motylkowelove
Fanka BB :)
Wlecze sie właśnie [emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze dziś i jutro o 9 50 dopiero w sobotę xDKurcze kochana widzisz jak to leci? ja już w poniedziałek nie moge sie doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlecze sie właśnie [emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze dziś i jutro o 9 50 dopiero w sobotę xDKurcze kochana widzisz jak to leci? ja już w poniedziałek nie moge sie doczekać
To są tak śladowe ilości, że się nie ma co martwić. I tak, lepiej nie czytać internetow bo cokolwiek wpiszesz to masz zagrożona ciążę a Twoje dziecko będzie chore [emoji23]Dziewczyny, przez przypadek zjadłam 2 cukierki z alkoholem, myślicie, że coś po tym może być nie tak?
Masz roczne dziecko i z rana czekasz na jej pobudkę przy kawie? Zazdroszczę!!! Mój syn ma 14 miesięcy i to on budzi nas, tak krótko śpiGratulacje z udanych wizyt!! Witamy kolejna grudniowke
Ja jak co dzień rano kawka przy Książce i czekam aż córka wstanie. Ostatnio uwielbiam te poranki[emoji7]
@Martynka_K - co u Ciebie? Czemu sie nie odzywasz?
Trafil mi się taki śpioch [emoji23] od samego początku spala bardzo dużo, bardzo szybko przespała noce. Sama jestem nadal w szoku, ale to po tacie, też taki śpioch [emoji23]Masz roczne dziecko i z rana czekasz na jej pobudkę przy kawie? Zazdroszczę!!! Mój syn ma 14 miesięcy i to on budzi nas, tak krótko śpi