martakratka
Fanka BB :)
To jestem tydzień po Tobie - równiutkiDziękuję. Mniej więcej 21-22 marca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jestem tydzień po Tobie - równiutkiDziękuję. Mniej więcej 21-22 marca.
Nie martw się na zapas! Musi być dobrze. Ja tez pierwszą ciąże straciłam, a potem urodziłam zdrowego i pięknego synka. Wszystko będzie dobrze! Musisz być dobrej myśli!U mnie to była ciąża biochemiczna. Jestem pod kontrolą lekarza. Jutro mam powtórzyć betę i błagam - nie strasz mnie, bo przeprabiałam to w poprzedniej ciąży. Wiem, że teraz jest wszystko ok. I jest.
Nie strasze i nie miałam takiego zamiaru. Ale należę do osób szczerych i zawsze mówię i pisze co myślę. Ja swoje przeszłam i pewnie jeszcze dużo przede mną...i wiem ze w niektórych przypadkach sam test i grzeczne czekanie do wizyty w 7 tygodniu to za mało.U mnie to była ciąża biochemiczna. Jestem pod kontrolą lekarza. Jutro mam powtórzyć betę i błagam - nie strasz mnie, bo przeprabiałam to w poprzedniej ciąży. Wiem, że teraz jest wszystko ok. I jest.
Dzięki.Nie strasze i nie miałam takiego zamiaru. Ale należę do osób szczerych i zawsze mówię i pisze co myślę. Ja swoje przeszłam i pewnie jeszcze dużo przede mną...i wiem ze w niektórych przypadkach sam test i grzeczne czekanie do wizyty w 7 tygodniu to za mało.
Dużo spokoju i nudnej ciąży życzę.
Jestem i dziękujęNie martw się na zapas! Musi być dobrze. Ja tez pierwszą ciąże straciłam, a potem urodziłam zdrowego i pięknego synka. Wszystko będzie dobrze! Musisz być dobrej myśli!
No to ekstra Kiedy miałaś owulację?Dziewczynki kamień z serca
Beta z dzisiaj skoczyło z 330 na 1242 według kalkulatora 70% według norm ok . 80% przyrasta ... tak się cieszę ... <3 Bozia czuwa ... oby tak dalej
Witam nowe dziewczyny ;*
Super wiesciNapisze tylko szybciutko jak po wizycie, a później was podgonie z czytaniem.
Jest kropek, albo kropka! Termin na 13 grudnia. Według lekarza jestem 4t5d, apka pokazuje 5t6d. Zarodek jest w macicy. Kazał zrobic badania: grupa krwi, hcg powtórzyć, tsh, toxoplazmoze i glukozę. Później wrzucę Wam zdjęcie kropka . Uspokoiło mnie to bardzo.
Motylku gratulacje!!! [emoji173]Dziewczynki kamień z serca
Beta z dzisiaj skoczyło z 330 na 1242 według kalkulatora 70% według norm ok . 80% przyrasta ... tak się cieszę ... <3 Bozia czuwa ... oby tak dalej
Witam nowe dziewczyny ;*