reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ojeny @Ewelina1406 straszne rzeczy: ( ja ze swoim M jestesmy 7/8 lat, 2 lata po slubie, bylo na nim cudnie, ja z tej radosci ze jest ciaza chyba z raz bylam nieznosna ale M sie ze mne smial. Generalnie sie sprzeczamy ale tak to jestesmy bardzo szczesliwi..moze poradze Ci spokoj? Zresetuj sobie te sytuacje, chociaz to on powinien sie o to zatroszczyc, pogadajcie sobie na spokojnie, badzcie dla siebie mili, a któregoś razu powiedz ze te slowa bardzo Cie zabolaly. Na pewno bedziesz je pamietac...z bylym tez mialam takie akcje, krzyczal na mnie..moj obecny M jest cudniasty chociaz chlop 100% ale to sie bardziej tego smieje.wiedzialy gały co braly:) mam nadzieje ze na spokojnie sobie wszystko ulozycie i nie bedziesz sie smutkac ani denerwowac. On nerwowy jest? To czasem na spokojnie go strofuj moze powoli cos sie zmieni..

reklama
A ja przedwczoraj powiedziałam swojemu po wieeeeelkiej kilku godzinnej awanturę że żałuję że jestem w ciąży bo jak tak dalej pójdzie to zostanę samotna matka z dwójką dzieci.
Oczywiście szczekalismy na siebie na równi, dopiero nad ranem przyszedł przepraszać, ale też się naryczlam, nakrzyczalam, prawie w łeb dostał, I miałam 2 spacery uspokajające po północy wokół osiedla żeby go nie zabić Al o nie pizdnac obrączka w lepetyne.

Nerwy.
I u mnie jako u ciężarnej I u niego jako u samca który jednak na swój sposób też przeżywa zmiany jakie nadchodzą i czasem go ponosi.... :)

Ojeny @Ewelina1406 straszne rzeczy: ( ja ze swoim M jestesmy 7/8 lat, 2 lata po slubie, bylo na nim cudnie, ja z tej radosci ze jest ciaza chyba z raz bylam nieznosna ale M sie ze mne smial. Generalnie sie sprzeczamy ale tak to jestesmy bardzo szczesliwi..moze poradze Ci spokoj? Zresetuj sobie te sytuacje, chociaz to on powinien sie o to zatroszczyc, pogadajcie sobie na spokojnie, badzcie dla siebie mili, a któregoś razu powiedz ze te slowa bardzo Cie zabolaly. Na pewno bedziesz je pamietac...z bylym tez mialam takie akcje, krzyczal na mnie..moj obecny M jest cudniasty chociaz chlop 100% ale to sie bardziej tego smieje.wiedzialy gały co braly:) mam nadzieje ze na spokojnie sobie wszystko ulozycie i nie bedziesz sie smutkac ani denerwowac. On nerwowy jest? To czasem na spokojnie go strofuj moze powoli cos sie zmieni..
Dziękuję za dobre słowo. Tak, jest nerwowy, a ja uparta.... Może po prostu powinniśmy się rozstać....

E tam. Ty głupia i on głupi :D dotrzeć ie się jeśli się kochacie :) nie ma związków bez awantur a jak się trafi dwójka charakternych ludzi to sa i iskry i gromy z nieba :)
Pewnie masz rację i w tej kłótni nie byłoby nic nadzwyczajnego, gdyby nie to, że powiedział o tych zobowiązaniach... Bardzo mnie to zabolało.

Bylismy kolo południa nad wodą i nie zgadniecie. Utopil sie facet. Taki dosc mlody po 30 jakos. Przyjechali rowno z nami bo jechalismy za Nimi tylko my bylismy w innym miejscu w koncu, weszli do wody , trzech z Nich i żarty sobie robili ze sie topia i za jakis czas naprawdę krzyczeli RATUNKU. Potem straż pożarna, karetka, policja, lodz z płetwonurkami i go szukali pod wodą. Straszne to. Ja nie patrzalam jak Go wyciagali ale przypadkowo zerknelam. Straszna tragedia. Trzy godziny akcji. Dobrze ze daleko od nas

Bylismy kolo południa nad wodą i nie zgadniecie. Utopil sie facet. Taki dosc mlody po 30 jakos. Przyjechali rowno z nami bo jechalismy za Nimi tylko my bylismy w innym miejscu w koncu, weszli do wody , trzech z Nich i żarty sobie robili ze sie topia i za jakis czas naprawdę krzyczeli RATUNKU. Potem straż pożarna, karetka, policja, lodz z płetwonurkami i go szukali pod wodą. Straszne to. Ja nie patrzalam jak Go wyciagali ale przypadkowo zerknelam. Straszna tragedia. Trzy godziny akcji. Dobrze ze daleko od nas
To naprawdę tragedia :( Miałam kiedyś kumpla, który w wieku 19lat się utopił... :(

Straszne... Moi rodzicie byli świadkami jak nad morzem utopiło się dziecko...

reklama
Do góry