reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczynki kamień z serca
Beta z dzisiaj skoczyło z 330 na 1242 według kalkulatora 70% według norm ok . 80% przyrasta ... tak się cieszę ... <3 Bozia czuwa ... oby tak dalej

Witam nowe dziewczyny ;*
Super :* jutro trztmaj za mnie kciuki!! :)
Napisze tylko szybciutko jak po wizycie, a później was podgonie z czytaniem.
Jest kropek, albo kropka! Termin na 13 grudnia. Według lekarza jestem 4t5d, apka pokazuje 5t6d. Zarodek jest w macicy. Kazał zrobic badania: grupa krwi, hcg powtórzyć, tsh, toxoplazmoze i glukozę. Później wrzucę Wam zdjęcie kropka ;). Uspokoiło mnie to bardzo.
Gratuluje :*

Troszke mnie dzisiaj macica kłuje i lewy jajnik znowu ;p zwariuje z tymi kłuciami
Ja też myślałam, że zwariuje z kłuciami. Ale już w 6 tygodniu tygodniu było ich mniej i teraz mało kiedy się pojawiają i szybko przechodzą (7 tydz). Ale z drugiej strony jak ustąpiły to też zachodzę w głowę czy nie ma się czym martwić :D nie dogodzisz..

Dziewczyny czy was tak też bolą nogi ja to nie mogę wytrzymać jakbym jakis maraton przebiegła, brzuch też czuje ale już trochę mniej niż wcześniej. Jakie jeszcze macie objawy ? ;)

reklama
Dziewczyny czy was tak też bolą nogi ja to nie mogę wytrzymać jakbym jakis maraton przebiegła, brzuch też czuje ale już trochę mniej niż wcześniej. Jakie jeszcze macie objawy ? ;)
Nie słyszałam o bólach nóg, ciekawe.. Jeśli chodzi o mnie to najdziwniejszymi pierwszymi objawami było, że ciągle kichałam i było mi ciepło (a zmarzluch straszny jestem) ..no i bóle podbrzusza.

Do góry