Raz w tygodniu.Czy ktoras z Was zdarzaja sie krwotoki z nosa. Wlasnie dostalam i jestem przerażona tyle krwi to nigdy nie bylo
Normalne.
W ciazy naczynia krwionośne sa wrazliwe, wrazliwsze niż normalnie.
Także I z dziąseł. Spokojna głowa :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raz w tygodniu.Czy ktoras z Was zdarzaja sie krwotoki z nosa. Wlasnie dostalam i jestem przerażona tyle krwi to nigdy nie bylo
Wzruszajace!!!!!!!![emoji24]Czuły dotyk, pieszczota, pocałunek namiętny, później chwila uniesień i już jestem poczęty. Początkowo żem mały, niczym zboża ziarenko, z każdym jednak tygodniem rosną Ci Mateńko. Pod serduszkiem Twym siedzę, owoc Twej miłości, a o moim istnieniu świadczą Ci nudności. I tak dzionek za dzionkiem coraz większy się robię wkrótce na ekranie oglądniesz mnie sobie. Zobaczysz mnie mamusiu jak leżę cichutko i jak moje serduszko bije mi szybciutko. Kiedy będę już duży zacznę ruszać się mamo a Ty będziesz przez brzuszek głaskać mnie co rano. Będziesz mówić mi czule że jestem kochany i przez ciebie tak bardzo juz oczekiwany, a gdy pierwszym krzykiem swe przyjście zaznaczę łzy radości i uśmiech twe mamusiu zobaczę. I na piersi Twej legnę byś utulić mnie mogła by ten moment w pamięci na zawsze pozostał.
Ooo juz jest Juleczka [emoji4] super!Ale się oczytałam [emoji4]
Piszecie jak książkę [emoji16] ja wczoraj nie miałam jak się udzielić w rozmowie a później zasnęłam :/
Witam nowe mamy [emoji4]
3 mam kciuki za wizyty [emoji4]
A my z Juleczka witamy się w 14 tc [emoji7] [emoji7][emoji7]
Dziękuję Ci bardzo. Juz zamowilam, bo mi nawet picie soku z ogorkow na czczo nie pomaga... Jak się raz na tydzien mi udaje zalatwic to na wadze 1,5 kg mniej..Nie, nie. Saszetki do rozpuszczenia [emoji5]
O czopkach napisalam tylko profilaktycznie, bo są najczwsciej stosowane.
Ale może najpierw sprobuj tych płatkow [emoji106]
@Anet23 ja nie byłam badana ginekologiczne, na usg widać szyjkę. Moja dr uważa, że w 1 trymestrze trzeba jak najmniej ingerować. Cytologię miałam robioną tuż przed zajściem w ciążę.
Jak pijesz kawe to pewnie tak [emoji5] bo kawa wyplukuje MgJeju ja tez. Snil mi sie jakis czlowiek facet i ja i sporo dziewczyn , bylysmy w jakiejs druzynie i on sie znecal nad nami. Ledwo ucieklysmy, kilka dogonił, policjanci byli z nim w zmowie chorecia, jak uciekalam we snie to ciagle mialam skurcze lydek ale mialam je naprawdę i teraz bolą mnie lydki. Musze wiecej magnezu. Ale to moze dlatego ze jak zapytalam o kawe to lekarz powiedział ze bez kawy sie nie da zyc i wrecz wskazane skoro pilam przed ciąża. Dobrze ze powiedział to przy mężu[emoji23] i pije dwie slabe z mlekiem i lepiej sie czuje. Ale moze magnez i tak tracę
Męzowi powiesz po usg? [emoji5]Cieszę się, ze tu trafilam, dzis mi dużo lepiej szybko się oswajam z myślą o dzidzi teraz tylko czekam z niecierpliwością na usg i ogolnie badania.
14 miesięcy, zaszłam w ciążę kilka dni po jego pierwszych urodzinach. Wiem, że nie będzie łatwo, bo jest absorbującym dzieckiem, ale trochę pokrętnie tym bardziej wolę przejść przez drugie dziecko w okresie, gdy i tak na nic innego niż „bycie mamą” nie mam czasu. Przyzwyczaję się do chwili spokoju każdego dnia czy do przespanych nocy, to potem będzie mi trudniej znów to stracić.A Olek ile ma? Ja tez nie chce duzej roznicy, ale zobaczymy jak zdanie mi sie zmieni, gdy pojawi sie pierwszy Maluch [emoji4]
PS wiec nic, tylko czekac do grudnia, podczas gdy my - reszta bedziemy w szale zakupow [emoji85]
Ja tez wole sama niz aplikatorem, lekarz polecił palcem, bo jest wtedy wyczucie. Zawsze zostaną resztki luteiny na sciankach, jak bierze sie 2x dziennie to cala czasem nie zdazy sie rozpuscic-bybajmniej u mnie [emoji5]Ja też mam aplikator ale nie umiem nim aplikować bo wczoraj się nim ukulam nie wiem jakim cudem ale mnie zabolało [emoji23]więc wolę palcem [emoji4]
Bo to zalega w środku przecież a tam nie da się tego wypłukać ani nic [emoji848]