reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Witam drogie Panie! Staramy się z mężem o dziecko 3.03.18 miałam ostaniom miesiączkę a owulację 25.03.18 u lekarza byłam 4.04 na rutynowej co rocznej kontroli i powiedział że na ciąże to nie wygląda i ze okres wisi na włosku tymczasem od 2 dni mam okropne mdłości, biegunka, wahania nastroju płacz, radość, złość oraz pobolewanie w okolicy prawego jajnika. Miesiączki brak! Test tydzień temu negatywny sama nie wiem co myśleć.

reklama
Witam drogie Panie! Staramy się z mężem o dziecko 3.03.18 miałam ostaniom miesiączkę a owulację 25.03.18 u lekarza byłam 4.04 na rutynowej co rocznej kontroli i powiedział że na ciąże to nie wygląda i ze okres wisi na włosku tymczasem od 2 dni mam okropne mdłości, biegunka, wahania nastroju płacz, radość, złość oraz pobolewanie w okolicy prawego jajnika. Miesiączki brak! Test tydzień temu negatywny sama nie wiem co myśleć.
Powtórz jutro test . to bedziesz wiedziec. Mozesz sie nakrecac i miec objawy. Ja jestem w ciazy a nie mam praktycznie zadnych oprocz bolesnych piersi.

Ja bym poszła zrobić betę bo test nie zawsze od razu wyjdzie . Jeśli to nie ciąża to zaburzenie cyklu...
Powodzenia [emoji4]

Powtorzyc test, powinien juz wyjsc pozytywny o kazdej porze dnia :) lub zrobic test z krwi najbardziej wiarygodne :)

Jutro wizyta o 17..jak ja się denerwuje... Od 8_15mam szkolenie w pracy więc zleci.. Trzymajcie mocno kciuki bo to pierwsza wizyta, wg moich obliczeń, 6 tydz 1 dzień dzisiaj mam

O taaak! Jadłabym. Ja dzisiaj wciągnęłam frytki z maka. Ale małe. [emoji57] [emoji6] Mleczne i słodkie. [emoji6] [emoji5] A może wyciskaj sobie z pomarańczy i rozcienczaj woda? [emoji3] [emoji3]
Właśnie mi przypomniałaś o sokowirówce :D Dzięki. A sok pomarańczowy to tylko Tymbarka lubię, z wodą to nie to samo - próbowałam :(. Ale sokowirówka jutro pójdzie w ruch :p.

@EklerkaDaria widzę, że termin rozwiązania mamy na ten sam dzień wyznaczony, który tydzień i dzień dziś? :)
Mi pokazuje 5t5d. :) Tak jak twój suwaczek ;)

Alexa- kiedy mialas ostatni @ Porownuje i pytam, bo dzis mi napisala moja gin ze wcisnie mnie na sobote na wizyte i zastanawiam sie czy jest szansa na serduszko...

Na sobotę przyszła za 6 dni? Ja mam jutro wizytę ale babka nie ma u siebie USG w związku z tym nie wiem czy jest sens iść czy lepiej zaczekać na 30 kwietnia do innej ginekolog która ma usg
Ostatni @ miałam 5 Marca :)

Hej Kochana, a na kiedy masz wizytę? Bo ja z takim problemem jak wyżej

Na sobotę przyszła za 6 dni? Ja mam jutro wizytę ale babka nie ma u siebie USG w związku z tym nie wiem czy jest sens iść czy lepiej zaczekać na 30 kwietnia do innej ginekolog która ma usg

Hej Kochana, a na kiedy masz wizytę? Bo ja z takim problemem jak wyżej

Bym poczekała na 30.04 żeby mieć USG. Ewentualnie zapisać się do kogoś innego :)

reklama
Ahh ciesze sie, ze ten dzien sie konczy. Od rana mecza mnie te mdlosci, a teraz wieczorem znowu... Tragedia.
Trzyman kciuki za jutrzejsze bety i wizyty :* :)

Do góry