reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Ma, ale przy grzybicy. W życiu nie poleciłabym pacjentce clotrimazolu na podrażnienia po goleniu.Ale ma działanie przeciwświądowe, więc aby nie swędziało, na takie rany też jest wskazany. Lecz masz racje Daga w ciąży bezpieczniej jest działać pielęgnacyjnie [emoji5]
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app
motylkowelove
Też to przerobilam X lat temu więc wrrr koszmar teraz tylko wokół kostek tak się uparlo i swędziJa tak tez mam po każdym goleniu, ale tylko jak noszę spodnie z mocno przylegającymi nogawkmi, tak, że drażnią odrastajace włoski. Oj wtedy wieczorem najchętniej wydrapala bym całe łydki I pszczele do żywego miesa[emoji28]
Kiedyś miałam taki stan zapalny że całe nogi w strupach, aż mi blizny zostały, wtedy pomogło solarium i sudocrem na noc i dużo sukienek zero spodni![]()
Mnie taka swedziawka złapała wieczorem wczoraj po goleniu.... Jak już skóra wyschla, położyłam się do łóżeczka i jak nagle zaczęło swedziec to myślałam że rozdrapie do kości.... Ech sudocrem nałożyłam ale rano znowu swedzialo więc nie wiem sama co zrobićTeż to przerobilam X lat temu więc wrrr koszmar teraz tylko wokół kostek tak się uparlo i swędzi
motylkowelove
To samo robiłam !Mnie taka swedziawka złapała wieczorem wczoraj po goleniu.... Jak już skóra wyschla, położyłam się do łóżeczka i jak nagle zaczęło swedziec to myślałam że rozdrapie do kości.... Ech sudocrem nałożyłam ale rano znowu swedzialo więc nie wiem sama co zrobića moje łydki teraz wyglądają tak jak Twoja kostka
![]()
motylkowelove
Witaj Adriana [emoji4]
Gratuluję prenatalnych ja mam w sobotę i odliczam
Odliczalam aż na Fb hahaha taka byłam podekscytoWitaj Adriana [emoji4]
podekscytowana
Dagaa11
Kurcze kochana widzisz jak to leci?Witaj Adriana [emoji4]
natka100
Dlaczego do polulmologa?Ja juz tez po sniadanku i kawce. W koncu sie wyspalam ale czuje ze po poprzedniej nocy o tak mslo. Głowa mnie boli trochę , muszę isc chyba do pulmunologa. Jutro ide w koncu zbadac krew bo dostalam ostatnio skierowanie i na środę mam miec wyniki. Wczoraj zrobilam smalczyk [emoji23][emoji23][emoji23] Maz moj uwielbia jak zrobię smalec domowej roboty no i tez mi posmakowal[emoji16] Mezu chce jechać nad wodę ale mi to sie jakos nie uśmiecha w ten upał. Szczególnie ze do tej brudnej wody i tak nie wejdę [emoji22]
reklama
motylkowelove
Coś Ty [emoji23] nie to ja się nie upubliczniam pod względem ciąży [emoji16]Odliczalam aż na Fb hahaha taka byłam podekscyto
podekscytowana![]()
![]()
![]()