne
Słonik1982
Zaciekawiona BB
Jutro wizyta o 17..jak ja się denerwuje... Od 8_15mam szkolenie w pracy więc zleci.. Trzymajcie mocno kciuki bo to pierwsza wizyta, wg moich obliczeń, 6 tydz 1 dzień dzisiaj mam
EklerkaDaria
Właśnie mi przypomniałaś o sokowirówce Dzięki. A sok pomarańczowy to tylko Tymbarka lubię, z wodą to nie to samo - próbowałam . Ale sokowirówka jutro pójdzie w ruch .O taaak! Jadłabym. Ja dzisiaj wciągnęłam frytki z maka. Ale małe. [emoji57] [emoji6] Mleczne i słodkie. [emoji6] [emoji5] A może wyciskaj sobie z pomarańczy i rozcienczaj woda? [emoji3] [emoji3]
Mi pokazuje 5t5d. Tak jak twój suwaczek@EklerkaDaria widzę, że termin rozwiązania mamy na ten sam dzień wyznaczony, który tydzień i dzień dziś?
EklerkaDaria
Trzymamy mocno oczywiście Wszystko będzie dobrze! Po wizycie czekamy na same dobre informacjeJutro wizyta o 17..jak ja się denerwuje... Od 8_15mam szkolenie w pracy więc zleci.. Trzymajcie mocno kciuki bo to pierwsza wizyta, wg moich obliczeń, 6 tydz 1 dzień dzisiaj mam
Alexa- kiedy mialas ostatni @ Porownuje i pytam, bo dzis mi napisala moja gin ze wcisnie mnie na sobote na wizyte i zastanawiam sie czy jest szansa na serduszko...
Na sobotę przyszła za 6 dni? Ja mam jutro wizytę ale babka nie ma u siebie USG w związku z tym nie wiem czy jest sens iść czy lepiej zaczekać na 30 kwietnia do innej ginekolog która ma usg
Ostatni @ miałam 5 Marca
Hej Kochana, a na kiedy masz wizytę? Bo ja z takim problemem jak wyżej
Martynka_K
Na sobotę przyszła za 6 dni? Ja mam jutro wizytę ale babka nie ma u siebie USG w związku z tym nie wiem czy jest sens iść czy lepiej zaczekać na 30 kwietnia do innej ginekolog która ma usg
Hej Kochana, a na kiedy masz wizytę? Bo ja z takim problemem jak wyżej
Bym poczekała na 30.04 żeby mieć USG. Ewentualnie zapisać się do kogoś innego
reklama