reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Witam nowe mamy :)
Ja ostatnio pomalu nabieram apetytu choc wiadomo ze z tym roznie czasem mam na cos ochote a w polowie jedzenia mnie zatyka i stwierdzam ze to jest nie dobre :D
Na te nogi to ja bym polecila krem bambino, mam bardzo wrazliwa i sucha skore, uzywam pianki i maszynek gillette tskie jak maz sobie kupuje :) a po goleniu jak posmaruje bambino to nie swedzi mnie wogole i wszystkie podraznienia sie goja ladnie.

A który to tydzień, że już wstępnie określił płeć? [emoji848]
12t4d sterczalo coś ;) ale pewności wiadomo nie dał. Lepiej było widać 2 dni wcześniej jak poszłam sprawdzić czy bije serduszko. To był ten sam model aparatu, ale starszy, obraz zaś zdecydowanie lepszy. My mamy dwóch synów i obaj pokazali się q 13 tc. Młodszego mam nagranego w rozroku. Idealnie widać. I wtedy gin powiedział, że nie ma wątpliwości :D
Dla mnie najważniejsze jest, że Go pomierzyl, był bardzo dokładny. Usg trwało z 40 min, dzizas. Zmaltretowal mnie, bo maleństwo się wiercilo i bardzo Go ganial sonda.

Sudocrem nie działa nawilżająco. Na podrażnienia lepiej użyć czegoś nawilżające i delikatnego. Chociażby bephanten. Ja używam masła shea i oleju migdalowego.

Hej, ja tylko polecilam że może a nie że musi [emoji4]i przepraszam ale nie doczytalam że to po goleniu , więc ja też mam taki problem ale jeśli mi coś wychodzi odrazu surowym ziemniakiem pocieram i na następny dzień schodzi [emoji4] ja byłam w kościele dzisiaj tak mi słońce przypieklo w łeb ze szok ale już doszłam do siebie , a potem byłam na polu na truskawkach , pojadlam i teraz odpoczywam [emoji6] milego czwartku [emoji4]

Cześć mamuśki! Ja przyszłam się pożalić :( :( :( Wczoraj pokłóciłam się z chłopakiem o jakieś pierdoły.... Naprawdę nic takiego, a krzyczał na mnie jakbym mu matkę zabiła... Wykrzyczał mi, że jestem "okrutna" i " nie do wytrzymania". Mam wrażenie, że zbyt często zapomina o tym, że jestem w ciąży i że mogę mieć gorszy dzień. Po tych krzykach, płakałam ze 2godziny, zanim zasnęłam z bólem głowy i rano z bólem się obudziłam. Nadal się nie pogodziliśmy, bo od rana znowu krzyczał... Powiedziałam mu, że nie musi być ze mną... I wiecie co mi powiedział? Że teraz to ma wobec mnie zobowiązania.... Eh,... Jestem załamana :( :( :( :( :( :(

Cześć mamuśki! Ja przyszłam się pożalić :( :( :( Wczoraj pokłóciłam się z chłopakiem o jakieś pierdoły.... Naprawdę nic takiego, a krzyczał na mnie jakbym mu matkę zabiła... Wykrzyczał mi, że jestem "okrutna" i " nie do wytrzymania". Mam wrażenie, że zbyt często zapomina o tym, że jestem w ciąży i że mogę mieć gorszy dzień. Po tych krzykach, płakałam ze 2godziny, zanim zasnęłam z bólem głowy i rano z bólem się obudziłam. Nadal się nie pogodziliśmy, bo od rana znowu krzyczał... Powiedziałam mu, że nie musi być ze mną... I wiecie co mi powiedział? Że teraz to ma wobec mnie zobowiązania.... Eh,... Jestem załamana :( :( :( :( :( :(
Faceci czasami mówią takie glupoty żeby dopiec. Moj tez czasem jak coś palnie to potem zaluje. U nas oczywiście zawsze klotnie o psa, co dla mnie tez jest pierdola.

reklama
Do góry