Nie, nie. Saszetki do rozpuszczenia [emoji5]Dzieki wielkie. A to Laximama to sa czopki?
O czopkach napisalam tylko profilaktycznie, bo są najczwsciej stosowane.
Ale może najpierw sprobuj tych płatkow [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie. Saszetki do rozpuszczenia [emoji5]Dzieki wielkie. A to Laximama to sa czopki?
Witaj z nami mamusia[emoji8] krwiaczki sie wchłoną zobaczysz a Ty dużo lez i odpoczywaj [emoji8]Witajcie wszystkie przyszle Mamuski!
Ja również grudniowa, ale z końca termin na 27.12 Będzie to nasze pierwsze dziecko. Jesteśmy już po pierwszym USG (miesiąc temu) widzieliśmy bijace serduszko! wzruszenia nie z tej ziemi! Niestety okazalo się ze mam też dwa małe krwiaczki, dostałam duphaston 2x1 troszkę mnie to niepokoi. Prenatalne dopiero we wtorek im bliżej tym więcej myśli w głowie.
A Olek ile ma? Ja tez nie chce duzej roznicy, ale zobaczymy jak zdanie mi sie zmieni, gdy pojawi sie pierwszy Maluch [emoji4]Ja mam wszystkie ciuszki Olka spakowane w pudłach rozmiarami, dostawkę do łóżka wystarczy skręcić, kosmetyki są w bieżącym użyciu, stos pieluch tetrowych, laktator w szufladzie... No wszystko mam. Mogłabym teraz dostać w ręce noworodka i spokojnie bym go ogarnęła. Brakowałoby mi tylko malutkich pampersów
Zależało mi na małej różnicy wieku między innymi właśnie dlatego, że nie chciałam wychodzić z pieluch. Wolę iść za ciosem
Moj to samo właśnie[emoji23]. Ale starszy troche z pewnością po 40. Ale jest świetnym lekarzem jednym z najlepszych w moim miescie. No i dlatego płacę 150za wizyteJa mialam u mojego 4 wizyty, na dwoch badal. Zobaczymy czy dzisiaj zbada. Hahaha ja wlasnie tez mam mlodego i takiego przystojniache, choc nie w moim typie [emoji14] Jak pierwszy raz go zobaczylam to mysle sobie O NIEEE BŁAGAM HAHAHAHA. Ale jest świetnym lekarzem i to najwazniejsze [emoji14]
Mnie bada tak co 2 tyg na wizycie. Mega to jest dla mnie nieprzyjemne. Ale cóż- widocznie tak ma byc.A czy ktoras z was oprocz mnie nie byla wogole badana recznie przez gina na fotelu?
Ja pochodze z Gliwic, moj mężu tez. Wychowalismy sie na jednym osiedlu, ja w Nim zakochana od zawsze a spiknelismy sie dopiero na dolnym Śląsku[emoji23]Katowice. Pochodze z rybnika [emoji5]
Super a ile lat ma coreczka? Duza roznica bedzie?Mam to samo niewiele będzie do kupienia mam córkę ale dla syna i ciuszkow dużo się znajdzie! Jedynie co to wózek inny