reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dodatkowo dostawalam zastrzyki przeciwzakrzepowe i te same tabletki doustnie.
Właśnie. Koniecznie musisz mieć antybiotyk, ja dostałam doksycyklinę już przed zabiegiem i potem po. Dalej przez 5 dni 2 razy dziennie. To są przeciw zakażeniu - bardzo ważna sprawa.

reklama
Alexa bardzo mi przykro [emoji22][emoji22][emoji17][emoji54] ale dziewczyny maja racje nie poddawaj sie . ZYCZE POWODZENIA.

Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedzi. Jestem po, nie jest najgorzej. Psychicznie zobaczymy kiedy dojde do siebie.

A myslalam ze tylko u mnie takie kiepskie samopoczucie . Położyłam się na chwilkę a obudziłam się po 3 godzinach Synek ogladał bajke i tez zasnął i tak sobie spaliśmy...

@Darina88 super ze wszystko ok na takie informacje czekamy☺
@patuśka szybkiego powrotu do zdrowia

Musze jeszcze zrobić ciasto na jutrzejszy festyn do przedszkola z okazji dnia mamy i taty a tak mi się nie chce...

Z tego co mi Pani powiedziala...
Dzisiaj mi sie zaczyna 12t.
Wszystko w najlepszym porzadku.. wrecz idealnie! Pieknie sie rusza.. serduszko bez zarzutow.. ;):-) :)
Ale oczywiscie bez mojego nerwa sie nie obeszło.. okazalao sie ze Pani idiot od umawiania nie zapisala mnie na prenatalne.. tylko na usg... ale Pani dzisiejsza uratowala sytuacje i we wtorek mam test Nipt czy jakos tak z mojej krwi badaja wszystko ☺ Na wyniki 2 tyg trzeba czekac i z tego testu tez bede wiedziec kto u mnie mieszka. ☺
Wydaje mi sie ze to chłopak jednak bedzie!
Ale cudo tez bym chciała takie ladne zdjecie usg.

U mnie w miescie usg prenatalne kosztuje 500 zl wiec ja podziekuje .nie stac mnie. Za ginekologa plac za endokrynologa tez,wyniki to samo. Masakra

Chciałam Wam powiedzieć, że chodzę do poradni dla kobiet przy szpitalu, w nieduzym mieście, na nfz. Długo szukałam dobrego ginekologa i znalazłam. Wg mnie jeśli jest naprawdę dobry lekarz z powołania, to czy przyjmuje prywatnie czy na nfz, to tak samo traktuje pacjentki i ten mój taki jest. Wszystkie badania daje na skierowanie, wszystkie co trzeba-HIV, rózyczka, cytomegalia, no wszystko co by komuś przyszło do głowy. USG robi za każdym razem a ostatnio jak byłam, to dał mi skierowanie na badania prenatalne, chociaż ani nie ma powodów by mieć refundację ani nawet nie prosiłam o to. W dodatku na wizycie stwarza atmosferę taką miłą i swobodną, że można zapomnieć, że to lekarz. L4 daje od początku ciąży jeśli kobieta chce. Mam jego numer telefonu i o każdej godzinie dnia i nocy można do niego napisać a on w miarę możliwości odpisuje, ale odpisuje zawsze albo dzwoni. Jak byłam w szpitalu, to traktował mnie jak znajomą, bo przecież do niego chodzę a on swoich pacjentek nie zapomina, chociaż chodzi do niego strasznie dużo kobiet, większość prywatnie, nawet są takie co z Anglii przylatują na wizyty w ciąży.

Aaa i na każdej wizycie daje mi zdjęcie z usg, to dał mi wczoraj- 11+1tc.

Załączniki

• 20180518_114735.jpg
    20180518_114735.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry