MatiMar
Fanka BB :)
@Milkchocolate O to masz złote dziecko... chciała bym aby moje drugie tak lubilo spac mój syn ma prawie 1,5 roku a jeszcze nie przespałam całej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to tydzień, że już wstępnie określił płeć? [emoji848]Dziewczyny, ja tylko na chwilę, bo walczę z okropnym bólem głowy, ledwo żyje.
Usg ok, wszystko w porządku. Termin Z OM 08.12 z usg 04.12.
Prawdopodobnie chłopczyk.
Buzki
12t4d sterczalo coś ale pewności wiadomo nie dał. Lepiej było widać 2 dni wcześniej jak poszłam sprawdzić czy bije serduszko. To był ten sam model aparatu, ale starszy, obraz zaś zdecydowanie lepszy. My mamy dwóch synów i obaj pokazali się q 13 tc. Młodszego mam nagranego w rozroku. Idealnie widać. I wtedy gin powiedział, że nie ma wątpliwościA który to tydzień, że już wstępnie określił płeć? [emoji848]
Bo mam astmę od urodzenia i straszne mam dusznosci jak taka pogoda jest. Ledwo co oddychamDlaczego do polulmologa?
Faceci czasami mówią takie glupoty żeby dopiec. Moj tez czasem jak coś palnie to potem zaluje. U nas oczywiście zawsze klotnie o psa, co dla mnie tez jest pierdola.Cześć mamuśki! Ja przyszłam się pożalić Wczoraj pokłóciłam się z chłopakiem o jakieś pierdoły.... Naprawdę nic takiego, a krzyczał na mnie jakbym mu matkę zabiła... Wykrzyczał mi, że jestem "okrutna" i " nie do wytrzymania". Mam wrażenie, że zbyt często zapomina o tym, że jestem w ciąży i że mogę mieć gorszy dzień. Po tych krzykach, płakałam ze 2godziny, zanim zasnęłam z bólem głowy i rano z bólem się obudziłam. Nadal się nie pogodziliśmy, bo od rana znowu krzyczał... Powiedziałam mu, że nie musi być ze mną... I wiecie co mi powiedział? Że teraz to ma wobec mnie zobowiązania.... Eh,... Jestem załamana