reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Rozumiem, że zmieniasz lekarza? Nie możesz prowadzić ciąży u obecnego?

Po prostu mój obecny gin jest jednym z czołówki najlepszych lekarzy w ginekologii w Pl i on się zajmuje problemami kobiet kiedy mają poronienia nawykowe , nie zachodza w ciążę itd i nie prowadzi jako tako ciąży wcale ... mnie akurat prowadził i tak długo jeszcze zaprosił na 9tego zeby dzidzie pomierzyc swoim okiem i pewnie koło 20tyg mi kaze przyjechac tez takze musiałam znaleźć doktorkę z dobrymi opiniami i zapytac jego co mysli o niej , akurat się złozyło ze się znaja i mam sie polecic na niego :) ona jest ze szpitala w którym chce rodzić a chce w profamilii jak Bozia da

reklama
A czy kogos jeszcze baardzo bola piersi, sa ciezkie i takie hmm twarde, wypelnione? :D dzis az dotknac nie moge :)

@Anet23 bola nawet jak siedze...swedza tez, bola po bokach i sa o rozmiar wieksze:) jupi:)

Ja niestety odwiedzilam wielu na nfz i niestety w moim miescie po prostu nie uraczysz:/ z opinii tez wiem ze nie ma gdzie szukać. Jasne ze moze sie trafic ale nie w kazdym miescie. Tez nie kazdy chce przepisywac niektore leki, reumatologa np mam super na nfz a prywatny byl do bani. Wszystko zalezy i mam nadzieje ze kiedys tez trafie na dobrego gina na nfz :)

A mnie dziś cały dzień to brzuch wyżej pępka boli, wzdecia, wymioty. To jeszcze na dodatek ból w lewym pośladku promieniujacy do kręgosłupa. .. :/ fatalny dzień.
A piersi bolą również :D

@Anet23 bola nawet jak siedze...swedza tez, bola po bokach i sa o rozmiar wieksze:) jupi:)

Ja niestety odwiedzilam wielu na nfz i niestety w moim miescie po prostu nie uraczysz:/ z opinii tez wiem ze nie ma gdzie szukać. Jasne ze moze sie trafic ale nie w kazdym miescie. Tez nie kazdy chce przepisywac niektore leki, reumatologa np mam super na nfz a prywatny byl do bani. Wszystko zalezy i mam nadzieje ze kiedys tez trafie na dobrego gina na nfz :)
Dokladnie tak jak u mnie w miescie, ginekologa dobrego na nfz nie uświadczysz, za to endokrynologa na nfz mam bardzi fajnego, tak jak rodzinnego i pediatre dla corki :)

A mnie dziś cały dzień to brzuch wyżej pępka boli, wzdecia, wymioty. To jeszcze na dodatek ból w lewym pośladku promieniujacy do kręgosłupa. .. :/ fatalny dzień.
A piersi bolą również :D

Mnie tez tak bolal stwierdzilam ze sie rozciaga :) no i tak nakby urosl troche :D a bolow do kregoslupa to bardzo sie boje w pierwszej ciazy mialam kolke nerkowa i tak bolalo ze ledwo sie ruszalam a mam wysoki prog bolu.

Witam tak czytam o lekarzach i powiem tak ja teraz chodze do lekarza na nfz do poradni przyszpitalnej i jestem mega zadowolona ale pierwsze trzy wizyty bylam prywatnie i wcale nie bylam zadowolona kobieta to byla a podejscie miala takie ze sie balam o cos zapytać

reklama
Właśnie w Pl mnie to przeraza ze wszystko trzeba prywatnie.. wiem jak to działa bo miałam okazje sama pracowac w szpitalu. Bez znajomosci jest za przeproszeniem dupa. Tutaj ciaze uznaja od 3 miesiaca a na moje szczescie po moich przebojach jestem pod opieka od 5 tygodnia. Tez narzekam owszem.. ale jest jednak bez porownania.
Dzisiaj Pani widziala ze sie wkurzylam ale jednak udalo sie mnie wcisnac.. i takim sposobem ide na Nip-ta, tutaj to koszt ok 180 e z opcja rozszerzona...W Polsce niestety duzo ludzi nie moze sobie na to pozwolic.. bo cena powala.. i prawda jest taka ze jest to jedyne badanie za ktore zaplacilam w calej ciazy. Powiem Wam tak fajnie by bylo miec w Pl ten sprzet, szpitale, przychodnie co tutaj.. ale jednak polskich lekarzy.

Do góry