reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja też mam aplikator ale nie umiem nim aplikować bo wczoraj się nim ukulam nie wiem jakim cudem ale mnie zabolało [emoji23]więc wolę palcem [emoji4]
Bo to zalega w środku przecież a tam nie da się tego wypłukać ani nic [emoji848]

Ja na twoim miejscu bym delikatnie palcem wyciagla poprzednia i dopiero wlozyla nowa :)

reklama
Kochane powiedzcie mi bo biorę luteinę dopochwowo 2 razy dziennie i jak wkładam sobie to czuję że tam jest jeszcze poprzednia nie rozpuszczoną do końca , czy to tak ma być ?
Wydaje mi sie ze tak. Co sie ma wchlonac z poprzedniej to sie wchlania. Widocznie masz mniej wlasnej wydzieliny zeby resztki Ci wyszly. Tez tak mialam jak bralam kiedys

reklama
Witajcie wszystkie przyszle Mamuski!
Ja również grudniowa, ale z końca termin na 27.12 Będzie to nasze pierwsze dziecko. Jesteśmy już po pierwszym USG (miesiąc temu) widzieliśmy bijace serduszko! wzruszenia nie z tej ziemi! Niestety okazalo się ze mam też dwa małe krwiaczki, dostałam duphaston 2x1 troszkę mnie to niepokoi. Prenatalne dopiero we wtorek im bliżej tym więcej myśli w głowie.

Do góry