reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Termin z OM na 11-tego grudnia z USG na 4-tego.Córcia bardziej cieszy sie z drugiego terminu,bo 11 grudnia to Ona ma urodzinki

reklama
Ja tak tez mam po każdym goleniu, ale tylko jak noszę spodnie z mocno przylegającymi nogawkmi, tak, że drażnią odrastajace włoski. Oj wtedy wieczorem najchętniej wydrapala bym całe łydki I pszczele do żywego miesa[emoji28]

Kiedyś miałam taki stan zapalny że całe nogi w strupach, aż mi blizny zostały, wtedy pomogło solarium i sudocrem na noc i dużo sukienek zero spodni :)
Też to przerobilam X lat temu więc wrrr koszmar teraz tylko wokół kostek tak się uparlo i swędzi

Też to przerobilam X lat temu więc wrrr koszmar teraz tylko wokół kostek tak się uparlo i swędzi
Mnie taka swedziawka złapała wieczorem wczoraj po goleniu.... Jak już skóra wyschla, położyłam się do łóżeczka i jak nagle zaczęło swedziec to myślałam że rozdrapie do kości.... Ech sudocrem nałożyłam ale rano znowu swedzialo więc nie wiem sama co zrobić :( a moje łydki teraz wyglądają tak jak Twoja kostka :(

Mnie taka swedziawka złapała wieczorem wczoraj po goleniu.... Jak już skóra wyschla, położyłam się do łóżeczka i jak nagle zaczęło swedziec to myślałam że rozdrapie do kości.... Ech sudocrem nałożyłam ale rano znowu swedzialo więc nie wiem sama co zrobić :( a moje łydki teraz wyglądają tak jak Twoja kostka :(
To samo robiłam !

Ja juz tez po sniadanku i kawce. W koncu sie wyspalam ale czuje ze po poprzedniej nocy o tak mslo. Głowa mnie boli trochę , muszę isc chyba do pulmunologa. Jutro ide w koncu zbadac krew bo dostalam ostatnio skierowanie i na środę mam miec wyniki. Wczoraj zrobilam smalczyk [emoji23][emoji23][emoji23] Maz moj uwielbia jak zrobię smalec domowej roboty no i tez mi posmakowal[emoji16] Mezu chce jechać nad wodę ale mi to sie jakos nie uśmiecha w ten upał. Szczególnie ze do tej brudnej wody i tak nie wejdę [emoji22]
Dlaczego do polulmologa?

reklama
Do góry