reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

No właśnie wcześniej pisałam również o poradni przyszpitalnej. Jak czytamy to wcale nie taka rzadkość, by w nich właśnie mieć super opiekę. W poradniach przyszpitalnych są trochę inne procedury. I przecież w nich pracują lekarze że szpitala, którzy prowadzą prywatną praktykę

reklama
Ja swoich ginów szpitalnych wszystkich poznałam przy poronieniu kazdy tępy i chamski ilu ich było ;/
Ciężko jest serio na całą PL na pewno sie znajda oczywiscie ale ja z okolic i najblizszych miasteczek nie znam , jeden jest fakny miły ale wiedza mu daleko do tego czego mi trzeba ;/

Teraz idę no nowej doktor z polecenia i z moim dr do szkoły chodziła mówił ze kobieta dusza , i tak o niej słyszałam ze mozna w srodku nocy dzwonic ze traktuje pacjentki jak córki :) takze zobaczymy 25 jaka będzie moja opinia :)

reklama
Witam Was szczesliwe mamusie. Ja mialam byc tez grudniowa mama niestety sie nie udało . Zaeaz pewnie mnie zlinczujecie jaj Panie z Fb ale zostaly mi prawie 4 opakowania Duphastonu 1 op Smpasmoliny i prawie cale witamin dla kobiet w ciazy 1 trymestr. Odsprzedam po nizszej cenie. Mi sie juz nie przyda..

Do góry