reklama
patuśka
Fanka BB :)
Cudne wiesci, gratulacje :*Dziewczynki kamień z serca
Beta z dzisiaj skoczyło z 330 na 1242 według kalkulatora 70% według norm ok . 80% przyrasta ... tak się cieszę ... <3 Bozia czuwa ... oby tak dalej
Witam nowe dziewczyny ;*
Dagaa11
Super :* jutro trztmaj za mnie kciuki!!Dziewczynki kamień z serca
Beta z dzisiaj skoczyło z 330 na 1242 według kalkulatora 70% według norm ok . 80% przyrasta ... tak się cieszę ... <3 Bozia czuwa ... oby tak dalej
Witam nowe dziewczyny ;*
Gratuluje :*Napisze tylko szybciutko jak po wizycie, a później was podgonie z czytaniem.
Jest kropek, albo kropka! Termin na 13 grudnia. Według lekarza jestem 4t5d, apka pokazuje 5t6d. Zarodek jest w macicy. Kazał zrobic badania: grupa krwi, hcg powtórzyć, tsh, toxoplazmoze i glukozę. Później wrzucę Wam zdjęcie kropka . Uspokoiło mnie to bardzo.
motylkowelove
Izabela88
Aktywna w BB
Ja też myślałam, że zwariuje z kłuciami. Ale już w 6 tygodniu tygodniu było ich mniej i teraz mało kiedy się pojawiają i szybko przechodzą (7 tydz). Ale z drugiej strony jak ustąpiły to też zachodzę w głowę czy nie ma się czym martwić nie dogodzisz..Troszke mnie dzisiaj macica kłuje i lewy jajnik znowu ;p zwariuje z tymi kłuciami
motylkowelove
No nie dogodzisz trzeba sobie mówić , że się wszystko tam rozciąga i jest dobrze
Iga ja żadnych.Dziewczyny czy was tak też bolą nogi ja to nie mogę wytrzymać jakbym jakis maraton przebiegła, brzuch też czuje ale już trochę mniej niż wcześniej. Jakie jeszcze macie objawy ?
reklama
Izabela88
Aktywna w BB
Nie słyszałam o bólach nóg, ciekawe.. Jeśli chodzi o mnie to najdziwniejszymi pierwszymi objawami było, że ciągle kichałam i było mi ciepło (a zmarzluch straszny jestem) ..no i bóle podbrzusza.Dziewczyny czy was tak też bolą nogi ja to nie mogę wytrzymać jakbym jakis maraton przebiegła, brzuch też czuje ale już trochę mniej niż wcześniej. Jakie jeszcze macie objawy ?